strävan

Jag tror att vi alla kan bli precis vad vi vill bli. Vad vi drömmer om.
Framtiden är det mest spännande som finns, och den fascinerar oss hela tiden och vänder sig i dom konstigaste riktningarna.

Tänk tillbaka till en tidpunkt i ditt liv då du hade blivit så chockad att du fallit av stolen om du hade fått veta hur ditt liv ser ut idag 2010 och vilka erfarenheter du fått och lärt dig av, som har format dig. Tänk så annorlunda allting är om du jämför med dina gamla förväntningar du haft någon gång under ditt liv. Och tänk så annorlunda framtiden förmodligen ser ut mot för hur du idag förväntar dig att den kommer se ut.

Sätt upp en önskan, ett mål och sträva efter att nå fram till den.

Jag vet hur jag vill ha min framtid, och jag vet vad jag har tänkt göra för att forma den så, men det finns ingenting som säger att det kommer bli som jag tänkt mig. Förmodligen blir det inte alls så. - Men det behöver ju inte bli sämre för det. Jag kanske hinner ändra önskan innan jag är framme.

Jag försöker vara glad och tacksam för allt jag fått hittils,
och samtidigt se framåt med förhoppningsfyllda ögon.

Jag vet vad jag vill.
And that's all I need to succeed.

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Det här är mitt liv, jag lever min dröm, jag har tagit mig hit utan rast eller sömn - jag lever min dröm :o)Om jag inte vet var jag är påväg - är det ingen idé att skynda - jag vet ändå inte när jag kommit fram :o)För vi har ju nu lärt oss att det blir nästan precis så som vi tänkt - så bäst vi aktar hur vi tänker.

2010-03-15 @ 00:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0