gott och blandat

Igår klippte jag Tove och Lovisa, sen for jag till syrran.

Vi satt uppe till 6 på morgonen och surrade. Helt sjukt egentligen. Och nu när det börjat närma sig... SOMMAREN, så blir det ju ljust ute igen redan vid 3-4 tiden på morgonen, så när klockan hinner passera dom timmarna så glömmer man ju fan bort att vara trött!

Vi hade långa samtal om allt möjligt och jag fick ta del av en hel del personliga berättelser, läsa lite nedskrivna funderingar och sen fortsatte vi med vårt analyserande så långt som 3-4 generationer bakåt. Alltid är det något nytt man kommer på, och det är alltid lika intressant tycker jag.

Men jag läääääängtar till sommaren då man kan sitta ute på balkongen och prata istället, med en filt runt om sig, varm temugg i ena handen och ciggpaketet en armlängd bort. U-n-d-e-r-b-a-r-t.

__

Sen nu imorse så for vi och hälsade på min mellanbror Fred, och sen for med mamma pappa och farmor och hälsade på manne.

Nu har vi käkat middag här hemma, och snart ska jag ut och övningsköra för första gången (H)

(Notera: Pappa tog handledarutbildningen i april FÖRRA ÅRET och har inte förren nu när jag tjatat som ett villt jävla cp i ett år, gått med på att övningsköra med mig)

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Yes!! Hoppas det gick bra att övningsköra :O)

2010-05-02 @ 21:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0