not a quitter

Jag har haft en väldigt lärorik dag idag, vi har haft färgkurs med Wella hela förmiddagen. Så det är jättemycket som "klickat" för mig och bitarna har hamnat på plats.

Nu kan jag referensskalan i huvudet och kan läsa siffrorna på färgtuben och veta vilken färg det ÄR och hur den blir beroende på vilket hår jag sätter den i.

Jag har en bra mycket större förståelse för färg i allmänhet nu efter idag, och skulle ha mer tips och trix nu är någonsin förr om någon undrade någonting. Ja, jag skulle nog ha ett förslag till allt känns det som.

Jag kommer inte att titta på ett hår och säga "jag har ingen aning".

___

Framgång, det är ju underbart.
När vi hade hade våran första färgkurs i ettan någon gång minns jag att jag suckade och tänkte att det är lika bra jag ger upp. Då hade jag precis insett att det var ju faktiskt inte så enkelt som jag trodde, att bara kasta i färg hit och dit och att det mer eller mindre alltid skulle uppnå ett önskat resultat ändå.

Men nu när jag faktiskt inser att jag har lärt mig EN JÄVLA MASSA SAKER under det här och förra året och man tydligt kan se resultats skillnader, så ger det hopp om framtiden och framför allt en känsla av seger :)

För det bästa av allt är att i takt med utveckligen så tycker jag att det blir roligare och roligare. Ja, ju mer jag lär mig desto roligare har jag då jag jobbar.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0