whatever

Har inte gjort något vettigt över huvudtaget idag.
Eller, städat & övningskört lite.. det är väl vettigt kanske.
Men jag har då inte gjort något speciellt iallafall.

Nu ska jag koka lite te och sätta mig på altanen och läsa en bok :)
Sen blir det godnatt!


Och imorn: EGEN HÅRVÅRD!!!

writing night

Ikväll har jag verkligen en sån där kväll då jag bara vill skriva.
Hur mycket som helst, om vad som helst.

Tänka tillbaka, fundera, analysera och både glädjas av gamla minnen och älta gammal skit som äntligen är över. Linda in budskap i finstilta texter och hoppas på att någon annan än bara jag kan lära från mina erfarenheter.

Jag vill berätta ur personlig vinkel hur omständigheter, stora och små, har påverkat mig och hur jag tagit mig förbi alla hinder och gång på gång återfötts som en ny människa. 

Jag vill berätta om varje era i mitt liv och vilka bitar jag har tagit med mig från varje tid.
skriva skriva skriva skrivaBlir dock troligvis så att jag vänder mig till det personliga dokumentet här på datorn, men kanske kopierar jag in någonting hit till bloggen också.

the invisible ink

Alla människor har vi vissa kapitel i våra liv som vi inte pratar om.

Jag var och bläddrade bland lite bilder här på datorn, och påmindes om en viss tidpunkt i mitt liv. Jag plockade fram en av mina gamla dagböcker från 2006, hade tänkt att jag kanske kunde inspireras till att skriva lite om det här i bloggen. 

Men när jag slog upp den där sidan, 2/7 2006, så upptäckte jag än en gång att just det tillfället i mitt liv, är någonting jag inte gärna nämner egentligen. Just för att det är ett sånt där ögonblick man inte kan förklara, det spelar ingen roll vilka ord jag hade använt, vissa saker måste upplevas för att förstås.

Jag är ju i övrigt grymt öppen om mitt liv här i bloggen.
Men just det här kapitlet är någonting jag än idag helst blundar för.

Nog vet jag att det är bra många fler än bara jag som vet om det här, ja jag vill nog inte äns börja fundera i hur många här i Boden som egentligen vet om det. Och på sätt och vis känner jag (trots att det gått så många år) att jag skulle vilja förklara allt, eftersom det är en del av mitt liv som blivit totalt missförstådd.

Men än är det för tidigt. Det är på något sätt ingenting man pratar om och dessutom finns väl såklart en viss skam kvar också. Men min största rädsla med att ta upp ämnet är nog att att bli missförstådd igen och att istället bara återge liv till de minnen som nu förmodligen är begravda hos de flesta.

musik

Under den här helgen har jag hört 2 nya låtar som jag fastnat för totalt. Och det känns fortfarande "fel" för mig att lyssna på sån musik, och jag har av någon anledning svårt att erkänna att jag faktiskt tycker att det är bra låtar.

Jag har ju haft brorsan vid min sida som tidigt gjorde det jävligt tydligt för mig vad som är bra musik och vad som inte är musik över huvudtaget.

Omedvetet tog jag efter hans musikstil, men jag har ju faktiskt lärt mig nu att det finns TheVoice-musik (som jag kallar det) - som går att lyssna på, ja som ibland faktiskt också är riktigt bra!


(spotify länkar)

Först och främst
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars

Och sen Eminems nya låt Not afraid
Eminem – Not Afraid - Explicit Version

Älskar textsnutten

"forget the earth, he’s got the urge
to pull his dick from the dirt and fuck the whole universe"

mammornas dag

Imorse for jag till step in och tränade (!!!!!!!!!)
Sen när jag kom hem så var det morsdagsfirande med grillning, sen smörgåstårta och jordgubbstårta. Möms!Och efter en stunds övningskörning efter det så for jag sen på bio med Elin och Tove. Sex and the city var såklart filmen vi såg.

Inte särskillt bra handling och delvis var även skådespeleriet kasst, men jag är glad och nöjd ändå. Så länge alla 4 tjejerna är med så är det ju sevärt, och jag kommer garanterat se nästa film om det kommer någon :)

Hehe

Lite sådär halvt på fyllan.. Får en superidé, och självklart genomför man den!

Sitter på bron och tar min kvälls cigg, kommer på att det är morsdag imorn och att det fanns skitfina tulpaner vid rimilekparken för någon dag sen. Och mamma älskar tulpaner.....

Fimpar ciggen, springer in och hämtar en sax, springer ut och sätter mig på cykeln och hojjar iväg.

Tror ni inte hon blir glad? :)


saturday night.. not live

Ikväll har vi firat Mattias.
Vi började med grillning, sen tårta och sen spel. Först rappakalja som vanligt och sen UFC.

Härlig kväll!Grabbarna kontrollerar grillningen!


Vi sjöng såklart för Mattias som fyllde 22 idag!Sen fick han blåsa ut ett ljus och önska sig något, och efter det var det såklart tårta. Tove hade bakat till klockan 2 igårnatt för att få ihop den smarriga chokladbanan-tårtan!Hunden Jeppe ville ju också vara med =)Rappakajla!Och lite studdsmatta.... ;)


impulsivitet och släppa alla tankar

Jag bär ingen stämpel längre, men jag är inte heller vilsen.

När jag skiftade, när jag plockade av mig min inbillade stämpel och min egna uppfattning av min identitet och släppte alla mina roller, då blev jag totalt vilsen för en tid.

Jag sökte och sökte och sökte efter några andra ramar att stänga in mig i. Jag försökte få en klarare uppfattning om vem jag är när omständigheterna avlägsnas. Om man tog ifrån mig allt, vem var jag?

Vet inte om jag hittade riktigt. Men nu är sommaren här och jag ska försöka göra som jag alltid gör om somrarna.

BARA VARAsending meee shivers

Tja!
Nu, allt för sent, så  har jag vaknat!

Hade en supernajs sommarkväll igår som startade med tove och mattias i lusthuset här på min gård.
Jag hade köpt chips och coca cola, tagit ut grillkorv och grillspett, gjort en dipp och till och med poppat popcorn. Myskväll med grillning stod på schemat!

Sen kom arvesen och markus dit, och efter en stund var tove och mattias tvungna att dra för att hinna med bussen. Då droppade jenny, anton och mats in.

Vid det laget var alla fulla utom jag och elin.
Vi satt och surrade allihopa och hade det grymt trevligt, sen vid 12 tiden beslöt jag mig för att knäcka en bärs, jag hade ju trots allt 8 stycken liggandes en bit bort som var mina. 

Fulla och glada satt vi kvar där och pratade vidare. Brasan var visst ett stort plus också, den hjälpte ju med värmen, men någon korvgrillning blev aldrig av.

Sen drog vi vidare till anton som lyxigt nog bara bodde 2 kvarter i från mig, så vi slapp promenera särskillt länge.

Ölspel, awesome musik och skvaller i någon timme, sen avslutades kvällen och jag for hem och sov.Och trots att det bara var 4 lapin jag drack så känns mitt huvud grymt tungt idag. Jobbigt, eftersom jag snart ska iväg till dag #2 ;)

what you never had

Jag vet inte vad som hände, men helt oförväntat och plötsligt så slog det om till sommar-madde and I'm feeling awesome.
__

Tänk om det är möjligt?
En dröm öppnade sig.

!!

Har försökt göra om lite i bloggen, men det är ju hopplöst, ingenting blir som jag vill.


Tove måste rycka ut och hjälpa mig :(

elvisinspirerad

Fett frän peruk jag hittade på rapunzel.
199:-
Blev riktigt sugen faktiskt,
men det är syntethår, så det ser förmodligen bara ut sådär tills man lägger ifrån sig den. Sen är det bara ett stort trassel.

A-ZUM

Nu har jag efter en helvetes massa gorm, frispel och högljudda konversationer lagt min beställning på den nya kameran!

Canon Powershot A480


Jag har letat runt ganska många timmar för att hittat den perfekta kameran för mina behov. Och den här valde jag för att enligt mina erfarenheter är canon en enkel och okomplicerad kameratillverkare, dvs att kameran är lätt att förstå sig på (kan vara för att jag haft en canon förr i tiden), och sen så var några av mina krav dom här:

 • Man ska kunna ta närbilder utan att få frispel
 • Det ska gå att filma, och givetvis ska filmerna ha ljud
 • Man ska kunna se färgerna tydligt även om det är starkt solsken utomhus när man fotar
 • Det ska vara snabb "reaktionsförmåga", dvs det ska inte ta 2 sek från att man trycker ner knappen till att fotot tas
 • Och ett plus skulle också vara att modellen är silverfärgad och inte ser ut som en leksak


Givetvis skulle den var BILLIG också!
1 103 :-

(Inklusive frakt och andra tillkommande kostnader!!!!)

AAAAAARGHHH !!!!

Har varit ett helvetes gorm hela jävla kvällen. Satans jävla FAAAAAAAAAAN vad han ska krångla till allt den där jävla filuren! Min PMS bryter sönder mig i småbitar och min ilska är helt vild. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, vill klösa sönder väggarna, men det vore ju onödigt.. då måste jag ju köpa tippar och göra en nagelförlängning sen. Alldeles för jobbigt (och dyrt) för att anses som ett Okey sätt att ta ut ilskan på.

Kasta sönder någonting?
Njaa.. sen jag packade ner mina grejer inför skellefteåflytten för 2 år sedan så har jag ingenting i mitt rum som jag tycker är okej att kasta sönder, så vad jag än skulle välja att pajja, skulle jag senare bli arg på mig själv för att jag föstört. Plus att efterarbetet med städning faktiskt också är jobbigt. Och det finns nog inte någonting som gör mig på lika dåligt humör som dammsugning. Åt helvete, jag får alltid damp på dessa jävla sladdar och slangar och rör och knappar och det faktum att helvetet alltid fastnar bakom nått hörn och man drar och drar och tillslut sprängs man för att man måste gå och flytta på dammsugarhelvetet så att den lugnt kan rulla förbi hörnfanskapet.

Följa det tidigare exemplet och faktiskt hämta en stekpanna och dunka i skallen på dom likt tom&jerry brukar göra.. Njaa... då hade "efterarbetet" också varit ALLDELES för jobbigt. Och med efterarbetet hade nog även skuldkänslor och annat jobbigt tillkommit.

Gå ut och kedjeröka tills jag känner mig lugn och sansad igen?
Ah, förmodligen hade det nog varit det allra bästa alternativt, MEN JAG HAR INGA FÖRBANNADE JÄVLA CIGARETTER!!!!!Vore det inte enklast för oss unga kvinnor att ha PMS-sprutor som söver ned oss tills menshelvetet är över och vi kan återgå till att vara trevliga människor?

Och vore det inte rätt enkelt om vi unga kvinnor också kunde ha boxningspåsar som avbildade våra föräldrar, som vi då kunde totalvandalisera när vi blir arg på dom?satans jävla sate (långsamt uttalat med ihopbitna käkar)

Jag är mitt inne i ett psykbryt just nu kan jag ju berätta.

Har lust att slå pappa i huvudet med en stekpanna upprepade gånger. 
Ja, och mamma också när jag ändå är igång!:@ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) !"#¤%&/()#¤

recreation days

Jag fick brev av båda mina pojkar idag!

Manne hade tydligen trampat snett under en liten joggingtur och fallit pladask och fått en uppsvullen fot och lite senare - kryckor! Hehehe. Och dom andra på anstalten hade garvat i brallan åt hans super klantiga incident ;)

Mulle hade jag inte hört av på några veckor, men jag antog ju att han hade flyttats till Halmstad men inte kunnat höra av sig bara, så jag skrev ju ett superduperbrev till honom förra veckan som jag skickade ner till Halmstad, och han skrev såhär i brevet jag fick nu: "Shit, du anar inte hur du made my day med det där brevet!"

Han skriver lite grann om hur det ser ut på hans avdelning, och han berättar att han delar cell med en kille från Makedonien som varken pratar engelska eller svenska och att missförstånden har varit många. Sen berättar han att han lärt sig skriva sitt namn på arabiska, och det ser gode roligt ut när han försökt visa hur det ser ut xD

Jag blir så glad när jag läser deras brev, för som jag nämt tidigare så är det verkligen personlighet på papper och det blir alltid så flummigt och inkorrekt skrivet, men vad annat kan man vänta sig av två killar som aldrig skrivit brev i sitt liv förrän dom senaste månaderna? haha.Saknar dom som bara den!Det här var någon gång i september då mulle testade mannes skinnjacka och började dansa och hålla på, han kände sig nog svinfrän egentligen Haha!

bepisar

Idag var jag och mamma och tittade på små söta hundvalpar.

Naaaaaw :') Jag smälter typ..
Flashback

Det var 31 minusgrader, jag stod ute på infarten i morgonrock och stövlar, vandrades fram och tillbaka. I högerhanden höll jag telefonen mot örat och i vänsterhanden höll jag cigaretten. Det var panik. Stunden som jag indirekt väntat på, hade kommit och jag förberedde mig på månader av uppror och ett katastrofalt slut i missförståndets onda konsekvenser. Jag kände redan sorgen, ilskan och den förbannande känslan som jag visste skulle komma, då jag säkert i framtiden många gånger skulle överväga att slå med både knytnävar och tillhugg.

 

Min frustration var total. Och ändå hade ingenting egentligen skett.

 

Det var bara en ostkupa och en massa antaganden än så länge. Framtiden är som alltid oviss, men ibland kan skyltarna peka åt ett så sannorlikt håll att man lika gärna kan börja förbereda sig för slutdestinationen.

 

Den här gången hade en hemlig kraft varit och vänt på skyltarna, för tydligen hade dom pekat åt fel håll. Men aldrig har jag varit så lycklig som när faran var över.

 

Den var garanterat livshotande eller åtminstone livsupfuckande, på ett sånt sätt då man inte kan göra annat än att själv driva sig in i vanvett och välja att ta adjö. För jag kan än idag inte titta tillbaka och se ett annat slut än det jag föreställde mig den dagen då jag höll på att förfrysa händerna, då jag gick fram och tillbaka på infarten med telefonen i ena handen och ciggen i den andra.

 

 

Jag minns att jag med stela fingrar satte mig vid datorn och skrev ett upprorsinlägg i bloggen som fortfarande lever kvar i minnet och som jag nästan hade kunnat återberätta ordagrant.

 

Jag vet egentligen inte varför jag skrev det så självsäkert och så hotfullt, då jag egentligen ville lägga mig ner och gråta eller be någon om en varm kram.


Döda hudceller på bild

Naglar, frisyrer och klippningar denna månad.


 • Naglar____

 • Frisyrer

Elin ställde upp på att låta mig leka med hennes hår, så jag gjorde en galen halloween frilla.Hade tid över på skolan och snörde upp en boll med lite fläter och tvinnande.
En av de frisyrerna som jag och sandra gjorde i Skellefteå.
Testfrisyr för en av tjejerna jag ska göra balfrisyren till.
En snabb, och grymt orättvis bild på en av frisyrerna jag gjorde under "Tjejday" på örnäset.
En snygg och modern uppsättning med liiite mohikan känsla.
Ett tvåminuterspillande i brorsdotterns hår, sen blev hon less och ville icket sitta still!
En simpel, men frän, boll som jag gjorde på Elin.
_____ 

Klippte systersonen Tobias, blev en total makeover då jag fick kapa många centimetrar hår kan jag säga!
Toves klockrena val av klippning. Hon blev ju verkligen skitsnygg och det var grymt kul att klippa!

Systersonen Jesper fick också lite av en makeover, och nu försöker jag övertala honom att skippa mössan och sätta i lite wax om mornarna i stället. Här fick jag också kapa en massa centimetrar och det blev stooor skillnad på frisyr och kaluffs!

Och slutligen, Noomi Rapace klippningen. Jag klippte den på en tjej som hette Lina, hon ville ha det här stuket på frisyren, fast lite längre i fronten och en längre polisång. Här fick jag först en liten panik känsla när hon sa vad hon ville ha, eftersom jag aldrig klippt något liknande, men när jag väl satte igång så hade jag skitroligt och jag förbannar fortfarande migsjälv för att jag inte bad om att få ta en före- och efter bild!
Synd bara att man aldrig kan fota alla man klipper, färgar, permanentar eller gör uppsättningar på. Och att man alltid glömmer att ta en Före och Efter bild på alla sina mästerverk. Jag sörjer.* Och jag anser att det hör till allmänbildningen
att veta att hår och naglar är döda hudceller.

utvärderingen

Idag hade jag sista praktikdagen nu innan sommarlovet :) Men jag ska dock tillbaka dit nästa lördag då jag ska göra balfrisyrer!

Idag så gjorde jag förutom alla dom vanliga sysslorna (sopa, tvätta hår, diska) även en uppsättning på Malin, och jag fick jättemycket beröm för den. Båda frisörerna sa att alla uppsättningar jag gjort på Malin har visat att jag har en fin känsla när det gäller långhårsuppsättningar. Och det kändes ju jättekul att höra! :)

Sen hade lärarna skickat med ett frågeformulär till alla oss elever som vi skulle ge till våra handledare på salongen, som ett underlägg för lärarna när dom sätter betyg.

På min salong så satt vi och pratade om alla frågor och gick igenom hur jag hade skött alla punkerna som nämndes, och det står "mycket bra" på de allra flesta ;) Så om dom är glada med min insatts är självklart jag också det!b-o-k-s-t-ä-v-e-r

Jag har märkt att det brukar vara rätt meningslöst att ställa frågor här i bloggen men jag gör ändå ett aningen naivt försök =)


Har någon där ute nått förslag på vad som absolut borde stå på min vägg?


Någon fras som symboliserar mig
eller någoting som är intressant,
filosofiskt, roligt eller smart?irritationsmoment #1

Och där (!) kom det första förutsägbara maktmissbruket från min mamma när det gäller övningskörning.

Eller först var det ju ett års tjatande om att få övningsköra som hon motarbetade genom att be mig göra helt absurda grejer som att skrapa rutorna (då det var 30 minus ute och hon låg och såg tv, ganska uppenbart att hon bad mig för att hon själv inte orkade)

Och läs noga nu, det här var hennes förklaring: "Nej men det är ju för du ska lära dig göra det och att det ska bli till en vana innan du börjar övningsköra, så du kan förstå att det är viktigt"

HA-HA-HA


..

Sen tjatade hon ju sönder mig om att jag skulle städa hennes bil för att få så mycket som äns tänka på att sätta mig i den och övningsköra.


Och så idag då, när jag frågade "Mamma, kan jag få låna din bil och fara och övningsköra med pappa ikväll?"

Svar: "Jaha, låt mig fundera en stund då"

Efter en stund säger jag, "Nå?"

Svar: "Ja men vad ska jag då komma på för arbete åt dig?"


Då vill jag gärna få ett sånt där utbrott då man kastar grejer omkring sig och säger de mest sårande sakerna man kan komma på.. MEN jag måste ju hejda mig själv, annars kan jag ju glömma att ta körkort det närmaste året!

will you remember me?

Idag sen jag kom hem från skolan så har jag inte lämnat datorns äns för en minut, ja inte ens för en cigg eller kaffepaus. Jag har suttit konstant och skrivit.

En sån här tråkig dag på försommarn då det regnar ute och himlen är grå och deprimerande, det är ju då det är perfekt att sitta inne och ägna sig åt det man älskar :)

När jag sen är klar med det som jag sitter och skriver nu, ska jag en gång för alla ta tag i att söka upp mina favoritcitat och favoritfilosofier och äntligen skriva dom på väggen. Lämnade ju plats åt det i julas då jag gjorde om i rummet, men har aldrig tagit tag i att faktiskt få dit texten på väggarna!

NSD

Åh ikväll har jag så mycket att skriva att jag inte har en aning om vart jag ska börja.. Jobbigt läge! Ah faktiskt så kändes det så pass jävla jobbigt att jag nog skiter i att skriva nått över huvudtaget.

Lägger in en bild från i Fredags då vi var på örnäset :)Hade det grymt kul där! =)

Jag gjorde 1 klippning och 3 uppsättningar.

På bilden ovan så har Evelina gjort flätorna på siderna och jag gjorde resten.
Sen gjorde jag en "prinsessuppsättning" med lockar och efter det var det 15 minuter kvar tills jag var tvungen kila till bussen och på dom minutrarna så gav jag mig på att göra en frisyr med en jävla 60tals loop ...  Hojja! Fick stressa som en jävla jude alltså, men kul var det!!!

it's not to late for destiny

Hade en awesome dag igår, eller kväll iallafall!
Vi var 5 tjejer från klassen som var på "tjejday" i Luleå och fixade hår, klippte och stylade. Mest ungdomar i 7an-9an.

Hade det fantastiskt kul :)
Ska lägga in lite bilder sen och berätta mer!
Nu först så är det stadsmaran som gäller . . . . . .

the way it is

- och jag håller fortfarande stenhårt på de där att så länge man ljuger för någonannans skull så är det helt okej.

Visst är jag less,
men huuur less skulle jag inte vara om jag drog hela historian varje gång någon frågar?

Jag nickar godtroget och säger det mest passande jag kan komma på.
Finns inget gott i att sprida vidare tråkigheter ingen kan göra någonting åt. Sådana bördor har jag själv upplevt som det jävligaste jag vet. Man mår helt enkelt bättre ibland av att böja sig för sanningen och inte var allt för nyfiken.

All kunskap är inte bra kunskap.

what's your reaction?

På vägen hem från Harads idag, så skrev jag under hela bilresan. Ibland får jag som sagt sånna där stunder då jag bara måste få skriva. Hade inget block i handväskan, så mitt skolschema fick bli offret den här gången!

Lägger in en av texterna här.


Alla reagerar och agerar vi olika trots att känslorna är ungefär desamma.
Jag tänkte idag extra mycket på pappas nervösa beteenden innan och under begravningen.

I kyrkan får man gråta, det är förmodligen det enda stället där det är socialt okej att fälla tårar trots att folk kan se en.

Ändå finns det dom som gör allt dom kan för att hålla tårarna borta. Jag får alltid knuffa i pappa eller ge honom en sur min för att få honom att kontrollera sina nervösa beteenden.

För det är nog precis vad det är, - ett nervöst beteende.

Han pratar för länge, för mycket eller för högt, han skämtar eller lägger in småkommentarer om miljön. Han gör kort och gott allt han kan för att avdramatisera den tunga stämningen i kyrkan.

Han är rädd för att gråta.

Han blir nervös när han känner att tårarna närmar sig och säger då skämt eller annat för att förmildra stämingen och avleda möjlig uppmärksamhet mot hans (om det skulle hända!) tårade ögon.

Farmor läste en dikt om livet, sådär fint och fullt av inlevelse att varenda vuxen karl i närheten fick torka sin ögon. Men pappa bet ihop, han ville minsann inte gråta!

Jag petade bort mina egna tårar som runnit längs med kinden och tog sedan pappa i armen som en tecken på att det är okej för honom också att gråta.  I nästa ögonblick fick han faktiskt blöta ögonfransar han med och fick gnida händerna mot ögonen.

Jag har ingen aning om vart hans rädsla för att gråta grundar sig i eller har kommit ifrån, jag kan bara spekulera kring det. Men på något sätt så har det verkligen förts över till mig. Jag tror att jag på en hand kan räkna de fåtal gångerna jag inte kunnat hålla tillbaka min tårar för offentligheten.

Men jag har iallafall hajjat att det är helt okej att gråta i kyrkan! :)

spader dam

Igår var jag till polisstationen och fixade ett nytt pass, for hem och solade och pratade med brorsan i telefon, lagade middag, for iväg och klippte en tant och sen tillbaka till syrran och klippte jespers hår.

Sedan satt jag på balkongen med mitt skrivblock resten av kvällen.Jag filade bland annat ihop ett finurligt brev till Mulle, garanterat det roligaste han fått/kommer få under sin tid i Halmstad! He-He-He

I like it here

Såhär najs har jag det här hos syrran.
Kan sitta i morgonrock ute på balkongen, dricka te och kedjeröka.
Så jävla härligt.


i've got the feeling

Idag har det varit steeek hela dagen och vi har legat och solat en stor del av dagen idag.
Awesome med sommar!


tips och trix

Min nagel pajjade häromdan, och jag vill inte klippa ner alla naglarna för att en jävla nagel gått av.

Den hade fått en spricka som gick in över halva naglen (man kan ana den på bilden), så pappa gav mig föslaget att använda glasfibertrådar för att få den att hålla då jag sen sätter gele på den. Och den höll under hela dagen på praktiken igår och verkar fortfarande stabil, så jag tror att det är ett smart knep!


Såhär såg det ut när jag hade satt dit trådarnaOch såhär såg det ut när jag satt gelen och filat till den.
Och såhär ser mina lackade naglar ut :)

inspiration

här är den näst-snyggaste killfrisyren jag vet, ettan får ni veta imorn eller inom snar framtid :)

Den här frisyren är desutom modern just nu, kort på sidorna och lite grann åt ett mjukt mohikanstuk uppepå.Så, be nu pojkarna kapa långhåret och skaffa sig nått sånt här istället!

long gone

Idag har jag varit på salongen hela dagen och är helt slut nu när jag kommit hem. Ska få i mig nå käk och sen spela tv-spel hela kvällen med systersonen Jesper!

Hörs!

the king of carrot flowers

Igår efter skolan hann jag med:

Sola
Grilla
Käka middag och duka bort
Träna
Packa väskorna
Städa
Övningsköra
Komma hit (till syrran) och packa upp väskorna
Duscha
Sitta på balkongen och filosofera länge
Fixa min trasiga pekfingernagel
Läsa och sova

Det lustiga är att jag stressade ingenting och ändå hann jag med allt dedär efter kl 15.30 :P

Testfrilla

Gjorde en testfrisyr på en docka idag, lägger upp bilderna :)
the new version

Ja vad ska man säga?
Det har ju trots allt varit en tidsfråga från början.

Och jag är helt okej med beslutet, inga negativa efterfunderingar.
Det behövs inte, för jag kände efter från hjärtat och tänkte sen både en, två och tre gånger innan jag tog beslutet.

And i'm happy with it.


___

Är det någonting jag verkliget lärt mig, så är det just att känna mig själv. Att fundera över mina reaktioner, eftersom de är dom tydligaste signalerna på underliggande tankar. För ni vet att ibland puttar man undan vissa tankar för att man inte vill känna till sanningen. Men om man håller på så så kommer man ju ingen vart.

Så vare sig sanningen är rolig eller inte, så håller jag mina ögon öppna och gör allt jag kan för att de kommande sanningarna ska vara så lätta som möjligt att handskas med.


Jag är hyffsat trygg i mig själv, jag vet vars jag står i det flesta frågor som rör mitt liv. Jag vet vad jag tycker och vad det beror på, vad jag trivs med och vilka jag trivs med. Jag vet vad jag ska akta mig för och vad jag inte behöver vara orolig över.

 

Med den vetskapen och efter allt jag nu faktiskt upplevt så kan jag faktiskt ta lite risker och chansa ibland, just för att jag känner till mina egna gränser så jävla bra nu.

 

 

Och även om det utifrån sett är en jävligt liten fråga (kanske?),

så har den ändå krävt en hel del funderingar från min sida under de senaste veckorna.

 

Och jag har ju faktiskt förberett mig länge, ja till och med i sömnen fick jag ju lära mig ett och annat, så man kan säga att jag verkligen bearbetat tanken. Den har fått komma och gå, och när den slutade dyka upp, så visste jag vad svaret var.


Det grundar jag mitt beslut på.

Magkänslan och tankeverksamheten.

 

 


Welcome

Tell everybody i'm on my way
And i'm loving every step i take
With the sun beating down, yes i'm on my way
And i can't keep this smile off my face

Cause theres nothing like, seeing each other again
No matter what the distance between
And the stories we tell, will make you smile
Oh, it really lifts my heart

-

Behöver det verkligen innebära något, kan det inte bara få vara?
Jag trycker på off

wzzup?

Det verkar alltid vara nått som ska hända då pappa drar till fjällen.

Förra gången så fick vi ringa och efterlysa honom för att han inte hade hört av sig som han hade sagt att han skulle göra.

Gången innan det så hade han lyckats halka på någon sten och stukat foten och fått hela benet blåslaget, så han kunde inten promenera dom 10tals kilometrarna det var till bilen och fick därför helikopterskjuts dit.

Och nu?

Nu har det varit nå jävla jordskalv där så att han måste åka helikoper än en gång!

Sån otur!
Eller..? det måste ju vara rätt najs med helikopterskjuts :) hehe

the free wind is blowing through your hair

Nu har jag klippt 2 fräna frisyrer den här helgen..
Jag vill också ha en frän frisyr nu :(

Kort och awesome...
mmh!!

__

Ikväll ska jag städa mammas bil. Hur kul är det på en skala?
Jag gör det inte längre för att vara snäll som det var tänkt,
hon har gjort om det så det har blivit utpressning för att jag ska få övningsköra med den.

Hon gör mig arg.

toves makeoverEfter ett gäng folieslingor och en klippning med kniv ser hon ut såhär:
ventura highway

Bilder från i förrgår.

Jag, tove och mattias var i rimilekparken och gungade och åt choklad.Sen satt vi på min altan och pratade tills vi inte kunde komma på något mer att prata om, då for dom hem : ) haha.


Bilder från igår (lördag).

Jag och Linnea låg hemma hos mig och stekte i fleera timmar :) Åt färsk ananas, promenerade iväg och köpte kulglass och rökte alldeles för många cigaretter. Kort sammanfattning ;b

På bilden har vi just grillat en flinta och lastat upp på tallrikarna, redo för att käka!Före middagen så hade jag klippt en tjej. Hon hade en lååång frammåtlutad page med inte så mycket uppklippt, och hon ville ha samma frisyr som Noomi Rapace i Män som hatar kvinnor. Det var svinkul att klippa, och det blev vrålsnyggt också. Jag blev själv skitsugen på kort hår!Sen tog vi en promenad, jag elin och linnea.
Köpte en cola och vilade i stan en stundSen for jag till syrran och satt och surrade med hon och jesper på balkongen. men man såg ju dock ingenting på bilden ;bno, never say no

Marabue sensation YOUGHURT RASPBERRY.
Det godaste i chokladväg som jag någonsin smakat tror jag!

Hemma från skellefteå

När jag anlände i Piteå igårkväll så hämtade övningskörande Linnea upp mig tillsammans med hennes pappa och hennes kusin som är nått år yngre än oss.

När vi kom till linnea så käkade vi pizza (och jag satte mig i deras massagestol som vanligt), sen gick vi ut till deras LYXIGA boda på gården, började fixa med att koppla ihop datorn med tv:n för att sen kunna se lite av Joel Kinnaman aka. FRANK WAGNER <3 ;)


Sen steg vi upp strax efter 7 imorse, gjorde oss klara, och hoppade på bussen till skellefteå.
Modellerna visade sig vara "lite mindre lyckligt lottade", som sandra uttryckte sig. Dvs, utvecklingsstörda. Det var jättekul att få fixa deras hår och göra så dom kände sig fina, och självklart vart dom jätteglada och tacksamma.

Jag hade verkigen en kul dag, och det kändes bra att få göra någonting gott!

Vi arbetade i par eftersom det bara fanns 2 speglar och vi var 4 frisörer. Det var jag, Linnea & Jennifer från klassen och sen var det Sandra från frisörlinjen i skellefteå.

Jag jobbade tillsammans med Sandra, och den här frisyren gjorde vi på en av tjejerna. Det vart en riktig makeover kan jag säga :)

Och sen blev vi bjuden på mat, jag beställde ett skrovmål och jag var bara tvungen att fota burgaren, för jag tyckte att den såg lite ovanlig ut ;b

Det blev mycket bussåkande idag, och under en timme eller något sånt så fördrev vi tiden med att kolla på när sandra sminkade sig, så det blev nästan en liten smink kurs för min del. Linnea är ju redan mästare på smink så :bOch slutligen en bild på sminkningen Linnea fick av makeup artisten som var där. (färgerna var dock braaa mycket mer lysande än vad som framgår på bilden)
.... Nu ska jag bara invänta min lönecheck!


in deed

Hade skitkul nyss då jag pratade med mulle i telefon haha!
Vi diskuterade en massa gamla saker, och kom in på en massa skumma samtalsämnen. Bland annat det här med sex åså förklarade han en grej och babblade på rätt friskt. Sen kom han på sig själv efter att ha börjat gå in på smådetaljer och ba "Oops, nu kanske jag målade upp det lite för färgglatt? xD"

HAHAHA ..

Sen har man kommit till den punken nu att man på riktigt kan skämta och skratta åt hur allting spårade och alla sjukt fula misstag man gjort. Teorier som visade sig vara fel och jaa.. Nej det vara bara så skönt att avdramatisera allting en stund och få skratta åt det :)

Känns bra. Och båda pojkarna är rätt inställda, och nu har jag inte samma delade känsla som jag hade i januari när jag skrev att det för en gång skull känns som att allt börjar bli bra. Nu är jag säker på min känsla.

Det kommer bli bra.


booyaah!

Idag har brorsan och hans fru med alla 4 ungar varit här, käkat mat, spelat kort och sprungit omkring på gräset och sparkat boll. Sommarkänsla :)

Nu ska jag duscha och packa, ska till Piteå ikväll och imorgonbitti bär det av mot Skellefteå, Vi är 3 tjejer från min klass som ska dit och styla några modeller inför en fotografering. Känns skitkul! :)


Cya!

bra start på ledigheten

I vanlig ordning så är klockan rätt mycket när jag och syrran avslutar kvällen. (03.26)

Hon med hennes två söner kom och hämtade upp mig, sen for vi och köpte godis och hämtade upp en pizza. Sen klippte jag Tobias, och han fick en rejäl makeover, skitsnyggt! Efter det så spelade vi ett roligt ordgissningsspel och sen Alias. Verkligen skitkul :D Avslutades med en massa surr och även några tarotkort inblandade :)

Det blev en mycket trevlig kväll :)Lägger in en bild på frisyren jag klippte också!
Han hade nästan 1 dm hår över hela huvudet, och det var bara en stor kaluffs. Nu fick han en frisyr!


shifting

det började va ett tag sen jag lyssnademetallica, så idag slog jag igång deras första livekonsert med Death Magnetic plattan, drog upp volymen och låg i sängen och lyssnade.

Fatta vlika flashbacks jag fick från då jag var i globen och såg dom! Det var ju samma tema, samma tempon och i princip samma låtar, bara annan plats nu när jag tittade på datorn. Awesome feeling..Jag har nog saknat mina musikgudar litegrann faktiskt :)


nyfärgad

Före:
Urblekt rödbrun färg med en blond stor effektslinga

Nu:
En stark rödbrun färg (6.4 color touch) med förlängning på ena sidan
Här syns färgen bättre
Vad tycks?


tisdag

Tjohej!
Idag färgade jag utväxt, gjorde highlights och lowlights + klippte min kund på skolan :) Sen gjorde jag en frisyr och sen var det bara en massa prat innan vi slutade. 

inte så bra bild kanske. menmenSen efter skolan så gick jag Clara och Linnea på opalen och köpte mjukglass. Muuums :)

Sen var det dags!
Hem till mig och fixa mitt hår :)like sunshine

Ser fram emot morgondagen!

Först och främst så är det salongdag på skolan, och på kundmottagningen har jag min stammis som kommer och ska klippas och färgas + slingor. Sen ska jag träna lite fönvågor (vilket är ett jävla helvete för mig... ) och försöka hinna med att göra en balfrisyr på en av dockorna.

MEN FRAMFÖR ALLT SÅ FÅR JAG MITT EGET HÅR ÄNTLIGEN FIXAT av min babe Linnea! Ska ta bort min blonda slinga och köra på helfärgat hår tills jag lessnar. Plus att jag ska klippa in hårförlängningen.

awesomeeeee!

För tidigt eller För sent, hur den än blir, de kommer alltid vara en del av mitt liv

Jag satte i hörlurarna och tände ciggen. Tog en klunk varmt te och började fundera.
Promoes låt "Mammas gata" slog igång och jag fick den där tunga känslan jag alltid får av den låten.
Gick in och hämtade mitt skrivblock och en penna.
Satt ute i en halvtimme.

Pennans spets glödde medan hela jag frös.

Slutklämmen delar jag med mig av här i bloggen.

Det var så tung stämning och så mycket som aldrig blev sagt, som inte behövde sägas för att det redan fanns i låttexterna och att sjunga med innebar att man förstod varann. Och ibland är det allt som krävs. Att bli förstådd.

Och dom här pojkarna hade nog aldrig vågat öppna upp och berätta om sin känslor, sina drömmar och om livet från deras vinkel. Men att kunna förmedla det genom att visa låttexter för varandra var för mig ett så uppenbart försök till uppmärksamhet och att få känna sig förstådd.

Och den här låten Mammas gata, den gör mig totalt fylld av medkänslor och förståelse av dessa pojkar.

I tysthet önskar jag dom alla lycka till.."utvärdering" ?

I Januari summerade jag vad jag lärt mig av allt som hände i mitt liv under 2009. Jag drog några slutsatser om hur jag skulle kunna använda det jag lärt mig till att få det så bra som möjligt nu iår.

Såhär såg summeringen ut, och jag tänkte följa upp den lite nu och se hur det har gått för mig än så länge :)

___

Vad ska jag inte ta med mig till 2010?
Jag tänker inte fortsätta vara tråkig och säga nej till allt, jag ska sluta tänka "tänk om" och istället bara leva i nuet och inte tänka så långt framåt. Och FRAMFÖRALLT inte bakåt!

Vad SKA jag ta med mig in i 2010?
Min nyfikenhet! Jag har alltid varit nyfiken på allting här i världen, och det vill jag fortsätta vara, det är ju så man lär känna sig själv! :) Testa teorier och sen hissa eller dissa.
Man blir som man umgås.
Helt sant. Och eftersom jag vill bli superpositiv i år, så jag ska försöka omringa mig av så mycket positiva människor som det bara går!

Det blir vad du gör det till.
Ens inställning är allting som räknas, och det tänker jag komma ihåg nu 2010!

Det man inte vet, lider man inte av.

Jag ska tänka ett steg längre, VILL jag verkligen veta? För jag har lärt mig att ibland behöver man inte vara för nyfiken, viss kunskap är bara dåligt för en och jobbig i längden.Sist men inte minst, några mål för 2010! :)

-   Vara lite självisk så som jag ser det, och göra mer vad JAG vill och inte lika mycket vad andra vill. Lixom, prioritera det jag själv tycker om istället för att anpassa mig lika mycket som jag gjort i år.

-  Inte dissa någonting innan jag testat det själv, alltså inte ANTA att saker och ting suger innan jag faktiskt undersökt det!

-  Börja spela gitarr.

-  Att vara precis den jag vill vara och inte fundera så jävla mycket på hur man BORDE vara.

___

Att inte vara så tråkig och säga nej till allt. Check!
Fortsätta vara nyfiken och ta lite chanser. Check!
Omringa mig av positiva människor och positiv energi. Check!
Komma ihåg att allt blir vad man gör det till. Check!


Den här punkten har varit lite speciell hittills.
Det är förmodligen den jag lyckats bäst med.

Det man inte vet, lider man inte av.
Jag ska tänka ett steg längre, VILL jag verkligen veta? För jag har lärt mig att ibland behöver man inte vara för nyfiken, viss kunskap är bara dåligt för en och jobbig i längden.

> Jag har verkligen tänkt två gången innan jag tar del av information som kan vara rent av jobbig att ha med sig. Dom flesta gångerna någon säger en mening som börjar med "Kan du lova att inte säga det här till någon? Jag svor att jag inte skulle säga någonting men..." Ja, då har jag rent av sagt att nej jag vill faktiskt inte höra.

Och det är inte av rädsla att jag inte ska kunna hålla mig från att skvallra till någon. Det är bara enkelheten i att inte vara en del av någon annans hemlighet. Jag är less på att bära andra hemligheter. Jag har för dåliga erfarenheter av att vara tvungen att bryta någons förtroende genom att hamna i en position då jag måste välja vems bästa jag måste tänka på. I slutändan sårar det alltid någon, och jag kan inte bara stå i mitten och göra ingenting, lixom bara låta någonting eskalera från en liten bagatell till något livsavgörande. Så genom att inte ta del av så många hemligeter så är chansen mindre att jag ska hamna mitt emellan någonting och BEHÖVA säga till någon.


Det är alltså ett big NO-NO till hemligheter för min del :)
Och om ni bara visste så skönt det har varit!Vidare till nästa punkt!


Göra mer vad JAG vill och mindre vad andra vill. Check!
Sluta anta att saker och ting är på ett visst sätt. Check!
> Det är ingenting jag kan säga att jag lyckats helt med, men jag jobbar på det av bara faan, och tillsammans med det-blir-vad-du-gör-det-till-teorin så funkar det rätt bra!

Börja spela gitarr. Nepp
Inte fundera så jävla mycket på hur man BORDE vara. Nepp
> Måste säga här att jag faktiskt fortfarande kämpar rätt mycket med att sudda ut alla regler jag har för mig själv. "Nej såhär man man ju inte göra!" "Nej så kan man ju inte säga!" Osv... Jag försöker sakta men säkert släppa på mina egna gränser. Men det har fan varit svårare än jag trott :P

Och nu då, det har gått nästan ett halvår av 2010. Och jag måste säga att det har gått förbannat jävla fort! Inte känns det ju som dryga 150 dagar sedan jag skålade bort det gamla året inte.

Nå, vad har jag fått med mig av de här året än så länge?

Rutiner, planering och ansvarstagande har det varit mycket av dom här månaderna. Och det har funkat bra, ja det har varit skönt faktiskt.

Det är bara jag själv som kan välja hur jag vill att mitt liv ska vara. Det är bara jag som kan styra vilka stigar jag ska ta för att komma till någon form av slutdestination. Ja, det är mitt fel och mitt fel endast om jag skulle titta tillbaka på mitt liv om några år och känna mig missnöjd, eftersom det skulle innebära att jag någonstans längs vägen gjort ett felaktigt val.

För det är ju faktiskt så att vi varje dag gör val i våra liv som vi inte tänker på att vi gör. Vi väljer kanske tillexempel att inte göra annorlunda, och det är ett val. Ett val som man kanske inte tänker på att man gör eftersom "man inte gör någonting".

Och när jag verkligen började känna att det är upp till mig att bestämma vad jag vill få ut ur mitt liv, då har jag också gjort mitt bästa för att komma dit jag siktar. Så det är någonting som har varit lite annorlunda i år > Framtidstänket och att faktiskt känna ansvar för min egen framtid.Och en till positiv sak med dom här månaderna är också att allt som börjar på "själv-" har blivit bättre :) Dvs

Självförtroendet
Självkänslan
Självständigheten
Självdisciplinen
Självsäkerheten

how awesome is that?

morning, sun!

Snoozade med 3 minuters mellanrum från kl. 11 till 12 imorse.
Jag är trött.


Drog mig till sist upp ur sängen och nu har jag suttit och solat på altan ett tag. Fett skönt väder alltså! :)


Bildyatzy

En bild på ....


Något jag gjort denna vecka

Någon jag saknar

Någon jag tillbringar mycket tid med

Någon jag önskar lycka till åt

Någon jag är avundsjuk på just nu

Någon jag delar massa goda minnen med

Något jag kommer minnas resten av mitt liv

Någon jag vill tacka

Något jag aldrig skulle göra om

Något jag hade dödat för att få göra igen

Något jag längtar till

Något pinsamt

Något galet

En bild som symboliserar mig
Då ska vi se!


 • Något jag gjort denna vecka
sett årets första blomma! • Någon jag saknar
Mulle & Manne.
Och Emma.
 • Någon jag tillbringar mycket tid med
Jag har faktiskt ingen speciell som jag tillbringar speciellt mycket tid med. Men linnea träffar jag ju varje dag på skolan och vi träffas ju ofta på fritiden också.


 • Någon jag önskar lycka till åt
Niklas a.k.a råttan!

Hittade ingen bild, eller jo en bild från 06 då han hade jättejättelångt hår och såg supertöntig ut och en bild från förra året då han såg ut som en läskig maffiaboss. Så jag skippar bilden, men jag önskar honom lycka till för han har just fått barn! :)


 • Någon jag är avundsjuk på just nu
Elin som typ har fått fastjobb och alltid har ett överflöd med pengar. Det vore ju inte helt fel att ha ....


 • Någon jag delar massa goda minnen med
Emma Johansson.. ja, vi har minsann jävulusiskt många goda och galna minnen! • Något jag kommer minnas resten av mitt liv
Metallica 7/3 09 .. • Någon jag vill tacka
Ante skulle jag vilja tacka. För att jag har så jävla härliga minnen med denna sjukt påhittiga människa. Och för att jag tyckte det var så jäkla häftigt att vara med han och brorsan då jag var 12-13 år. Lixom få vara med dom stora grabbarna :) Och jag måste få tacka för den härliga tiden!


 • Något jag aldrig skulle göra om
Ha ett SKITJÄVLAJOBB då varje timme känns som sju svåra år.


 • Något jag hade dödat för att få göra igen
Hela min ungdom.
Tänk att vara 13 igen, allt är nytt och man har allt roligt kvar att upptäcka!

 • Något jag längtar till
Sommar & sol på sjön i stugan!

 • Något pinsamt
For till nått ställe och fick massage. Hade ju totalt glömt bort att jag hade den här texten på ryggen . . . haha ><


 • Något galet
De galnaste grejerna jag har gjort här i livet har jag verkligen inte kort på..

Men den här piercingen pratade vi om häromdan på skolan, och den var ju rätt galen ändå ..


 • En bild som symboliserar mig
Det här var tamejfan den svåraste...
Men kanske den här?


all that hair

Testade göra lite olika grejer med Elins hår.
Fotade inte allt, men dom 2 konstigaste frisyrerna kom med på bild iallafall :)
Enjoy._____
Idag har jag:

 • Failat totalt på nationella provet.
 • Gjort persiljesmör.
 • Dammsugit hela övervåningen.
 • Bakat kakor, bra att kunna bjuda till kaffet :)
 • Städat rummet.
 • Letat lite inspiration.
 • Skissat lite och skrivit ner egna tankar och ideér.


_______

Det här ska jag göra:

 • Se Greys Anatomy.
 • Grilla en flintastek.
 • Fara till Arvesen och käka kladdkaka och mixtra lite med hennes hår och testa nån ny teknik.

 • Skriva lite och sen sova :)

add some color

Det var full bil när klasskompisarna skulle till Dahl's idag och handla frisörgrejer, men då var Johanna så snäll och köpte med sig 2 tuber till mig, så direkt jag kom hem så färgade jag hårförlängningen och sydde dit klämmorna. Alltså är den FÄRDIG FÖR ANVÄNDING!

Men, först måste jag ju också färga mitt egna hår..
Åhh, jag står inte ut, vill bara kladda i färgen här och nu!

Troligtvis så hjälper Linnea till och färgar åt mig nästa vecka någon gång, och då får jag väl lägga in nån bild så får ni se hur det ser ut, för det blir ju inte en traditionell förlängning :)

se där, se där ..

Ha!

Jag kom på mig själv med att skriva att jag saknar spänningen..

Kan jag tro mig själv? Spänningen!

Jag trodde jag var less på den?

 

Men som jag anade en gång, så funkar inte ”Trygghet utan att den blir tråkigt” så jävla länge - utan att det tillslut faktiskt blir tråkigt. Jag har fortfarande mina up’s and down’s då det svänger mellan lugn & ro och total spänning.

 

Och nu har det visst kommit till en sån där period då det skulle kunna va jävligt najs med lite färger. Medveten har fan totalt ätit upp mig nu dom senaste månaderna.

 

Ja, jag är totalt annorlunda samtidigt som jag är precis den jag var.

 

Nu känner jag mig förvirrad igen. Men förut kände jag mig förvirrad inne i en bur, nu är dörrarna öppna och möjligheterna till att välja vad jag ska göra av min spridda vilja är större.

 

Så frågan som kvarstår är då, vad ska jag nu använda för bokstäver för att stämpla över D-U-K-T-I-G ?

 

Dom förra bokstäverna var en helt ny värld och den var inte rolig alls. Jag tror jag testar något nytt!  Men vad? ….

 

Kärlek?


finns det sjuttonårskriser? stadiet-mitt-emellan-tonåring-och-vuxen- kriser?

Det är inte bara bulleluggen som är borta. Det är piercingarna. Det är obryddheten. Det är tonårsrevolten. Det är impulsiviteten. Det är äventyren med jobbiga konsekvenser. Det är tjuvrökningen. Det är fotandet. Det är diktskrivandet. Det är attityden. Det är detlösersig-teorin. Det är enkelheten. Det är ... metallica? Det är dom gamla kretsarna. Det är att inte veta hur imorgon ser ut. Det är spänningen. Det är hemligheten. Det är förmågan att stänga av tankeverksamheten. Det är det ickeexisterande engagemanget i vafan utseende och mode är. Jaa, det är skitmycket.

Det känns som att jag gett mig själv en etikätt där det står "DUKTIG" med en finstild text under där det står "17 år med kort utgångsdatum". Det känns som att ung och dum tiden är förbi, och att ungdomen i sin helhet börjar tonas ut.


Och det känns läskigt..
jag menar, jag har ju inte tänkt bli vuxen förrän jag är MINST 25..  (!!)

pimpin' my nails again

målade nya naglar idag :)
silence don't solve much

Jag agerar i tysthet.. och vem hjälper det?
Vars tog den starka sidan vägen?

Jag minns inte längre äns hur man gör.
Eller så kanske jag inte är i position för det?

Fast det finns väl ingen rangordning på vem som får ställa sig upp och säga ifrån?

Men jag blundar åtminstone inte, och jag gör inte heller likadant själv. Och jag gör det bästa jag känner att jag kan, även om det inte är likadant som förut. Och det måste väl i slutändan också vara värt något. Jag tror då det.

hihi

Jag log väldigt brett när jag kom ut från salongen idag och möttes av denna festliga syn.
Min nysprayade asballa basse, bredvid ett tråkigt original.

Hehe. Nöjd tjej #1 eller vad?
- Jag menar då jag inte äns kunde hålla mig från att smygfota ><


inte du och inte jag

I wonder, what changed me?


Ibland tror jag att jag nog i grund och botten är lite rädd för vad svaret är, så jag låter bli att gräva nog djupt. Jag vill nog egentligen inte veta, eftersom jag anar att svaret inte är vad jag vill att det ska vara.

Jag vill ju kunna stå för det jag en gång sagt.Men när man börjar tvivla..
Är det okej att ta tillbaka då?

Ohh yeah!

Sa ju det,
fränaste hojjen i stan!
(H)


Före:Efter:rocky mountain?

Idag har vi haft färgkurs på skolan hela dagen nästan. Vi testade Loréals nya kollektion och använde oss av 5 modeller som vi färgat med olika tekniker. Har varit jätteintressant, och jag har kommit hem med ganska mycket ny kunskap. Mest såna där småtips som alltid kommer till användning :)

När jag kom hem från skolan så sprayade jag om min cykel, och jag skojar inte när jag säger att jag lätt kommer ha den fränaste hojjen i stan ;) Ni ska få en bild sen när jag monterat ihop den igen. na-na-naaaaajs!

Och dessutom har jag än en gång gjort ett försök att laga en lasagne efter toves mammas recept. Eller, hennes recept har jag inte använt mig av, men varje gång jag gör lasange så testar jag göra någonting annorlunda för att så småningom lyckas hitta den exakta smaken som hon alltid lyckas få till :) En bild på den kommer också senare!

Nu ska jag äta, fixa cykeln och sen har jag en klippning kl 9.
Efter det är det läggdags :)

Hörs!

gott och blandat

Igår klippte jag Tove och Lovisa, sen for jag till syrran.

Vi satt uppe till 6 på morgonen och surrade. Helt sjukt egentligen. Och nu när det börjat närma sig... SOMMAREN, så blir det ju ljust ute igen redan vid 3-4 tiden på morgonen, så när klockan hinner passera dom timmarna så glömmer man ju fan bort att vara trött!

Vi hade långa samtal om allt möjligt och jag fick ta del av en hel del personliga berättelser, läsa lite nedskrivna funderingar och sen fortsatte vi med vårt analyserande så långt som 3-4 generationer bakåt. Alltid är det något nytt man kommer på, och det är alltid lika intressant tycker jag.

Men jag läääääängtar till sommaren då man kan sitta ute på balkongen och prata istället, med en filt runt om sig, varm temugg i ena handen och ciggpaketet en armlängd bort. U-n-d-e-r-b-a-r-t.

__

Sen nu imorse så for vi och hälsade på min mellanbror Fred, och sen for med mamma pappa och farmor och hälsade på manne.

Nu har vi käkat middag här hemma, och snart ska jag ut och övningsköra för första gången (H)

(Notera: Pappa tog handledarutbildningen i april FÖRRA ÅRET och har inte förren nu när jag tjatat som ett villt jävla cp i ett år, gått med på att övningsköra med mig)

patience

Jag var och träffade brorsan idag för sista gången innan han flyttas till Helsingborg, jävlart så långt bort härifrån som det bara går. Det är fan förjävligt ..

Aja, jag fick ju åtminstone träffa honom.
Och jag passade på att krama honom extra länge och extra hårt.

Min storebror, min bästa vän och min högst älskade medmänniska. <3pappas födelsedagspresent

som han fick av mig för något år sedan :)

Jag förstorade upp den och ramade in den.


RSS 2.0