fredag, lördag

Tänkte berätta lite om kvällen i förrgår :)

Först så var ju jag och jasmine bjudna till syrran på en middag tillsammans med hennes tjejkompisar. Det bjöds på taccos och smarrig välkomstdrink med chili. Jag och jasmine kände oss väl inte direkt som outsiders, men åldersskillnaderna märkes väl av en del genom att vi satt mestadels tysta :b  Men det var trevligt ändå.

Vid 10tiden började vi söka oss därifrån och åkte med axel och marcus till en fest i sävast. Axel hade hört att det skulle vara en jävla massa folk men kanske lite yngre åldrar.

Vi kom dit med klirrande systemkassar och var lagomt förväntansfulla. Det var en drömfest, en sån där awesome radhusfest, fulllllt i folk. Men medelåldern var typ 13, alltså var det en awesome radhusfest för 13åringar, inte för mig jasmine marcus och axel.

Påväg upp i huset såg jag flera av mina bekantas småsyskon, och tjejer som i min hjärna fortfarande är 7 år precis som då vi gick på Fagge allesammans.

Jag minns själv under mina tonår att det har funnits några lite äldre personer som alltid befunnit sig på fest, dom där lite awkward people som håller sig lite på sidan om och ser ut som att dom är mycket bättre än alla andra. Och på den här festen var vi dom människorna när vi kom. Hujja! Det var inte alls nå roligt så vi åkte tillbaka efter bara någon minut.

Sen for vi istället till hansson och lisas efterfest, där lyssnades det bland annat på nostalgisk musik och snackades om jänkare. I ett av vardagsrummets hörn hade dom ett barskåp i glas så fint uppsatt, och dunken hade sin egen hylla. Det fick mig att småle litegrann. Fantastiskt!


Och heeeela dagen i går så låg jag hemma utan energi till att göra någonting så -jag gjorde ingenting :) Skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0