This time's last monday

Mysig morgonstund på Caffé Nero, dricker en grande americano som vanligt, eller en stor svart som man kanske hade sagt i sverige. Gött är det iallafall. Och så har jag köpt mig små kinderchoklader som jag äter till. Finns ingen bättre kombo -bara så ni vet!

Jag var uppe några timmar för länge inatt, och jag steg upp en jävla mass timmar för tidigt, vilket basiclly betyder att jag bara sovit 4 timmar. Men det gör ingenting, känner mig hyffsat ok ändå. Och jag hade massvis med samtal att ringa och blanketter att skriva ut och människor att kontakta över huvudtaget, så det var lika bra att vakna tidigt.Så dagens planer ser ut som så att nu ska jag till löshårsaffärern och köpa lite brunt löshår inför den dagen jag känner för att bli långhårig brunett ;) Sen så ska jag till salongen och be chefen fylla i min utbildningsbok (om jag hittar den.. :s) och dessutom så ska jag hitta min bortappade kam och sen säga adjö till alla mina superfina arbetskollegor! Jag kommer att ha med dessa människor i mina tankar för resten av mitt liv, det är ett som är säkert. För på ett sätt så är ju dom en del av den helt ofattbara erfarenheten jag fått av att jobba där!

Sen ikväll så ska vi mötas upp ett gäng på Aruba, favorit puben/clubben här i Bournemouth, Scandinavierna ville att vi skulle ha en avskedsmiddag/pubrunda, och det gladde mig otroligt. Så det ska bli superkul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0