AAAAAARGHHH !!!!

Har varit ett helvetes gorm hela jävla kvällen. Satans jävla FAAAAAAAAAAN vad han ska krångla till allt den där jävla filuren! Min PMS bryter sönder mig i småbitar och min ilska är helt vild. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, vill klösa sönder väggarna, men det vore ju onödigt.. då måste jag ju köpa tippar och göra en nagelförlängning sen. Alldeles för jobbigt (och dyrt) för att anses som ett Okey sätt att ta ut ilskan på.

Kasta sönder någonting?
Njaa.. sen jag packade ner mina grejer inför skellefteåflytten för 2 år sedan så har jag ingenting i mitt rum som jag tycker är okej att kasta sönder, så vad jag än skulle välja att pajja, skulle jag senare bli arg på mig själv för att jag föstört. Plus att efterarbetet med städning faktiskt också är jobbigt. Och det finns nog inte någonting som gör mig på lika dåligt humör som dammsugning. Åt helvete, jag får alltid damp på dessa jävla sladdar och slangar och rör och knappar och det faktum att helvetet alltid fastnar bakom nått hörn och man drar och drar och tillslut sprängs man för att man måste gå och flytta på dammsugarhelvetet så att den lugnt kan rulla förbi hörnfanskapet.

Följa det tidigare exemplet och faktiskt hämta en stekpanna och dunka i skallen på dom likt tom&jerry brukar göra.. Njaa... då hade "efterarbetet" också varit ALLDELES för jobbigt. Och med efterarbetet hade nog även skuldkänslor och annat jobbigt tillkommit.

Gå ut och kedjeröka tills jag känner mig lugn och sansad igen?
Ah, förmodligen hade det nog varit det allra bästa alternativt, MEN JAG HAR INGA FÖRBANNADE JÄVLA CIGARETTER!!!!!Vore det inte enklast för oss unga kvinnor att ha PMS-sprutor som söver ned oss tills menshelvetet är över och vi kan återgå till att vara trevliga människor?

Och vore det inte rätt enkelt om vi unga kvinnor också kunde ha boxningspåsar som avbildade våra föräldrar, som vi då kunde totalvandalisera när vi blir arg på dom?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0