just an ordinary day, but not so ordinary in the future

Hade en jävligt lång dag igår, inte alls att det var långtråkigt,
det kändes bara som att jag hann med hur mycket som helst :)

Var till luleå med pappsen (övningskörde), var in och slösade massor med pengar på olika affärer och tröck min första low carb burgare. Inte alls i stil med originalmål såklart eftersom det inte följer med nå bröd. men det var awesome, speciellt eftersom pappa bjöd.

Hann chilla hemma med några avsnitt gossip girl innan det var dags att bege sig mot arvesen för att fika lite smarrigt LCHF fika och surra med lite sköna människor. Och framför allt fira hennes 19års-dag :)

Fick hoppa över prinsesstårtan som jag dessutom hjälpt till att göra i fredags, och beylis (ids fan kolla upp stavningen....) som det bjöds på till kaffet. Men Det fanns kladdkaka och biskvier utan mjöl och socker som jag kunde äta. Toppbetyg. Arvesen's kan baka!
__


Just nu är jag på jobbet och har 6 timmar kvar av vad som kan komma att vara min sista arbetsdag i kisoken. Känns lite vemodigt såklart. Blir trist att inte kunna spendera lika mycket pengar som jag kunnat de senaste halvåret, men samtidigt så kan jag ju inte undvika att tycka det känns skönt med lite extra ledighet framöver. Ledighet jag kan använda till att... vara bakis, se onödigt mycket serier, göra läxorna jag annars inte finner tid till, plugga teori och övningsköra med pappsen, storstäda rummet alternativt att faktiskt hjälpa mamma att städa huset då och då, eller bara helt enkelt att ha lite tid över till att umgås med vänner eller att göra ingenting och bara samla lite energi inför veckan.

Ja, det skulle inte skada med en hel ledig dag i veckan som jag nu vant mig sen ett halvår tillbaka att alltid vara upptagen på. Men då var det ju dedär med pengarna då.. blir ju fett tråkigt att inte kunna köpa allt man vill ha längre. Å andra sidan har jag aldrig varit en pengamänniska och mitt behov är förhoppningsvis inte allt för förändrat sen förut då jag var van vid 1-2000 i månaden.

I'll survive! :)

Ha det gött peeps, uppdaterar en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0