make a difference

Nu har löven fallit från de flesta träden här i bournemouth. Eller åtminstone träden i våran innergård, så nu har alltså de flesta läskiga ljuden försvunnit. Och en kväll som denna, med en fullmåne som lyser upp hela himlen, då är det riktigt mysigt att röka kvällscigaretten extra långsamt och njuta av kvällsandan :)

Jag har haft en konstig känsla hela veckan som varit, kan inte beskriva den över huvudtaget. Men jag tror att det är vemodet jag känner, jag vill hem till svergie och mysa under juletiderna men samtidigt så sliter det lite i mig av att lämna bournemoth. Det känns lite jobbigt om jag ska vara ärlig! Och jag tror att just eftersom jag inte vet om jag tänker komma tillbaka och bo i England, i Bournemouth.. då är det svårt å veta om jag ska "ta adjö" av miljön, omgivningen och alla rutinerna här. Jag vet inte om det är ett avslut eller en paus, och det fuckar med mitt huvud bland.

Menmen!
Imorn jobbar jag sista dagen på salongen, ett kort söndagspass på 6 timmar. Rätt skönt :)
Får dessutom min sista lön. Tror det är närmare 4500 kr, så det sitter ju inte fel! Dessutom ska jag få tillbaka min deposit av hyresvärden, så då får jag ytterligare 1750 kr.  Känner mig rik nu.

Fast det är pengar jag inte kommer spendera.
Kommer ni ihåg att när jag planerade min Englandsflytt så skulle jag ha 20.000 som buffert? Ja, det blev ju mycket mer än så i slutändan, men sanningen är att man egentligen inte behöver så mycket mer än 10.000 för att vända på sitt liv och flytta ut i världen. - och om jag har räknat rätt så kommer jag att ha någonting i närheten av 20 k nu när jag kommer tillbaka till svergie igen. Och vartenda öre av de pengarna kommer jag lägga undan inför nästa avresa, vart än det nu blir. Och det känns fantastiskt. Fantastiskt att jag kommer ha ett sparkapital färdigt fr nästa kapitel, innan jag äns avslutat detta :) Så när jag vill kan jag ba säga errååå nu sticker jag, och sen bokstavligt talat bara dra. Fett najs.


Kommentarer
Postat av: Fredrika

Jag tror att 20k är minimumbuffert som behövs - för det vore ju sjukt deppigt att behöva återvända hem efter 4-6 veckor för att pengarna tar slut. Men du har gjort det asbra - det är maffiga vuxenpoäng på din prestation :o)

2011-12-11 @ 10:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0