suddenly it feels like the world is all mine

Idag när jag satt och skrev det förra inlägget så knackar det på min dörr några gånger, till sist ropar jag "kom in!" och då visar det sig att brorsan har kommit förbi med alla 4 ungarna. Jag säger till amanda som står i dörren att jag ska bara skriva klart, så hon får vänta en stund innan hon får komma in.

För när jag börjar skriva på någonting intressant
så faller jag in i någon form av trans, jag stänger ute allt i min värld och blir totalt okontaktbar tills jag är klar. Ibland när jag står och borstar tänderna, är ute och röker, kokar te eller nått annat som inte kräver koncentration så börjar min starka glödlampa i huvudet att lysa och en brilliant idé dyker upp.

Då stannar jag all annan aktivitet och tar mig till närmsta skrivställe. Oftast datorn, annars blir det mobilen eller ett anteckningsblock. Sen varnar jag personerna i min närhet genom att säga "vänta! jag kan inte prata just nu". Eller som idag då min idé ploppade upp påväg hem från bussen efter skolan så höll jag kvar den tills jag kom hem och så fort jag öppnade ytterdörren så ropade jag åt mamma "Hej mamma, jag är okontaktbar nu i några minuter så du vet!"

Jag älskar att skriva.
Och när jag gör det så stannar min värld.

Vad får din värld att stanna?

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Min värld stannar också ibland när jag får en idé och sätter mig och skriver... ibland stannar den när jag sitter och läser :o) ofta stannar den när jag jobbar ~ men det kanske är för att jag älskar mitt jobb. Hur som helst så är det helt härliga stunder :o)

2010-03-29 @ 22:12:08
Postat av: juliamånsson.

min värld stannar bland annat då jag läser vad du skriver (:

2010-03-29 @ 22:14:05
URL: http://juliaaaam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0