RANDOM SHIT, BILDBOMB

Studentveckan
Vaknar upp ute på den inglasade balkongen hemma hos poromaa i lule, hehe. Gode sliten, men helvetes jävla nice att vakna upp där det var svalt och skönt och fimpburken och mina cigg låg inom en armlängd!Studentveckan
Jag fotar farbror polis lite snabbt innifrån bilen innan jag kutar ut som en dum idiot och hojtar "det var jag, det var jag, det var jag!"stundetveckan
Jennifer, inte det minsta körklar, haha, ingen av oss var klar någonstans i våra spritfluffiga hjärnor, trots att det var dagen efter.. inte så konstigt efter 11-12 nedsupna kvällar! Här dansar vi kuduro med fullllllt ös! Jag linnea och jennifer, vilken trio alltså!

Jag softar i lustiga huset i min mysiga onepiece,
dessutom var min nos i så jävla fint fokus på detta pic ju!Farmor blossar på vattenpipan med oss ungdomar, jag tyckte det var fett ballt!
Vilken rockfarmor jag har!

Vår egna trubadur!Påväg mot det traditionellt hemliga midsommarfiskestället, med kanoten lastad på taket, reeeady to go!Vi stötte dock på ett hinder längs vägen!
........inga problem, pappa hade en såg med sig!    (?????!!!??)Manne hittade sina åror/paddlar som han täljde för 2 år sen, fortfarande i gött skick, och säkert uppskattade av familjen vi aldrig sett vars tomt vi fiskat från i.... 25 år?Linus väcker jesper med en pall.
Innan dett försök så hade han även testat med en falukorvsbit...SEN KOM HAN UT TILL FRIGGE MED EN FUCKING BRÖDROST.
Här snackar vi glädje, vilken positiv jävla överraskning, så jääävla uppskattat det var!
Mackor, smör och aioli hängde också med ofc!Nintendo 8bitars med supermariospelande och vattenpiperökande, härligt friggebodshäng helt enkelt!Ludde hittade en fantastisk utkiksplats!Luftgevärsskytte,
Vem sköt ner två burkar på 2 skott om inte the masters master? MEEEEE ! *JÄTTEstolt*

Nattsudd med jasminen ute i bastun!Jag och jasmine fick för oss att dra till nått random place och slå upp en pickninck... men chirre och dipp såklart! Dessutom kom det förbi ett gäng snubbar i en gammal merca och drog en 70tals ragg på oss, hahahaha, vilket sommarminne!

Min knäppa systerson kontaktar buddha..... eller va?
Härliga pöjks!


KRAM PÅ DIG OCKSÅ!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0