the dreams are so close now

Spanien.. undra om det skulle vara någonting.
Känns ju som ett nice land att flytta till. Härligt med sommar nästan året om och att slippa detta jävla snöoväder vi har i sverige. Dessutom är det ju vackert där, och säkert lätt att hitta jobb i turistorterna. Och lägenhet kan nog inte vara så jävla dyrt, annars gör ett kollektiv inte så mycket heller. Kan bo vars som helst med balkong.

Jaa.. ska läsa in mig lite mer. Men kändes så rätt när jag klickade inte mig på nån sida där det stod en massa om hur det var att flytta dit som svensk.

Nåja, har dessutom glottat runt efter studentresa för mig jennifer och linnea nu i någon timme.
Börjar bli gode less på att läsa hotell rescensioner!

__
Visningen, körtkortet och minigesällen kvar, sen sticker jag på studentresa och kommer bara tillbaka till sverige för att njuta av sommaren och sen sticker jag. Ut i världen i jakt på nya äventyr.

FAN vad jag längtar.

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Åh så härligt :o)lustigt nog har jag suttit senaste kvällarna och kikat på Spanien också, inte för helårsflytt men för delårsflytt - min dröm är ju att bo låååååååååååångt borta från snö&kyla januari till mars :o) tre månader solsken för att återkomma när norrbotten börjar tina fram. Mallorca siktar jag på, mycket turistorter där :o) en bekant till mig har varit och bott där förra vintern, jag tänker mig att hon nog har kontakter eller tips om boende.

2011-01-20 @ 01:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0