jag hit och jag dit och min och mina och allt som har med mig att göra. Iaf mitt hår.

Här på detta egopic så ser man min nya hårfärg i fronten, ingen jätteskillnad, men Oh so azm!
Slipper dessutom färga det varannan tvätt...
Och jag har kommit fram till att det var nog aldrig så jäkla snyggt med rött där framme. SPECIELLT inte eftersom det släpper alldeles för fort och jag var lite för lat för att orka göra någonting åt det efter en sisådär 6 färgningar..Annat nytt?
Njääee.. Eller, ska försöka övertala någon fin klasskompis att kleta i lite blekning i min utväxt och kanske dra ut lite slingor. Annars blir jag snart så trött på den att jag kommer nå den gränsen då jag inbillar mig att jag klarar av att göra det på mig själv. Vilket rätt självklart skulle spåra iväg och sluta med att jag helbleker hela skiten istället. Är det nått jag INTE är, så är det tålmodig. Och att stå och pilla precicist som den perfektionisten  jag är, skulle ta för lång tid att göra på mig själv eftersom att det inte är så jäkla lätt att applicera i sin egen nacke.. Nåja! Detta löser sig, än är det inte alltför akut ^^,

Sen så ska jag införskaffa mig en trippeltång. Tycker att det är jättefint i min släta inteetthårliggerpåfelställe-frisyr att busa till det lite grann med lösa snabba tryck av trippeltången.

Och som ännu en onödig information kan jag ju tillägga att:
Bland det fulaste jag vet är de långa håren som är hårt trippeltångade och bara ser allmänt konstiga och stela ut. Härligt nog börjar ju den trenden dö ut sakta men säkert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0