in a way it's actually meditation

Har haft en jävligt bra lördagskväll med en massa nyttogöra!
Blev på världens jävla städhumör efter middagen så jag har har städat och sorterat i mitt rum jättenogrant hela min fredagskväll i princip. Vässat alla blyertspennor, testat alla bläckpennor så dom fungerar, rengjort speglarna och alla hyllplanen + alla produkter, även sållat bort några som börjat va tomma osv.. Tömt fimburken där ute, tömt och fyllt diskmaskinen, spillt glansdroppar på överkastet så jag blev tvungen att handtvätta det dessutom. Haha.. ja jag har gjort svinmycket grejer som behövts göras och det har faktiskt varit jättekul otroligt nog :)


Sen där vid midnatt så började jag färga morsans hår, haha, den kvinnan får verkligen alltid passa sig efter mina tider... hon vet att när jag känner för att klippa eller färga henne så är det då eller aldrig, eller en månad bort :P Gjorde folieslingor i hela håret, varannan röd och varannan med blekning och sen längs med sidorna satte jag bara rött.

Det blev superfint :) Och vill ni veta nått mer som blev superfint?
Jo, mitt hår! Jag fick nämligen några färgtubs-snuttar att ta hem och färga med idag av sara och lisa, så jag använde dom men blandade även i lite mer av de röda och violetta nyanserna jag hade hemma. Och det blev jättejättefint :) Nu har jag brunt i fronten och det fäste ÄNTLIGEN i längderna :)   (... Finally ! )

Bilder kommer imorn, både på mig och mor min =)

Godnatt världen!

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Hur kunde du veta redan knappt två timmar in på lördagen att du skulle ha en jävligt bra lördagskväll? ;O)

2011-02-19 @ 21:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0