recreation days

Jag fick brev av båda mina pojkar idag!

Manne hade tydligen trampat snett under en liten joggingtur och fallit pladask och fått en uppsvullen fot och lite senare - kryckor! Hehehe. Och dom andra på anstalten hade garvat i brallan åt hans super klantiga incident ;)

Mulle hade jag inte hört av på några veckor, men jag antog ju att han hade flyttats till Halmstad men inte kunnat höra av sig bara, så jag skrev ju ett superduperbrev till honom förra veckan som jag skickade ner till Halmstad, och han skrev såhär i brevet jag fick nu: "Shit, du anar inte hur du made my day med det där brevet!"

Han skriver lite grann om hur det ser ut på hans avdelning, och han berättar att han delar cell med en kille från Makedonien som varken pratar engelska eller svenska och att missförstånden har varit många. Sen berättar han att han lärt sig skriva sitt namn på arabiska, och det ser gode roligt ut när han försökt visa hur det ser ut xD

Jag blir så glad när jag läser deras brev, för som jag nämt tidigare så är det verkligen personlighet på papper och det blir alltid så flummigt och inkorrekt skrivet, men vad annat kan man vänta sig av två killar som aldrig skrivit brev i sitt liv förrän dom senaste månaderna? haha.Saknar dom som bara den!Det här var någon gång i september då mulle testade mannes skinnjacka och började dansa och hålla på, han kände sig nog svinfrän egentligen Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0