är det du som är galen eller är det världen som är sjuk?

NU ÄR DET PDOL SOM GÄLLER!

Jag och tove har våran egen plan som vanligt, förra året plankade vi in men detta år bojkottar vi området och ska hitta på andra äventyr. Planen vi har nu är att dra ihop ett gäng andra snåla jävlar som vi och köra skattjakten istället för att pröjsa in sig och lyssna på halvdana band och trängas bland jobbigt mycket människor! Men vi ser ju hur det blir, säkerligen tar kvällen en oväntad men förhoppningsvis då aweeesome vändning!

HÖRS OCH SES!

- nostalgi från förra året


den brinnande lågan

Tjatjatja!

Idag har jag min första lediga dag på 31 dagar!
Tror ni det känns nå gött!?!??

Har tagit det lugnt med morgonkaffe och morgoncigg, fyllt i lite blanketter för att jobba/bo utomlands, gjort iordning de alla flikarna till min "englandspärm" eller vad man nu ska kalla det, sen har jag scannat in mina översatta gymnasiebetyg och skrivigt ut några kopior.. Ja bara pysslat på i lugn och ro med sånt som behöver göras :)

Även om det känts som att jag engagerat mig och förberett mig mer i detta flyttprojekt än vad jag någonsin gjort i något annat i mitt liv så är det fortfarande myyycket kvar :)

  • Fixa en nog stor resväska
  • Föra över allt från min stationära till min bärbara
  • Boka möte på Nordea för utdrag på min kredithistoria samt referensbrev och för att kunna skaffa kreditkortet mastercard silver och sen lämna in mina fullmaktspapper
  • Boka möte på SEB för att återigen bli kund där och kunna få ett utdrag på min kredithistoria
  • Kolla upp vad/om just hemförsäkringen täcker någonting i utlandet
  • Fylla i färdigt och skicka in utlandsblanketten till försäkringskassan
  • Boka tid på Hudmottagningen för att få en ny licens på Roaccutan samt personligt intyg från läkaren
  • Fixa ännu en extern hårddisk för att kunna lagra mina dryga 50 GB biler på eftersom jag ska fylla min nuvarande externa med filmer, serier, musik osv att ha med mig
  • Scanna in utbildningsboken utifall den skulle komma bort
  • Lägga ut min gamla mobil på blocket för att eventuellt skrapa ihop någon extra hundring

Lite av det jag kunnat stryka från listan de senaste dagarna är bland annat att köpa adaptrar till eluttagen så jag kan använda min bärbara dator/plattång/hårfön osv i England. Sen så pratade jag i telefon med Nordea i 45(!!) minuter för att få reda på mitt BICnummer och landskoder osv för pengaöverföring från utländskt konto till svenskt konto och en massa andra uppgifter.

Vet inte om allt detta är så jätteintressant för er, men om någon är intresserad av att i framtiden flytta  utomlands så är väl framför allt tanken att man ska kunna klicka in sig i min kategori Englandsresan och få en hel del hjälp på vägen angående allt man ska tänka på :)

pics

Bilder från kvällen i Luleå med Linnea :)ohhlalaaa

Flygresan bokad!
2 september 13.10 lyfter mitt plan från Luleå :)

Idag har jag googlat, kollat runt på "kommun/distrikt-hemsidor" och en massa forum, har suttit och läst om olika städer runt om i landet. För det slog mig häromdan att jag egentligen snöat in mig på Bristol utan egentlig anledning, så nu försöker jag läsa på om andra ställen för att se om det finns någonting som lockar ännu mer. Och vet ni vad? Jag har hittat det också!

Bournemouth som ligger längs med sydkusten, dvs så långt söderut i England man kan komma i princip, där är det förutom varmast, också extremt mycket mindre regnfall än i övriga England. Dessutom är det en turistort i England, vilket i sin tur betyder stora jobbchanser för en frisör från scandinavien!

Och kolla in staden alltså!

Det är dessutom inte en myrstack av människor och inte heller en glesbefolkad by, det är ett perfekt mittemellanting som dessutom har ett bra transportsystem som gör det möjligt att resa runt dels i staden med också till närliggande orter, som ex. London.


Jag tror att jag har hittat mitt place to stay. Måste skicka ut lite CV:s!
Har redan fått skriva ett aaaaaaantal personliga brev, klistrar in ett här och visar ungefär hur det ser ut :)

Hi there!
My name is Madeleine Hansén and I'm moving from Sweden to Bournemouth now in September,
02/09/11 to be exact.
I found your website and it looks like a really great saloon with room for creativity and uniqueness, which means that I would love to work for you! My hairdressing education is 3 years long and I see myself as a great hairdresser and work colleague. Please contact me if you would like to know more about me or maybe set up an interview when I arrive in England!

I have enclosed my resume as a separate file, please take a look!

With best regards
Madeleine Hansén

väskor...suck!

Idag har jag varit på väskjakt med morsan, har varit på loppis i björns, på återvinningen, på veckans allehanda och dollarstore... ingenstans fanns det någon nog stor resväska ._. OCH JAG VILL INTE BETALA TYP 700 FUCKING KRONOR FÖR EN JÄVLA RESVÄSKAAA ><

..provpackade ju somsagt i farsans resväska igår och fyllde även en annan stor väska som jag hade med mig till turkiet... Och igår blev båda två proppfulla av bara kläderna, handukarna och sänglakan. Då är alltså inga skor, inget smink och inga hårprodukter nerpackade.

IDAG TESTADE JAG IGEN!
I farsans stora väska fick jag faktiskt plats med alla mina kläder som jag behöver med mig! ALLA.

Fick ett tips av mamma, att jag bara ska packa för en resa på 3 veckor, mer än det behöver jag inte eftersom jag kommer kunna tvätta kläderna. MEN FATTAR NI HUR SVÅRT DET ÄR ATT VÄLJA BORT HALVA GARDEROBEN DÅ DET HANDLAR OM ATT FLYTTA?!? Okej med semester, men FLYTT!


mycket att hinna med på kort tid, effektivitet kallas det väl

Ja fiiiifan! Har hunnit med mycket dehär dagarna :)
Varit i Luleå och träffat linnea, blivit tokigt jävla full, sluppit betala inträde på krogen, fotats med en igelkott, danzat kuduro, betalat 35 kr för bussresan som skulle kostat 114, sen har jag jobbat jobbat jobbat på sillen, varit i stugan, fiskat, grillat och ätit nybakta bullar, varit till luleå och hälsat på min älskade lärare tant brun och fått underskrift i min utbildningsbok och fixat papprerna så jag får 1700:- i matersättning för praktiken under 3:an, ringt och pratat med försäkringskassan, trygg hansa, folktandvården osv... plus att jag har provpackat allt jag ska ha med till england för att se ungefär hur många väskor jag behöver räkna med. druckit ett glas vin och surrat med päronen, ätit god grillad fläskkarré ... jaaani, dessutom har jag hunnit umgås med lite kompisar.

Jag förstår inte hur jag hunnit med allt detta och mycket mer sen i lördagskväll.

one zero zero zero zero

Nu är jag uppe i 11.500 kr i min buffert,
känns som ett ordentligt framsteg att kliva över tiotusenkronors-strecket!

Har dessutom kvar att få lön för en hel månad på silentium, sen kommer jag få in mer lön från det jag kommer jobba på saxarna under augusti, plus det jag kommer jobba på sillen under augusti!

Jag kommer lätt hamna på 20.000strecket innan 1 september, frågan är om jag inte kan kliva över det också med några tusingar.. hade inte varit helt fel!

__
Satte mig för övrigt ned för att boka flygresan, men när jag skulle fylla i hur många väskor och hur stora osv som jag ska ha med så var jag ju tvungen avbryta, för det har jag ju inte fixat ännu!

Så denna veckas uppgift är att fixa 2 eller 3 sjukligt stora väskor och provpacka för att se ungefär hur mycker space det jag ska ha med kommer att behöva.

SÅÅÅ, HAR DU ELLER NÅGON DU KÄNNER NÅGON GIGANTISK RESVÄSKA JAG KAN KÖPA/LÅNA???
All hjälp är uppskattad!!

41 dagar kvar!

Nu är jag less på detta mellanting och vill bara iväg!
Bara jobb jobb jobb och spara pengar pengar pengar..

Jag har varken ork eller råd till leva och ha kul nu i sommar,
så nu vill jag bara att de här 41 dagarna ska svischa förbi så jag får dra till england. Comeeee on!


lille lurvas (':

Ludde ligger på vardagsrumsgolvet och softar, ser lite sådär halvt levande ut.
så mycket vi går ovetandes om

Igår var vi på upptäcksfärd i det förmodligen mest bortglömda fortet här i Boden, ganska spännande må jag säga :) Speciellt med markus som guide, han låg nämligen och tröck på en hel del rolig historia om fortet som var väldigt underhållande!


the truth is never overrated.. but it can wait

Det har blivit väldigt lite seriösa inlägg nu för tiden om inre tankar och känslor som jag har..

Som jag alltid sagt så vill jag inte skriva om saker i mitt liv som fortfarande brinner, jag vill vänta enda tills glöden hunnit slockna innan jag tar upp det för offentligheten. Mest för att det inte ska skapa drama eller intriger, eller gissningar för mina läsare om vad tusiken det kan vara som försigår i mitt liv just nu. Nej, hellre väntar jag då tills det gått så pass länge att ingen skulle relatera mina inlägg till den verkliga ursprungsorsaken.

Grejen är ju den då, att eftersom jag inte ältar på samma sätt som jag gjorde förut, så orkar jag inte riktigt skriva om gammalt groll längre. Det får hellre sopas ihop i en hög och skyfflas iväg någon annanstans.

Men frågan är om jag ska tillåta mig själv att skriva om brinnande eldar i framtiden? Annars märker jag ju att min blogg kommer bli en helt vanlig vardagsblogg likt de flesta andra bloggar världen över. Och det vill jag inte, för då tappar jag skrivlusten och i sin tur tappar bloggen sin mening.


när jag väl sätter igång så slutar jag aldrig

Jag tycker om att skylla på PMS, det är en så förbannat fin ursäkt till de mesta ju!
Och oftast stämmer det också.

Idag har jag tänkt använde den som orsak till att jag körde ombytta roller med mamma, hon fick agera frisör och dra upp slingor i hätta på mig! Impulser är härliga, och jag diggade inte riktigt den bruna färgen jag skaffade mig, så nu har jag somsagt blekt upp slingor och sitter i nuläget med en nyansering i. 
.. som jag dessutom slarvat med att ta tid på, och det börjar se ut att va dags för att skölja.

Så jag ska kila nu! Sen står en bastu på schemat och efter det bär det iväg till arvesen.
Sen beroende på vad jag känner för så kanske jag drar en nattjogg på i19, vi får se hur mycket spring det finns i benen om några timmar. Just nu är energin på topp iallafall. Nåja, vi höreeees!

rå fisk .... yummi!

Hemmagjord sushi serverades till middag idag :)
Syrran kom hit och hade kurs med morsan, och det uppskattades från min sida för fyfasen va gött det va!
energibrist

Skulle egentligen till Luleå och hänga med två saknade pitebrudar men efter min p-nap kände jag mig bara otaggad och orkade inte börja tjorva med bussar till och från bergnäset osv.. Speciellt då jag dessutom skulle va den enda nyktra där, haha.

Då lockade bastu och en bira lite mer, och ett balkonghäng hos arvesen senare ikväll !


skön sommarkväll

Var slut i huvudet efter en trög arbetsdag på sillen så jag bestämde mig för att relaxa med ett glas vin.


Det hade mamma och pappa visst också bestämt sig för,
så dom kom ut på altan och relaxade dom med.


Ett litet tag senare droppade Tove och Markus också in, så då blev det en helkväll med mammas och pappas berättelser från resan och även av någon skum anledning en hel del Bodenhistoria om fästningarna här runtom. Vad mer? .. ja, lite fylla kanske det råkade bli!

En hel del tonårshistorier om allt från snatteri till hemliga fyllor i stugan berättades en gång för alla.
Sanningen om hur full jag egentligen var på pappas 50årsfest för 4 år sedan har dock aldrig riktigt uppgetts ännu (; haha... Någonting måste ju sparas för framtiden!

justdet

Jag lessnade på kopparfärgen så jag snörde i en 6/7 CT häromdan.
Tänkte att det kan va nice att börja använda mina effektslingor nu igen
och för det behövs ju en brun basfärg :)
för ja.. det vore ju inte direkt nice att slänga i en rosa effekt i ett kopparfärgat hår, are you with me??

Nu håller jag dock på att bli galen på min frisyr istället, behöver verkligen klippa mig! Har ju fått världens hjälmfrilla nu när det växt ut... hahah, inte nice! Är alltså tvuuungen att locka det varje dag för att se okey ut. Och.. det orkar jag inte!


Och justdet; Kurt är tillbaka.. HAHA.
Den återkommande finnen mellan ögonen... så awesome.

Mina vänner vet dessutom vad det oftast brukar betyda :D
..Eller alla tjejer kanske känner igen sig i det? The red week is on its way!

Hello to my new computer

Tjoho :)

En kollega på sillen tipsade mig igår om att onoff har 30% på hela affären i samband med konkursen,
så då skickade jag pappsen till Luleå idag för att inhandla en dator åt mig.

Så, hips vips är jag också ägare till en bärbar!

Nej, men egentligen är jag inget fan av bärbara datorer.. och dessutom är jag på tok för snål för att köpa mig EN DATOR (förfan!!) ..Men jag behöver ju en dator i England, så då var det bara att passa på nu under rean. För jag måste ju ha 100% tillgång till dator därborta, av många orsaker.

1. För att inte bli galen
2. för att hålla kontakten, via facebook, skype etz.
3. kunna blogga!
4. och såklart kunna redigera CV:n, skicka ut dem, kolla mailen osv.
5. sånt som hör till första punkten är bland annat att kunna känna att omvärlden finns kvar, och att möjligheten att kontakta den finns. Dessutom måste jag ju kunna se film och sånt, och ha någonting att göra på caféerna.. haha ja you name it.

En bärbar BEHÖVS, det är väl slutsatsen!

ett favoritcitat

Love
It's when I least deserve it that I probably need it the most.

:S

Och just det.... skölj ur glasen ni druckit apelsinjuice ur, bara ett tips!


whoawhoohee

Jaha, då var denna sommars föräldrafria semester slut, haha.
Ikväll kommer mammsen och pappsen tillbaka från den årliga tysklandsvängen.

Kan inte säga att det känns varken awesome eller tråkigt, men jag längtar jättemycket efter lilla ludde. Gud så tom och död hela villan känns utan den lilla rackaren som springer omkring och sprider glädje.

Nej men det ska faktiskt bli kul att dom kommer hem, och dessutom blir det spännande att se huruvida pappa gjorde runt min alkoholbeställning. Försökte övertala honom till att köpa med sig två flak carlsberg och en jäger, men jag är fortfarande osäker på hur det gick ;)

Kommer nog förövrigt att flytta in igen från den lustiga stugan, det har börjat bli så kallt om kvällarna att jag inte orkar gå och sätta mig här för att sitta vid datorn, dessutom är jag less på att fäktas i dimman av alla mygg! ...Men jag är fortfarande lite delad, jag älskar ju lusthuset (:

isn't change a good thing?

Här i bloggen pratar jag ju ofta om alla mina tidigare "jag" och om olika eror i mitt liv.

Nu har jag klippt ihop ett tidscollage där varje bild representerar en viss tidsperiod.
Det som skiljer alla de olika "jagen" är intressen och prioriteringar antar jag, men ibland är det annat som spelar in också, som stress eller umgängen exempelvis.

Anledningen att jag engagerat mig och klippt ihop det här är för att visa er hur seriöst stora skillnader det är på mitt liv idag om man jämför med hur det var förr och all tid därimellan.

Detta är hela min tonårsperiod sammanfattad i bilder,

och man ser dessutom väldigt tydligt det mönster som vi alla människor går igenom någon gång under våra liv.

Sökandet efter vem vi är.

Vad säger ni,
visst syns det ganska tydligt att det är en vilsen tonåring på jakt att hitta den rätta sidan av sig själv?

om man bara kunde stanna vid lagom

Jag kommer må förbannat dåligt idag...


Självdisciplin, vad fan är det?
Jag tröck just alldeles för många portioner egenlagad klyftpotatis, med alldeles för mycket sås.


tacka fan för utveckling ;)

Såhär såg det ut förr i tiden då jag exprimenterade med håret!
Blekte upp och färgade in effekter i hela håret... Haha, jag diggar foliekorvarna!

-2006

the invisible ink

Jag tänker inte längre på den där tiden av mitt liv.
Förut ältade jag och jämförde, kände mig skyldig och skämdes.
Gick omkring och kände mig falsk för att allt såg så awesome ut utifrån med var så väldigt mycket annorlunda från insidan av det hela. Ja, förut lät jag dåtiden följa med mig som en skugga framför mina fötter.

Kunde anta att folk tittade snett och visste saker om mig eller trodde att de visste saker. Egentligen handlade det bara om mina egna inre tankar och känslor om det, det speglade sig utåt så jag tänkte att alla såg det jag såg när jag tittar på mig själv och min historia. Tog många månader innan jag insåg att mina erfarenheter inte står skrivet som en punktlista i pannan när jag går på stan. Ja, inte förrän på senare tid har jag verkligen med hjärta och själ insett det.

Idag låter jag inte mina tidigare jag påverka mitt nutida liv längre. Man går vidare, man förändras, man utvecklas och man måste få förlåtas. Av sig själv och av andra, båda två är precis lika viktiga. Jag tror ingen alls har behövt förlåta mig, jag tror att det nog bara var min egen förlåtelse jag sökte. Eller inte förlåtelse, bara att få den verkliga bilden klar för mig. Jag behövde förstå på djupet, att visst - man är alltid samma gamla människa, men man är inte likadan livet ut. Man förändras på alla plan konstant hela tiden, och att hänga med i sina egna svängar är faktiskt inte det lättaste.

Det dumma är att trots att jag själv gått omkring i dojjorna så ser jag fortfarande ner på alla andra som promenerar runt i dom. Kanske är det för att jag faktiskt var annorlunda. Eller så är det för att på den tiden jag hade dom så var det från min vinkel ursäktbart, lixom jag brukar ju säga att ingen känner en själv så bra som en själv, och om jag anser att det jag gjorde var okej ur den synvinkel jag faktiskt såg det från, ja då var det okej också. Eller inte okej kanske, men ursäktbart i efterhand iallafall.

Nåja nog om det och fokus på vad som faktiskt är annorlunda och hur det blev så.
Det är faktiskt min englandsdröm och allt framtidsfokus och planerande inför den som gjorde skillnaden. Att sätte upp det långsiktiga målet gjorde att allting fick en mening. Att ta kontrollen och inte bara glida med i livets svängar.

Jag vet inte om det är lika betydande för alla, men för mig har det verkligen varit guldvärt att i ett halvår leva på känslan av att jag faktiskt är påväg någonstans. Att även den grå vardagen fylls med mening, eftersom att det ur varje dag går att utvinna någon form av bidragande faktor till framtiden. Allt ifrån att lära mig betala räkningar till att se hur ett anställningsbevis ser ut eller att själv sätta mig ner och skriva en gloslista, ja allting har känts så nyttigt och nödvändigt när jag vetat att jag BEHÖVER alla kunskaperna snart.

En sak till är att nu när livet utsätter mig för svårigheter eller situationersom känns lite småjobbiga så tar jag mig så mycket lättare förbi dom för att jag hela tiden blickar frammåt och väljer att se det som någonting jag kommer ha nytta av sen, lixom en erfarenhet som kanske kommer i precis rätt tidpunkt i livet.

Ja, jag kan inte annat än bara tipsa er alla andra om att sätta upp ett mål eller iallafall måla upp en ganska klar bild om hur du vill att framtiden ska se ut. För så länge du vet vad du vill ha så väljer du med- eller omedvetet vägar som tar dig dit. Men att bara flyta omkring utan framtidstanke är så.. ja, jag tror att det medför en viss meningslöshet till vardagen.

Hahah ;D

Manne kom till villan då jag satt och stressade i mig min frukost innan jag skulle iväg till jobbet,
sen när jag kommer hem så möts jag av den här lappen. hahaha...i'll be lost and never found again

Efter en powernap på 2 timmar så kom Manne och Jasmine hit, då for vi ut med bilen en sväng ocgh hamnade uppe på gruvberget för att kasta sten. Jajjemän, vi tävlade om vem som kunde träffa lyktstolpens vänstra lampa först. Kutade som galningar fram och tillbaka för att hämta stenar och sen kasta.
Den som vann fick som pris att bestämma vad vi därnäst skulle hitta på!

Manne vann, och valde att vi skulle fara till pagla...men den idén sög så jag och Jasmine körde över den och bestämde att vi skulle fara till flygrakan på hedebasen och låta henne köra lite istället! Hedenbasen var dock avstängd och den andra vägen dit hade dom grävt ett gigantiskt dike på som gjorde att man inte kunde ta sig in, så vi for till godisarenans öppna ytor och så fick hon brumma omkring där :DSen efter en jävla massa tjatande från min sida om att dra till i19 och ta en jogg runt spåret så gick manne och jasmine tillslut med på att dra dit och göra hinderbanan istället. hehe, blev en hel del tävlingar där också, mycket underhållande. Manne vann dock rätt överlägset över oss båda :/


-

Hade besök av två tomtar härom kvällen!


kamma till dig och gå loss

Ikväll kommer lite trevligt sällskap över på middag och förkrök!
Lite festande måste det ju bli då man har villan för sig själv tycker jag =)

Blir nog riktigt kul skulle jag tro (: Hörs med lit bilder imorn!

en fredagkväll

Ikväll kom cicci förbi på middag, grillad karré -min favorit- med pommes och 4 olika såser, sååå gött :)
Härligt med en massa surr också, var riktigt länge sen sist! :)


guten tag

Tjoho!
Dilemmat är löst, på bästa tänkbara sätt. Tänk så lätt livet är ibland, så överraskande lätt.

Ja det är faktiskt så att jag hade världens jobbigaste kväll igår följt av världens Bästa dag idag, så livet är i normal balans gen! Och fan vad påfrestande PMS kan vara, är det bara jag som absolut alltid bara måste få tömma tårkanalerna litegrann dåjag har pms?? Alltid, varenda jävla månad haha ;)

Allt är somsagt awesome, jag jobbade 12-19.30 på saxarna idag, nästan fullbokat schema med totalt 8 klippningar. Fan vad jag trivs där dessutom, det känns jättehärligt faktiskt. Tycker om alla de andra som jobbar där och chefen är awesome. Ja, jag diggar det helt enkelt! Som det ser ut nu så kommer jag till en början jobba fredag och lördagar på saxarna och alla andra dagar på silentium, kanske tar några morgon pass vissa dagar också :)

Och beroende på vad min kropp pallar så kanske jag säger upp mig från sillen och jobbar fulltime på saxarna dessutom, men vi får se, jag gillar trots allt de slöa 16-21 arbetstiderna på sillen, och för att inte tala om det hjärndöda jobbet som inte kräver särskillt mycket hjärnaktivitet :P Man orkar lixom så mycket mer på fritiden då jobbet i sig inte är krävande. Och på sommarn vill man ju gärna orka hitta på grejer :)

menmen, vi får se! (:

if you don't face it today you'll probably face it tomorrow

Fan vilket jävla dilemma jag står inför.
Tror dock att jag lyckats få mina prioriteringar i ordning efter värderingarna nu.. Hoppas jag, vi får väl se.
Men allting leder en vidare till någonting annat, så hur det än blir så tvivlar jag inte på att det för mig någonstans dit det är tänkt att jag ska, eller ger mig en erfarenhet jag behöver för att ta mig igenom nästa!

Hmm, jaja! Vi får se hur det löser sig!
Det känns ändå som att bitarna verkar falla på plats i precis den ordningen jag behöver, kanske inte velat, eftersom jag är både konflikträdd och för snäll, men somsagt jag kanske behöver lite träning.

Nu ska jag försöka att inte filosofera så mycket mer och istället gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorn!
Börjar trots allt inte förrän 12, men med tanke på att jag trots mina larm inte stigit upp före 13 de här dagarna så känns 12 rätt tidigt. Haha!

hi-hi-hi-hilarious

Någonting jag aldrig gör är att kolla youtube, men ikväll fick jag veta att det fanns en awesome snubbe som gör sin egna lilla show där, Ray William Johnson, ni kanske har hört talas om honom? Well, i hadn't!

Så vi satt Jag tove markus linus och jesper och kollade denna snubbe i nån timme, sen när dom for så har jag faktiskt fortsatt sitta och kolla. Och detta klipp var ju bara för bra! Klicka er vidare och se fler av hans grejer om ni inte gjort det. SÅ JÄVLA AWESOME


Don't worry, be HAPPY
Hahahaha... man har fan aldrig tråkigt med dedär grabbarna, Jesper och Linus ^^,

Perfektionen tog över

Och efter veckors av finslipande så är jag äntligen nöjd med mitt engelska CV.
Här finns inte tid eller möjlighet till slarv, det måste vara PERFEKT eftersom att jag inte träffar arbetsgivarna utan nu först bara mailar runt mitt CV till en jädra massa salonger där nere.

But m8's ... NOW IT IS AWESOME, and it's been worth the time it took!


RANDOM SHIT, BILDBOMB

Studentveckan
Vaknar upp ute på den inglasade balkongen hemma hos poromaa i lule, hehe. Gode sliten, men helvetes jävla nice att vakna upp där det var svalt och skönt och fimpburken och mina cigg låg inom en armlängd!Studentveckan
Jag fotar farbror polis lite snabbt innifrån bilen innan jag kutar ut som en dum idiot och hojtar "det var jag, det var jag, det var jag!"stundetveckan
Jennifer, inte det minsta körklar, haha, ingen av oss var klar någonstans i våra spritfluffiga hjärnor, trots att det var dagen efter.. inte så konstigt efter 11-12 nedsupna kvällar! Här dansar vi kuduro med fullllllt ös! Jag linnea och jennifer, vilken trio alltså!

Jag softar i lustiga huset i min mysiga onepiece,
dessutom var min nos i så jävla fint fokus på detta pic ju!Farmor blossar på vattenpipan med oss ungdomar, jag tyckte det var fett ballt!
Vilken rockfarmor jag har!

Vår egna trubadur!Påväg mot det traditionellt hemliga midsommarfiskestället, med kanoten lastad på taket, reeeady to go!Vi stötte dock på ett hinder längs vägen!
........inga problem, pappa hade en såg med sig!    (?????!!!??)Manne hittade sina åror/paddlar som han täljde för 2 år sen, fortfarande i gött skick, och säkert uppskattade av familjen vi aldrig sett vars tomt vi fiskat från i.... 25 år?Linus väcker jesper med en pall.
Innan dett försök så hade han även testat med en falukorvsbit...SEN KOM HAN UT TILL FRIGGE MED EN FUCKING BRÖDROST.
Här snackar vi glädje, vilken positiv jävla överraskning, så jääävla uppskattat det var!
Mackor, smör och aioli hängde också med ofc!Nintendo 8bitars med supermariospelande och vattenpiperökande, härligt friggebodshäng helt enkelt!Ludde hittade en fantastisk utkiksplats!Luftgevärsskytte,
Vem sköt ner två burkar på 2 skott om inte the masters master? MEEEEE ! *JÄTTEstolt*

Nattsudd med jasminen ute i bastun!Jag och jasmine fick för oss att dra till nått random place och slå upp en pickninck... men chirre och dipp såklart! Dessutom kom det förbi ett gäng snubbar i en gammal merca och drog en 70tals ragg på oss, hahahaha, vilket sommarminne!

Min knäppa systerson kontaktar buddha..... eller va?
Härliga pöjks!


KRAM PÅ DIG OCKSÅ!I love it. Life. I love life!

sådärja, då har jag haft min första arbetsdag på det 4:e jobbet inom 1 veckas tid ;) He rullar på!
Vet inte vad jag har att säga om silentium än, förutom att jag lyckatrs hamna på vad jag skulle tro är det svåraste projektet av dem alla.. haha men vad vet jag? ^^, Ska sälja Telias telefoni, bredband och digital TV till kunder som bytt bort sig från telia ;b

Nu ska jag brumma iväg till syrran och hänga där hela kvällen med te och systersurr, HÖRS! :)

did it?

Jag var på så jävla gott humör hela jobbkvällen igår, men att den skulle sluta så jävla bra som den gjorde det hade jag ingen aning om alltså :)

..Men lite lost var jag allt, den härligaste killen av dom alla som jag nog också pratade och skämtade mest med var någon jag trodde hörde till calles band, men efter en del googlande och spotifyande imorse så insåg jag ju att det var Oskar Gyllenhammar! Haha.. så skämmigt om jag hade kläckt ur mig typ "Var det du som spelade basen eller hur var det?" Vilken diss det hade varit! Hehe...

Nej men stämningen igår var stenskön alltså, alla var skittrevliga och härliga att ha och göra med. Calle dansade på borden där en sväng, och trummisen i perssons pack gjorde en så jääävla rolig imitation av 2 snubbar som tidigare under kvällen frågat om han var homosexuell, calle tyckte att jag var lite för ärlig då jag höll med honom att det skulle va förjävla jobbigt att ta sig upp sen på morgonen 5 timmar senare, han hade förväntat sig ett tröstande svar haha, men med en klapp på axeln så tror jag han kände sig bättre till mods ^^

Sen när jag hängde med han och letade hans kavaj så passade jag ju på att höra med han om livet är bättre nu efter idol, och om han höll på å göra i byxan första gången han spelade för en stor publik i idol med tanke på hur blyg han ändå var där i början. Hehe, ja lite sånt där man ändå undrat lite över :b

Jag hade inte med mig kameran och jag orkade inte börja fota med mobilen, så jag snodde lite bilder som nina tagit under kvällen istället :) I efterhand känner jag mig givetvis jävligt puckad som inte tog några foton, men någonstans i mitt blurriga sinne igår så tänkte jag att det här kommer vara ett så jävla nice minne att det är ingen idé att fota, det skullle ändå bara ge en orättvis uppfattning om kvällen. Vilket såklart stämmer.. men ändå, lite bilder vill jag ju ändå kunna visa.


what just happened?

Nämen tjena bloggen!

Fan vilken kväll/natt jag haft alltså!
Skrev ut mig vid 03.30, då var allting fixat och klart, då var krogen tömd och efterfesten startade. Alla banden som spelat på alive under kvällen och den del av brännas staff som fortfarande var kvar deltog. Calle kristiansson, Stefan gunnarsson, Perssons pack och mollys (tror jag det var.. kändes inte riktigt ok att fråga "vänta nu.. vad hette ditt band?" på en VIPfest..)  haha, men någonting sånt hette dom.

Nej fifan säger jag, vilken AAAAAAAAAAAAAAAAWESOME kväll!


new shit

Kanske ska ge en update om hur det gått på den nya salongen :)

Det känns jättebra faktiskt. Jag trodde att det skulle kännas skumt somfan att komma till en tight arbetsgrupp, men de har alla varit jättetrevliga och hjälpsamma. Det gäller ju att lära sig deras rutiner och se hur de jobbar och framförallt att memorera vars de förvarar alla sina grejer. Det har trots mitt dåliga minne gått riktigt bra att komma ihåg vars allting finns. Däremot känns det väldigt främmande att jobba med ett nytt färgsystem.

Wella är ju det märket jag kan bäst, sen har jag ju jobbat med tigi hela det senaste året, så Loreal som dom kör med på saxarna är ganska nytt för mig. Har ju jobbat lite smått med det på skolan, men det är ju inte mycket.
Så nu i början dubbelkollar jag då alltid mina färgval för säkerhetens skull :)

Nått mer intressant är väl kanske att jag hade min första helveteskund igår, inte så awesome att ha den typen av kund på sin första arbetsdag på ny salong haha, som tur va höll chefen med om att de var en surkuk och att det inte var på mig skiten låg haha. Och uttrycket surkuk var det inte jag som kom på heller haha =)

Nej men allt som allt så känns det jävligt bra, mycket nytt att lära in, men fantastiskt roligt!

bearhug

Jag fick då den härligaste kramen av alla på alivet igår skulle jag tro!

Sprang ut ur baren stressad och målmedveten, och då ser jag ryggen på Cribbe som just ska smita ut bakvägen  tillsammans med de andra bandmedlemmarna. Vad gör jag? Jo jag tar min chans och vrålar "Cribbe!!!" Han vänder sig om och tittar på mig, så jag springer dit och och säger "Fan jag måste bara få en tröstkram alltså, jag har ju jobbat hela kvällen och inte kunnat gunga med till eran spelning eller nått!"

Jag får min bamsekram, och då snackar vi bamsekram, och sen drar jag ivåäg en hälsning om att hela frisörklassen som tog studenten i Luleå ääääälskar dom, så han tackar och bockar och ber mig skicka iväg en hälsning till som!

Det är ju inget nytt att Skaburbian är AWESOME och att de är ett av mina favoritband.
(Och lyckas man inte få en kram av James Hetfield i metallica, ja då jävlar duger Cribbes kram gott och väl!)gettin' there

Kommer att ha jobbat 39 timmar på 3 dagar... hårt som satan, men fan vad det klirrar! ;)

Det som är tungt är ju att stå upp så där många timmar, det tär på knäna märker jag.
Sen så är hjärnan helt stekt när jag väl slappnar av, lixom först jobba på salong med proppfullt schema och sen utan vila bara dra vidare till bränna och jobba i stressen bland fulla människor. 

Hade ju varit gött med ett lite hjärndött pappersjobb och seeeen jobba i salong eller nått, men när båda jobben tär på fötter, ben och knän.. (och hjärnan!) så känns det lite småjobbigt. Men fan vad glad jag ändå är för att ha fått komma igång rejält med att få pengarna att rulla! Fortsätter det så här så är jag ju redo att flytta redan i Juli !

Nej men nu när alive är över så är det väl ett jobb i taget som gäller, eller så kanske jag kan kombinera saxarna med att jobba på silentium, eftersom man inte börjar först 16:00 på sillen så hinner jag ju med ett skift på salongen innan.. hoppas, hoppas! :)

jobb, jobb, jobb.... men vad ska jag annars skriva om? ;D

hard work work

Tjoho!
Jag har verkligen inte tid att uppdatera nu eftersom jag verkligen borde sova och ladda upp för morgondagen..
MEN! jag måste... hehe!

Har jobbat i öltältet på bränna ikväll och det var svinkul!
Är dock helt jävla död i benen och föttena.. men det var kanske inte så otippat med tanke på att jag jobbat sammanlagt 14 timmar idag ;)

Imorn ska jag provjobba på saxarna, känns väldigt spännande.
Känns lite läskigt att komma ny till en arbetsgrupp jag inte känner alls,
men samtidigt känns det jättekul att träffa nytt folk och skaffa mig nya erfarenheter!

Men... jag går ju alltid omkring och är nervös eller orolig för allt, såååååå det är lika bra jag går och lägger mig nu dirr innan jag hinner jaga upp mig så jag inte kan sova! haha.. Nej, men jag tror att det kommer gå rätt bra ändå, det brukar ju alltid sluta bra och visa sig att man varit nervös i onödan.

Godnatt peepS!

RSS 2.0