En planerare som hatar förändringar.

Jag snackade ju i början av januari om att det skulle bli en förbannat stressig månad, mycket att hinna med samtidigt och mycket press och stress. Och det var ju så den blev också, stressig somfan. Egentligen mest mental stress eftersom att jag är en sån där människa som inte riktigt kan "lämna jobbet på jobbet" om ni förstår, jag lixom börjar fundera uti nått och sen om jag far iväg och gör någonting så hinner jag inte släppa min funering utan fortsätter att tänka även fast jag gör någonting annat, oftast ger det ingenting för att det blir bara ett blurr av tankar hit och dit och det förstör bara nuet. Men det gör iallafall att jag konstant går och tänker på mina jobbiga måsten osv, och därför känner mig konstant stressad för att jag aldrig hinner "tänka färdigt". För är det någonting jag är så är det en planerare.

Jag ställer in mig på någonting, planerar hur det ska bli, och sen om det dyker upp en förändring så har jag väldigt svårt att tänka om och ta mig förbi hindret, oftast blir jag helt lost och strejkar istället. Skiter i allt.

Om nått så ser jag verkligen den likheten i brorsan, han blir som handlingsförlamad om någoning kommer ivägen för hans planer. Jag är inte riktigt sådan, jag brukar väl oftast ändå kunna hantera det och tänka om, men jag tappar iallafall intresset direkt när det sker en föränring. Så länge det inte är en positiv förändring såklart :) haha.

Men även dom har jag svårt med ibland, konstigt nog. Om en positiv förändring kommer till mig så att säga, då är det väl inga problem, lixom let it in! Men om jag själv måste ta tag i någonting och engagera mig för att den positiva förändringen ska ske, så händer det inte allt för ofta någonting. 

Men det är såklart en av de grejerna jag jobbar på. Jag har gett upp det som jag försökte med förra året, att förändra allting samtidigt. Fick en jävla mindfuck och mådde förbannat dåligt av det, så nu kör jag istället på en sak i taget. Kanske två eller tre, men iallafall inte allting samtidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0