Alanya

Åhh jag vill aldrig att den här känslan ska ebba ut, för fy fan vad gött jag mår efter denna upplevelse!
Det var så jävla härligt att fara med två partybrudar som jennifer och linnea, dom drog verkligen med mig på sånt jag aldrig skulle gjort annars. Så jäävla kul! Allt från att dansa på baren till att shotta tequila och slicka salt från en bartender. Vi festade till 9 på morgonen nån av dagarna och ingen av dagarna var vi i säng före 6, så det har varit FETT MED ÖS MEDVETSLÖS. Vi tillförde nå jävulst med drama till vårat hotell och alla i receptionen kände till oss som "the drunk and crazy swedish people", vi behövde inte äns säga vårat rumsnummer då vi hämtade nyckeln för det lärde som sig första kvällen.

Vi har fastnat i hissar, försvarat oss med kilklackar, fått poliseskort, däckat sittandes på toastolen, vrålspytt från en partybåt, dansat på skumparty, slösat sammanlagt sextusen spänn på sprit och taxi, tappat bort varandra och hittat tillbaka till varandra bölandes, nyst oss in i poolen, garvat åt namn som turgut och ofuk, dunkat partymusik i vrålbilar, fått med bartenders från olika krogar till andra krogar, haft hotellparty med våra 3 awesoma grannar, blivit stalkade av någon (fortf) okänd på hotellet, fått miljarders gratis shots och drinkar, vi har vinglat och ramlat och dansat och garvat och vaknat redo för att tagga om inför nästa kväll dirr.

DET HAR VARIT AWESOME. Helt sinnessjukt jävla awesome.
Måste vara den roligaste och mest spårade veckan i mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Åh herregud så skönt att läsa detta vetandes att du är hemma igen :o) Love U sis - är du hemma och tar emot besök nu kanske?

2011-06-05 @ 19:18:54
URL: http://coachfredrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0