vad rädslor kan göra med oss, vad det kan förvandla oss till. Är du medveten?

Nått mer som jag lyckats med idag var att avslöja mitt egna hjärnspöke! Det som spökat för mig varje gång jag själv pratar och nästan varje gång jag lyssnar på någon annan.

Jag knäckte koden, jag kom fram till svaret.

Nu ska jag lägga resten av pusslet och komma fram till alla dom specifika gångerna då mitt hjärnspöke är och härjar. För när jag är MEDVETEN om när det kryper fram, så kan jag medvetet få det att krypa tillbaka dit det kom ifrån.


Ibland får man gräva riktigt djupt och grubbla riktigt länge!


Det är förvirrande hur "lätt" jag kan tycka det är att analysera alla andra och direkt kunna mig se vad jag tror är svaret. Men när det väl kommer till mig själv så är det tamigfan så mycket svårare!

Min största rädsla.
Det är den jag har försökt sätta ord på, och nu äntligen lyckats med!

För att komma på den så var jag tvungen att gräva så långt tillbaka i tiden som 12 år, och då kunde jag tydligt se att den har följt med mig och visat sig nästan dagligen för mig ända sen jag är nog gammal att minnas, dvs sen jag var runt 5 år gammal.


Kommentarer
Postat av: Yster syster

Wow superbra!! Vilken förlösning att hitta en rot det blir då genast mycket lättare att hitta strategier för att hantera det på ett smartare sätt :o)

2010-03-23 @ 22:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0