"momiiiindalska"

Jag har haft en helskön dag på salongen :)
Nacken var inte lika jävlig idag som någon av de andra dagarna, tack och lov!

Hade 2 luggklippningar på förmiddagen och sen 4 klippningar på eftermiddan, sen avslutades dagen med en konversation på blandat mumindalspråk och skånska, så i bilresan hem mepprade jag sönder farsan med att byta mellan danska, skånska, mumindalska, utländsksvenska och brittisk engelska. Pappa tyckte det var kul i början, men sen fortsatte jag.. och fortsatte.. och nu har jag drivit familjen till vansinne och dessutom sitter jag här och skriver medan mina tankar tänks på skeeeåånskea.

Hörs och saaes mina tjeera läesare!
Haejdeå!

update

Hey! Jag har ju inte skrivit någonting alls om min helg och det jag gjort sen dess :)
I lördags så var jag med jasmine och manne hela förmiddagen och hängde hos jasmine, hade skitkul.
Var på frasses och käka och sen på kvällen drog jag till sanna och umgicks en stund :)

Och på söndagen så hade jag en fullspäckad fixochtrix dag med syrran! Vi klippte ordentligt och färgade in en effekt, sen så agerade jag makeup-artist och efter det mästarfotograf med hennes systemkamera med syftet att fixa en ny profilbild till hennes facebook OCH företag.
Efter (dessutom) ett gäng bilder på oss två tillsammans så begav vi oss till hennes firmalokal för att fota lite bilder till hemsidan. Allt avslutades med en liten coachningshalvtimme :) Då strukturerade vi tillsammans upp lite grann hur jag ska gå tillväga nu för att ta mig till England i höst.

Jag måste ju sätta igång med en massa grejer redan nu, bland annat läsa på lite om lagar och regler, ringa till nån random salong och fråga en massa frågor om frisöryrket i england, sen måste jag knappra ihop ett engelskt CV, hitta hemsidor som kan hjälpa mig hitta salonger att söka jobb på, sen faktiskt ringa och söka jobben (säkert hundratals), sen måste jag ju börja ta kontakt med familjen jag kommer bo hos de första dagarna/veckorna.

Sen är det mycket mer som ska göras, bland annat bättra på mitt huvudlexikon. Alla fackuttyck inom frisöryrket.. det finns säkert jättemycke ord jag inte kan översätta direkt till engelska. Och alla ord att beskriva en friyr på, ja jag måste ju redan nu börja plugga lite extra engelska så jag är redo då jag kommer :) Fan vad awesome detta år kommer bli ! yeeeyyy, längtar somfan! Studentresa, studenten med en veckans konstant festande, sommar och sol, vara i stugan, fiska, jobba ihäl mig på något sommarjobb, samlat ihop dryga 20 tusen och sen STICKAAAAAAA... Yeey! Tjawesome!


Ja, nu spårade jag ju.. haha.
Skulle fortsätta med att skriva att senare på söndagen så hade vi en spelkväll hos mig. Tove, mathias, marcus, manne och jasmine :) Rappakalja, kan det bli roligare? Nej vi hade en awesome söndagskväll.

Sen dess, alltså mån, tis och ons så har jag hunnit... se mycket bigbrother, skriva ett svenskt cv, umgåtts med clara och linnea, varit och tittat på Jasmines projektarbete (hon&jenny har haft en dansgrupp med ett gäng barn).. Ja, jag har varvat nytta med nöje.
En bra vecka! Nu är det två dagars praktik med nackspärr som ska utforskas haha, sen kommer helgen :)
Veckorna går så jävla fort nu, snart är ju fan framtiden ikapp mig, aaah längtar!!

superfrisörer

Idag har vi haft en välbehövd egen hårvård på skolan!
Jag har bara bättrat på med slingor längs benan i två omgångar sen förra hårvården,
plus att jag färgat fronten några gånger då :)
Så på vissa delar av min botten så hade jag en sån här gigantisk utväxt!Och resultatet av en bottenblekning (6%) och uppblekta passéer ur hela håret
+ nyansering med lika delar av P01, 02, 0 och en LUO 4/11 i fronten blev såhär:


Känner mig jääävligt fräsch nu kan jag lova haha, vet inte varför min utväxt känts så sjukt snuskig när det ändå inte var allt för hemst just vid benan.. Aja, nu när allt är ordentligt genomarbetat så känns det grymt härligt. Tack till min superhjälte Julia som kom till skolan med feber idag och greja med mitt hår =) v

before you realize it

Att så lite kan rucka på så mycket. Och att hjärnan inte hjälper till. Den lixom lägger av och lämnar allt till ödet.
Awesome ..eller så inte.

Känner inge ånger eller så, bara trist att det säkert blev missvisande.
Och förvirrande. Jag gjorde en chansning och det gick inte så bra, men jag lär mig varje gång. Eller.. det börjar vara en hel del likadana misstag nu, men jag tar åtminstone konsekvenserna med mig varje gång. Låter som värsta grejen, men det var det inte. Kan komma på sjuhundra pjäser som hade kunnat sluta värre. Grejen var väl bara att det skrämde mig lite.

På något sätt, utan att jag vill eller ber om det så har det på senaste tid fallit sig så fint att precis då jag behöver stöd, utan att själv hunnit inse det, så kommer det till mig. Och bara nått ord, bara något som uppmärksammar mig om migsjälv så att säga, det räcker. It's all i need.

Nå, jag har ju fått återhämta mig nu. Men det känns fortfarande inge bra när jag tänker på det. 
Men det finns inget att göra åt, haha, verkligen ingenting.. så det är bara att traska vidare.
Snart kommer ändå nya bekymmer (:Och btw..

Jag vet mycket väl att det är taskigt av mig att inte berätta, att istället låta dig ställa frågan.
Men bara det att du gör det glädjer mig. Och vännen, förstå att jag väljer att vara tyst för att jag är rädd om dig dig, inte för att jag inte litar på dig. v

inspiration

- ja, det måste nog vara mitt favoritord 2011.

Inte för att det är vackert eller roligt att uttala, men just för att jag insett hur otroligt mycket jag älskar innebörden av det.

Att inspireras. Av bilder, av möten med människor, av böcker, film, tvprogram, inredning, konstnärligt pyssel, texter, föreläsningar, konserter... av allt möjligt!

Att väcka nya tankar och låta nya ambitioner växa fram, att få intressanta idéer till att själv skapa något. Eller så fyller man bara på sitt personiga inspirationskonto för att sen något år framåt blanda ihop något awesome av alla idéer man samlat på sig -(men glömt bort vars de kommer ifrån).

Att inspirera.
Sprida vidare. Lixom skicka glädjen vidare efter att du upplevt din del av den. Berätta om fantastiska drömmar, idéer och tankar. Berätta om vad du själv blivit inspirerad av. Skicka vidare, skicka vidare, skicka vidare. Jag tror att jag känner samma glädje när jag får sprida de fantastiska idéerna jag har kommit på, som Angelina Jolie känner då hon skänkt 1 miljon till ett fattigt barnhem i indien.
inspiration. inspiration. inspiration.


keep your head in the game

[personlig fortsättning på det tidigare inlägget]

Jag har de senaste åren blivit mer beige, osäker och.. lite skygg? ja, jag har förändrats på ett lite tråkigt sätt med åren, och jag tycker inte om det. Hade ju hellre varit energisk och full av positivitet och glädje. Ha längtan och viljan att hitta på nya saker hela tiden och älska att träffa nya människor. För det verkar ju lätt vara den härligaste livsstilen -Håll med mig! Ingen vill väl gå omkring och känna sig blyg och tråkig?

Så jag bestämde mig ju här för några månader sen att jag skulle försöka omringa mig mer bland positiva, energiska, utåtriktade personer.

Men det är inte så lätt faktiskt, att släppa in nya människor. Jag vet inte, det kanske bara är jag, men det känns faktiskt svårt och.. awkward på något sätt. Det är lättare att fortsätta vara bekväm och falla in i gamla vanor och mönster. Jag tror att en stor del av mig vill flytta utomlands och starta om på nytt just för att det då blir omöjligt att falla in i gamla vanor, eftersom att allt kommer vara så nytt. Jag tvingas lära känna nya människor och att välja bland alla de jag lär känna vilka som får stanna och vilka som får passera. Det kommer bli jättespännande och det är verkligen den typ av utveckling jag känner att jag behöver mest nu. Kunde det finns ett bättre och roligare sätt för personlig utveckling?

Hur som helst, att bara tänka på vilka människor man umgås med av vana och vilka man umgås med för att man mår bra av det är nog en viktig tankeställare inte allt för många ställer sig själva. Självklart dras man ju också till de människorna som man tillsammans med kan skapa en positiv och givande energi, och därför aldrig behöver ställa sig själv frågan. Men alla där ute som aldrig reflekterat över varför ni har de vänner ni har, do it. Det behöver inte vara i syfte att rensa bland relationerna, mer kanske för att ha koll på vilka av de kompisar ni har som har liknande mål och ambitioner som dusjälv. Ibland har vi ju perioder då vi hoppar mellan våra kompisar och inte umgås med vissa på länge, det kan ju faktiskt vara det att i just den perioden du befinner dig nu så är det den eller de människorna du dras till, som du behöver just nu. Och eftersom våra liv förändras ständigt och det går upp och ner hela tiden, så är det väldigt vanligt med dessa perioder, och de är nyttiga för det mesta.

Jag är glad över alla de vänner jag umgås med. Jag vinner någon typ av energi, inspiration, glädje.. ja, jag vinner någonting av alla mina relationer. Och det vill jag verkligen poängtera att jag är tacksam över.

Thank u guys (:
<3

- att inte välja är också ett val

Vi väljer själv vilka vi har som bekanta, vänner och nära vänner.
Och vi formas mycket efter dom vi umgås med, vare sig vi vill eller inte. Ibland medvetet, ibland omedvetet.

Många gånger trivs vi mycket bra med människor som är lik oss själv, som har liknande intressen och åsikter. Men ibland finner vi oss själva mitt i en smet av människor vi inte "hör hemma bland". Kan vara superpositivt ju, att man utvecklas och tar efter vissa beteenden, eller så kan det vara en chans att öppna ögonen för andra poistiva förändringar i ens liv. Ibland är det dock tvärtemot, om du är en energisk och driven själ som finner dig i ett umgänge av slöa, tillbakadragna soffhängare exempelvis. Då är ju oddsen större att du dras neråt i en inte alls särskillt utvecklande nedförsbacke.

så ta en titt på dig och dina närmsta vänner, hur lika är ni?
Vad får du ut av dina relationer?


Det är ju bara vi själva som kan avgöra och bestämma vilka människor vi VILL smittas av och sen försöka få in flera av den typen i vårt liv. Ett gäng gravt deprimerade tjejer har ju kommer ju inte ut ur sin deprission fortare för att de bara umgås med andra dystra och negativa människor. Samma som att ett gäng arbetslösa soffhängare förmodligen inte skaffar sig ett jobb lika fort som ett annat gäng hade gjort. Eller att en vilsen kille finner sig ett umgänge av andra vilsna kompisar som alla är blyga, tysta och tillbakadragna.

Vill du förändras? Ta då en titt på ditt umgänge, för du bliiiiiiir som dom du umgås med :)Är du en vilsen själ som inte hör hemma i din grupp?
Är du tjejen som vill ha ett jobb men hänger med soffliggare?
Är du den utåtriktade killen vars närmsta vänner nästan har torgskräck?
Är du den egentligen glada och positiva personen som råkar befinna dig bland deprimerade människor?

Fall inte in i någon annans spiral, var smartare och välj din egen istället :)


Inspirationsbok

Spinner på här hemma med mitt lilla projekt :)
Har massakerat ett gäng frisyrtidningar nu och klippt ut hundratals bilder,
ska dela in dem i lite olika kategorier nu och sen ska allting klistras ihop till en egen inspirationsbok som vi ska ha på salongen. Kunder som letar i tidningarna efter frisyrer tycker nog oftast att det är lite för extremt, lixom lite FÖR rakklippta luggar och lite FÖR starka färger osv.. Så jag har plockat ut de bilder som ändå inte är för extrema, självklart finns det mycket färg och starka fortmer ändå, men ändå en mer... svensk (?) stil.
Jag menar, här i lilla boden går vi ju inte omkring med samma frisyrer som de gör i London & Paris.

Det här blir fabuslous!
Och bilder kommer såklart upp här på bloggen då allt är färdigt :)


En fantastisk helg

you probably didn't get it

Tog en liten spakväll, väldigt skönt :)
Bastade med hårinpackning i, skrubbade sen hela kroppen och rakade benen i lugn och ro. Smörjde in mig i min hudkräm som luktar uuuunderbart, smörjde in fötterna med mjukgörande fotkräm och till ansiktet använde jag neutrogenas ansiktskräm.

Sen färgade jag ögonfransarna och brynen både på mig och jasmine,
avslutade sen allt med att måla mina tå- och fingernaglar :)

Nu ska det bara torka, sen är det nattinatti som gäller!

God natt!


just words

Kaffe, morgoncigg, dusch & fix, salongen, klippa mamma, äta paj med vaniljkräm, barnklippning, klippa brorsan, killklippning, skjuts till stepin, pilatespass med jasmine, massagestolen, massagesängen, missat att step in stängt medan vi varit i massagerummet, kioskbaren och köpa cigg, rimi och köpa chips och dipp, middag - det vanliga, bigbrother med manne och jasmine, hjälpa mamma att packa, sitta i hobbyrummet med pappa och snacka flugbindning, hjälpa pappa att packa, läsa bloggar, skriva blogg.

if we don't go crazy

Jaha, vad har man hunnit med idag då förutom att missa affropowerdancepasset med 2 minuter och byta om precis utanför i ovisshet om att jag står i string och visar arslet för hela gruppen som dansar där inne?

Vi tänkte ju som smita in lite diskret trots att vi var någon minut sen, men efter min lilla incident så kändes det inte lika awesome. haha.... Vi gick till gymmet istället.

Jo jag har faktiskt hunnit med en sak till, GLÖMDE BORT TIDEN då jag skulle hämta mamma så det resulterade i att hon fick stå och frysa i 17 minuter utanför badhuset... hon var ju flyjävlaförbannad kan jag ju lova och det dröjer nog ett bra tag innan jag får låna hennes bil igen efter det. FANFANFAN. Nåja, jag gör mitt bästa för att återgälda henne. Tappade upp ett fotbad och kom med te och en massa kramar när hon satt i soffan. Bett om ursäkt typ tusen gånger också. Men jag har fortfarande dåligt samvete :(


Nu ska jag se bigbrother med manne och jasmine, sen taggar jag för salongdag imorn följt av en awesome helg. Mamma och pappa drar nämligen till Rom på lördag och lämnar huset (och FÖRHOPPNINGSVIS bilarna också...) till mig och manne. Fett niiiiice.Lat är ett så hårt ord, kan vi inte kalla det motivationshandikappad istället?

oh shiit! Vaknat med världens jävligaste träningsvärk någonsin, typ.
Jasmine har ju gett mig en gratisvecka på step in så vi var på det fösta gympasset i förrgår och träningsvärken slog precis som misstänkt in två dagar senare. Haha, den här dagen ska bli jävligt intressant, speciellt kvällen eftersom vi bokat in ett AFFROPOWERDANCEPASS... herregud vad har jag gett mig in på? :o

Tur att vi inte körde nå armövningar och liknande, vet inte om jag hade pallat en 8 timmars dag på salongen då alltså, haha! Jag sa till henne att vi kör armar och bröst på fredag istället då jag gjort bort praktikdagarna så jag slipper stå där och klippa med kramp i klippmusklerna hahaha.. Jävligt smart beslut, cred till mig sjäv! (;

think and re-think

skrivit, suddat, skrivit, suddat.. Vad är för mycket? ..och vad är för lite?
Ska jag äns skriva? Skriva.. sudda.. skriva.. sudda..

Tomt.

"Spara och publicera"

Började med att skriva ett lååååångt stycke om min största rädsla, sen blev det för personligt så jag tog bort det. Efter det skrev jag ett lååååångt stycke om varför jag tog bort stycket om min största rädsla. Sen tog jag bort det också och skrev istället ett lagomt inlägg om tanken som slår mig varje gång precis innan jag raderat ett inlägg jag tänkt posta.

fan vad detta är frustrerande, nu var jag nära att radera detta inlägg också.

Goodnight!

how come?

Jag har en ganska stor susning om vilka människor som läser min blogg,
och det har det senaste året påverkat en hel del av mitt skrivande här.

Jag vill såklart att vem som helst ska kunna klicka sig in här och läsa allt vad de känner för, men det finns samtidigt vissa människor som vet så pass mycket om mig att de lätt skulle kunna tolka mina krypterade inlägg och läsa vad det är jag skriver mellan raderna.

Det hände faktiskt.
För några månader sedan. Och fan vad det skrämde mig.
Jag blev ställd mot väggen, slagen av en oväntad fråga. Paralyserad. Handlingsförlamad. Livrädd.
Sanningen hade kommit ikapp mig och bara hur olika saker relaterades i ett samtalsämne gjorde mig kallsvettig.
Alla ska inte veta allt. Och det var då jag insåg att hur krypterat jag än skriver i min blogg så får jag lov att låta bli, för människor som verkligen inte ska veta.. hade börjat förstå.

Så, hips vips över en sekunds panikångest så blev allt i min blogg för personligt för att postas.

Skittråkigt, jaa.. verkligen astråkigt. Inte bara för er, utan mest för mig faktiskt eftersom jag knappt orkar skriva här längre då jag känner mig på tok för begränsad. Men å andra sidan har det faktiskt gett min blogg en mer positiv touch eftersom jag sällan skriver krypterade, deprimerande, hemlighetsfulla inlägg om inre tankar. Ja, den är mer öppen och ... fan vad tråkigt men ahh - Vardaglig.

just fakin' it

Jag har ingen lust att sitta och skriva, varken blogg eller de uppgifterna som den kära skolan tilldelat mig.
Visningsrapporten har jag på mig tills tisdag,
ARL arbetet är redan sent,
Livskunskapens inlämningsfrågor är precis färdiga.

Nu vilar jag istället, imorn är det ju salongdag som gäller och vet ni vad?
Sen ska jag till step in med Jasmine (som gett mig en gratisvecka) och vi ska gå på affropowerdance-passet.

Jag är egentligen helt slutlkörd sen gympasset igår, men träningsverken lär väl slå in dubbelt imorn, och då det där passet på det! ojojoj.. vad har jag gett mig in på?

goodbye sunshine

Jaha.. Nu ska jag acceptera att den här sommaren inte riktigt blir som jag kanske önskat mig.
Inget solande, inget festande. Ingen riktig sommar.

Jag som äääälskar att ligga och steka på altanen här hemma, det ända jag verkligen tar mig upp på morgnen för är ju just solandet annars skulle jag lätt sova bort hela dagarna på sommaren. Eller att sätta ut en filt på gräsmattan, gå in till köket och fixa en smarrig milkshake och sen sätta sig ute på filten med en tidning och koppla av i solen. Hur awesome är det inte egentligen?

och impulsfesterna man drar på sommarkvällarna.. Det är ju oftast dom som brukar visa sig vara de roligaste. Att ringa nå folk i sista minuten och be dem komma över på ölhävartävling i lusthuset eller ett chill på alder. Festa, supa, dricka, alkooohooool.. Sommaren inkluderar alkoholkonsumtion!

Men nu har jag bestämt mig för att påbörja roaccutan kuren för att en gång för alla bli av med finnarna. Jag har alltså gått med på att offra min sommar med solande och drickande, för i slutändan är det värt det.
Jag har lixom haft dessa besvär med acne nu under alla mina tonår, och de kommer inte att försvinna förrän jag käkat roaccutan i 4-6 månader, så det är ju bara ta tjuren vid hornen och acceptera att så här ser det ut. Och anpassa mig, jag menar.. sommarn är ju faktiskt awesome som den är och jag kommer kunna njuta och ha kul ändå, utan solande och alkohol. Det är ju inte heeela världen (: haha ..

Har inte fått ta den här medicinen för mamma och pappa tidigare, men nu när jag fyllt 18 så behöver jag ju faktiskt inte deras tillåtelse längre, därför har den inte varit aktuell för mig förrän nu.


Men nu har jag bestämt mig, så let's go!

tjillevippen !

Var väl tänkt mer som ett skämt i förra inlägget, men tanken växde och började kännas som en kul grej..


BURN MOTHERFUCKER, BUUURNKÖRKORT - check!

Vilken befriande känsla att nu äntligen fixat körkortet!

Hade en jättelugn snubbe som uppkörningsman, så jag måste faktiskt säga att jag var inte alls särskillt nervös på min uppkörning. Hela gårdagen och kvällen så har jag dessutom bara känt mig enormt taggad, lixom nu JÄVLAR ska jag fixa detta! Och sen när uppkörningen väl började så kände jag mig faktiskt trygg, att vare sig det går bra eller dåligt så är det okej för jag vet ju att jag KAN köra bil. Och sedär, så grejade man kortet!

Helt awesome feeling, nu behöver jag inte vara lika beroende av att få skjuts överallt. Dessutom kan jag slappna av lite, nu har jag inget stort jobbigt måste att vara nervös och lägga ner tid på, det är isf delprovet och det är inte förrän i Maj, så nu kan jag chilla på tills dess!

Fick dessutom chocka mina vänner som varit helt ovetandes om att jag gjort teoriprovet i torsdags och nu laddat hela helgen för uppkörningen i morse. Haha, så roligt det var med reaktionerna, det var verkligen värt allt hemlighetsmakeri! :)

Nu ska jag brumma iväg och hämta upp nå girlzz sen ska vi iväg och elda upp övningskörningskylten eller nå.
By3 ;)

for what life is worth

YEEEY !!
Datorn är igång igen! :))

Vi fick totalt strömavbrott i huset för två dar sen och efter det har min dator varit STENDÖD.
Men brorsan bytte.. hm.. ja jag vettetusan vad det var, men nu funkar den iaf igen! :))

Snacka om att man känner sig rastlös utan dator.. Och vad tyst det är i rummet, annars är det ju alltid musik på låg volym igång. Och KALLT har det dessutom varit, datorn fungerar ju verkligen som ett element och värmer upp rummet haha =)

Idag har jag och mamma varit ute och kört, eller mamma har kört och jag har haft en miniuppkörning med henne, alltså att jag var besikningsman och hon elev hahaha.. Hon kuggade på högerregeln vid Ice ;) Höhö..

Sen har jag varit till syrran och druckit kaffe och efter det åkt runt med tove i nån timme och pratat på om allt möjligt. Ikväll ska jag ligga och se modern family tills jag storknar.. Haha, när datorn dog så tänkte jag i första hand inte på bilderna kanske skulle gå förlorade, istället blev jag förbannad över att jag inte skulle kunna se nå avsnitt på flera dagar! ;) 

lycka i tubform

Fick en låda full i hårfärgstuber idag, det är småsnuttar som blivit över och inte kommit till användning.
Sara och Lisa skulle slänga dom och sa till mig: Det är bara att du tar om du vill ha nån!
Jag:  ....nån? ... Hähä.. Ni vet väl att jag kommer ta allihop då?

Det är ju perfekt för mig som tycker om att slänga i lite effekter då och då,
kunde ju inte bli bättre än ett eget litet lager för impulsivitetens snabba stunder!
..  Kanske lite farligt också vid närmare eftertanke ;)

Får se nu om jag lyckas hålla fingrarna borta eller om jag kommer komma dit nästa torsdag med en dutt av det och en dutt av det och det... och det och det...

haha! we'll see ;>if you listen real close you might hear the sound of something you recognize

Dessa drömmar börjar komma tillbaka,
jag tror att de varnar för någonting, ungefär som den svarta flaggan vid havet då man inte får bada.

Kanske borde jag bry mig lite, det är ju ändå mitt undermedvetna som kommit upp till ytan, för tänker jag efter så vet jag ju precis vad de betyder. Jag uppmärksammar varningssignalen, men jag vidtar inga åtgärder. Inte nu.

Men för det har jag inte planerat att hoppa i vattnet.
Surfa på vågorna kan jag göra en annan gång.

over and over again

and off I go! 

Skolans första dag då.. äsch, känns inte så mycket, lovet har ju bara varit som en lång helg egentligen. haha.
Har mycket att göra denna och nästa vecka så jag har nog inget problem med att hålla mig sysselsatt heller..

Ikväll kommer farsan hem, han var ju och åkte vasaloppet igår :) Så vi får se vad som händer,
kanske blir att fara på badhuset, annars blir det nog en go middag skulle jag tro!

Nåja, bussen går på en kvart så jag ska slita mig från datorn nu innan jag fastnar :)utbyte av tankar

hamnade i en euforisk tankebubbla efter mitt förra inlägg och tvingades klottra ner ännu lite fler kloka ord på min klottervägg.

Ibland tänker jag på att folk som är till mig för första gången borde ju verkligen få uppfattningen att jag är psyko.. För vissa av texterna på min vägg är ju helkonstiga, och sen alla texter tillsammans,
då blir det bara ännu konstigare :) haha.

Vet inte egentligen varför jag har dom.
Kanske för att påminna mig själv? För att väcka tankeställare hos andra?

Kunde inte komma på någon bättre anledning, men det spelar nog ingen roll.
Jag tycker att texterna pryder min vägg, och dessutom är det mesta som står där jävligt kloka ord.
Så.. skitsamma sen om jag nu råkar vara ett psyko! :)WE ALWAYS RISE AGAIN

Med det så syftar jag på de mörka perioderna jag haft då allting bara känts så sinnessjukt jävla jobbigt, och tittar man då ännu längre tillbaka så kan man komma på massa stunder då allting bara känns så grymt meningslöst och helt enkelt hopplöst, MEN sen har faktiskt ljusare tider kommit igen. Det är en berg- och dalbana som går upp och ner och sen upp igen, den stannar aldrig på botten. Därför känns texten jävligt viktig. Att inte isolera sig och fasta i sitt negativa och deppiga tänk, utan istället påminnas om alla gånger man rest sig efter att man känt precis .Det som varar för evigt är inte LYCKLIGT
- Lycka är tillfällig!


När jag fick höra det där första gången så fattade jag inte riktigt, men nu förstår jag. Och det handlar väl lite om att acceptera att det inte finns någonting som evig lycka.. Vi måste ha berg- och dal banan. Den måste finnas, för skulle allting alltid vara frid och fröjd hela tiden så skulle man tillslut inte uppskatta det. Vi kan inte sträva efter evig lycka, den finns inte, det är en falsk sanning. Lycka finns överallt, man måste bara se den och sen ta in den. Glädjas av det lilla och hitta kärlek i allt. Fan vad stört det låter, men det är ju faktiskt så. Vi måste välja lycka i allt det vi gör och inte gå och drömma om att en evig lycka slår oss i nyllet en vacker dag.

what do you really have to loose?

...vi är så jävla unga nu alltså, vi har verkligen hela livet framför oss.

(jag tycker tanken är helt sjuk egentligen, för mig känns de 6 senaste åren som hela mitt liv, men det är ju faktiskt bara 6 år.  s e x   å  r. KNAPPT INGENTING. Jag tänker på allting jag varit med om under de här sex åren av mitt liv, alla olika versioner av mig själv jag har sett, alla förändringar, allting... ja det är lixom ingenting mot för hela livstiden vi har framför oss)

Fatta hur mycket vi kommer vara med om, både roliga och jobbiga saker.
Tänk alla stora upplevelser vi har kvar, alla "first moments" som faktiskt finns kvar, trots att 18 år passerat.
Ja, tänk alla jobbiga situationer man hamnat i under åren, att de förmodligen kommer vara en piss i mississippi om några år. För vi blir ju bara starkare och starkare och det som känns jobbigt idag kanske inte alls känns jobbigt senare. Och ibland känns det som att ens egen väg är så jävla planerad och att allt är så bestämt och saker och ting bara måste få ske i en viss ordning.

Men fuck it, vi kan förändra våra liv PRECIS när vi vill. Faktiskt.
Det finns ingenting som håller tillbaka oss förutom våran egen feghet,
man måste våga offra lite trygghet för att hitta någonting nytt, någonting ännu mer awesome.

Och aldrig någonsin släppa våra drömmar för det kommer aldrig vara försent att fullborda dom, aldrig.
Vi kanske förändrar dom med tiden men ursprunget, känslan av hela drömmen, den kan vi alltid få.

Jag har jättemycket drömmar, några jag vet att jag kommer uppfylla och några jag är tveksam över om det verkligen blir verklighet. Men egentligen handlar det ju bara om vilja, har jag kvar dessa drömmar om 10 år kan jag lika gärna ta mig dit då. Jag behöver inte göra allt nu, men sanningen är att jag KAN. Jag är 18, har hela livet framför mig och ingenting, absolut ingenting som hindrar mig från att leva min dröm. Jag kan dra imorgon om jag så vill.

Pappa kallar mig naiv och optimistisk, men nej så är det inte, jag har bara inte hunnit bli så trångsynt och tråkig som honom än. (..som de flesta svenskar?) Och, god forbid, jag hoppas jag aldrig blir det heller. För finns det något jag avskyr mer än människor som vägrar se sig omkring, vägrar utforska och upptäcka, bara följer den röda linjen... skola, jobba, plugga mer, skaffa körkort, pojkvän, bil, hund, hus, få en fräsig examen och jobba på samma jobb i 20 år, gifta sig, skaffa barn, fara på (samma..) semester till kreta en vecka om året, fira midsommar på samma ställe med samma människor varje sommar, dricka sitt kaffe ur samma mugg varje morgon, köra samma väg till jobbet och blablabla - samma jävla visa om och om och om igen, bara för att det aaaalltid varit så. SNARK...

Nej, det är inte så jag tänker mig mitt liv, verligen inte.
Vi skapar det vi vill ha, vi formar våra liv till någonting vi trivs med. Det är upp till oss.
Du kan inte räkna med att någon annan fixar något åt dig eller att hela livet plötsligt faller på plats samtidigt så att det bildas en perfekt lucka till att göra någonting nytt, du måste ju själv skapa dina chanser.. man kan bara inte gå omkring och vänta på att någonting ska hända.

you decide what's freedom for you, and then create it

hanging

Sitter hemma på jägar där det låter som att vi har ett vrålparty eller nå.
Egentligen är det bara brorsan som kopplat sin dator till tvn i källaren och spelar vrålhög musik.
Rätt nice faktiskt, det glada humöret tar nästan över och jag får lust att dansa eller nå.

Har börjat se en ny awesome serie förresten, Modern family!
Har bara hunnit se 4 avsnitt, men det är svinroligt faktiskt. hahaha..

Har inte haft någon lust å uppdatera, skrivlusten har inte infunnit sig så det är mycket som inte kommit med här emd andra ord.

Mitt lov då?
Det gick alldeles för fort, kändes som en helg eller nå. Har hunnit vila ut mig lite grann,
men känns ändå som att jag mest varit igång hela tiden!

Nu ska jag leka lite med elliot och whilliam som sovit över här inatt, och snart är det dags att fixa ihop lite taccos till lunch. aawesome! HÖRS

the small one

färgat mitt hår, bastat, käkat taccos, målat naglarna,
övninskört, städat, pyssel med arvesen, nattjogging 30 min,
dusch, dösurf, soooova .. 05:20, godnatt!

Ny dag imorgon, då ska jag förbi syrrans företagslokal och få se hur det ser ut där.
Blir kanske lite coachning också hihi :)
Stiger jag upp nog tidigt så kanske jag hinner förbi salongen en sväng innan dessutom.
Hade ju vart toppen!

Måste gå och lägga min nu så jag orkar upp någongång alls :)
Ha det gött allihopa, Kjaamiiiiiss

bright daylight

Har vaknar för ett tag sedan, hunnit duscha och göra mig klar och röjt upp lite i rummet :) Nu ska jag mixa ihop en god fruktdrink som start på dagen, sen ska jag promenixa till tove för ett häng med hon, marcus och mattias. Seeya!

RSS 2.0