modellfix

Denna dag blev inte alls så som jag tänkt mig från morgonens start att den skulle bli. Den gick åt en helt annan riktning, och det vart verkligen skitbra!Vi var tre tjejer i klassen som inte hade någon kund idag, och då fick vi möjligheten att fara till Dahls och hjälpa till med att färga modellerna inför Matrix-visningen ikväll. Självklart for vi dit!

För ett halvår sedan hade jag backat och blivit livrädd om mina lärare sagt att vi kunde fara dit och hjälpa, men idag såg jag bara oron och svårigheten - som en möjlighet! En möjlighet till ny kunskap och säkert bra erfarenheter att ha med sig. Så jag var jättepeppad hela dagen!

Vi fick pensla färg hela dagen på en massa olika tjejmodeller. Vi fick åka glidarbilar, vi fick dagobertsmackor och vi fick stora flaskor shampo och balsam! + Nya kunskaper och erfarenheter.

Men sen efteråt så var jag helt slut i hela kroppen och speciellt i huvudet.
Att hålla koll på blandningsförhållanden, nya färgsystem, vilken skål som hade vilken färg och vars vilken färg skulle appliceras av dom 4 olika indelningarna, hur många milliliter av vad och hur långa foliebitarna skulle vara, samt att sen komma ihåg alla verkningstider och när det är dags att sköljas. Och vem sköljer?

Ja, man blir helt vimsig och snurrig i bollen när dagen närmar sitt slut! Och när jag sen kom hem så såg jag bara mina händer applicera färg och applicera färg och applicera färg så fort jag stängde ögonen! :D haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0