masterpiece

Jag har haft en skitnajs dag idag, precis som jag av inställd på ;)

Fia från Tigi var somsagt på salongen, och vi testade lite färger från vinter kollektionen, Lisa och Sara (mina handledare) och jag fick lite fräshare färger i håren.

Lisa gjorde en bottenfärg och satte lite slingor, sara gjorde en (skitsnygg) koppareffekt i sitt röda hår och jag fick botten fixad plus ännu en nyansering så det håller sig vitt ;) Jättehärligt!

Lunchen på Bodensia blev inställd eftersom hela restaurangen tydligen var förhyrd av folktandvården, jävligt synd! Men det löste sig genom en snabblunch på frasses, men jag satt där som en outsider utan käk eftersom jag bestämt mig för att köra stenhårt på LCHF. Mamma var dock ganska söt och kom med en matlåda till mig sen :)

Sen efter färgkursen så hann jag med 2 klippningar och en av dom var en kvinna med väldigt tunt hår och pagefrisyr. När jag klippt klart så använde jag miniversionen av volume master i hennes botten, och det är ju typ det bästa som finns för dom med tunt hår märkte jag ;) Hon blev iallfall helt fascinerad av vilken volym man kunde åstadkomma med den, och köpte en på en gång =) Nice.


Nu vart det visst jävligt mycket text här!
Avslutar med en bild på hur Fia stylade mitt hår. Syns kanske inte så jättestor skillnad på bilden mot för min vanliga frilla, men IRL så såg det riktigt fränt ut alltså. Såhär kommer jag lätt att fortsätta styla mitt hår i framtiden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0