wherever it may take us

I början var det inte riktigt upp till mig. Det handlade inte riktigt om vad jag ville eller inte ville göra, det handlade om vad jag BORDE göra.

När det sen blev upp till mig, då jag faktiskt kunde bestämma av min egen fria vilja - Så valde jag.

Och jag har hållt kvar vid mitt val nu varje dag sen dess utan att ångra mig.

Friheten av att jag faktiskt kan ändra mig precis när jag vill och känner för det, gör det hela så enkelt. Varför göra idag det du kan göra imorgon? - Man behöver inte sakna det man vet att man inte sett för sista gången.
Jag har inte bestämt mig för hur jag kommer göra min framtid, men det spelar inte så stor roll heller. För jag har lärt mig, och jag kommer göra bättre. Så hur, när, var, eller varför, spelar igen roll - jag vet att jag kommer göra rätt.

Och i det fallet så tror jag på mig själv hellre än på alla andra om det skulle vara så. För jag vet hur stark jag är. Jag vet vad jag tål, och jag vet vad som får mig att falla.

Jag känner mig själv nu bättre än någonsin.
Och jag skulle aldrig göra om samma misstag, eller ännu värre, göra om någon annans misstag.

Jag HAR dragit nytta av andras dåliga handlingar på det sättet att jag lärt mig vad jag ska och inte ska göra. Tack vare att jag analysarade hela processen. Från dess början till dess slut.Jag känner mig trygg när jag tänker på min framtid, för jag vet att jag kommer ta hand om den väl och göra någonting bra av den.

Det är en härlig känsla.
Trygghet, oberoende av någon annan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0