guten tag

Tjoho!
Dilemmat är löst, på bästa tänkbara sätt. Tänk så lätt livet är ibland, så överraskande lätt.

Ja det är faktiskt så att jag hade världens jobbigaste kväll igår följt av världens Bästa dag idag, så livet är i normal balans gen! Och fan vad påfrestande PMS kan vara, är det bara jag som absolut alltid bara måste få tömma tårkanalerna litegrann dåjag har pms?? Alltid, varenda jävla månad haha ;)

Allt är somsagt awesome, jag jobbade 12-19.30 på saxarna idag, nästan fullbokat schema med totalt 8 klippningar. Fan vad jag trivs där dessutom, det känns jättehärligt faktiskt. Tycker om alla de andra som jobbar där och chefen är awesome. Ja, jag diggar det helt enkelt! Som det ser ut nu så kommer jag till en början jobba fredag och lördagar på saxarna och alla andra dagar på silentium, kanske tar några morgon pass vissa dagar också :)

Och beroende på vad min kropp pallar så kanske jag säger upp mig från sillen och jobbar fulltime på saxarna dessutom, men vi får se, jag gillar trots allt de slöa 16-21 arbetstiderna på sillen, och för att inte tala om det hjärndöda jobbet som inte kräver särskillt mycket hjärnaktivitet :P Man orkar lixom så mycket mer på fritiden då jobbet i sig inte är krävande. Och på sommarn vill man ju gärna orka hitta på grejer :)

menmen, vi får se! (:

Kommentarer
Postat av: frida

grattis till jobbet :)

2011-07-11 @ 00:09:29
URL: http://friduslinus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0