goodbye sunshine

Jaha.. Nu ska jag acceptera att den här sommaren inte riktigt blir som jag kanske önskat mig.
Inget solande, inget festande. Ingen riktig sommar.

Jag som äääälskar att ligga och steka på altanen här hemma, det ända jag verkligen tar mig upp på morgnen för är ju just solandet annars skulle jag lätt sova bort hela dagarna på sommaren. Eller att sätta ut en filt på gräsmattan, gå in till köket och fixa en smarrig milkshake och sen sätta sig ute på filten med en tidning och koppla av i solen. Hur awesome är det inte egentligen?

och impulsfesterna man drar på sommarkvällarna.. Det är ju oftast dom som brukar visa sig vara de roligaste. Att ringa nå folk i sista minuten och be dem komma över på ölhävartävling i lusthuset eller ett chill på alder. Festa, supa, dricka, alkooohooool.. Sommaren inkluderar alkoholkonsumtion!

Men nu har jag bestämt mig för att påbörja roaccutan kuren för att en gång för alla bli av med finnarna. Jag har alltså gått med på att offra min sommar med solande och drickande, för i slutändan är det värt det.
Jag har lixom haft dessa besvär med acne nu under alla mina tonår, och de kommer inte att försvinna förrän jag käkat roaccutan i 4-6 månader, så det är ju bara ta tjuren vid hornen och acceptera att så här ser det ut. Och anpassa mig, jag menar.. sommarn är ju faktiskt awesome som den är och jag kommer kunna njuta och ha kul ändå, utan solande och alkohol. Det är ju inte heeela världen (: haha ..

Har inte fått ta den här medicinen för mamma och pappa tidigare, men nu när jag fyllt 18 så behöver jag ju faktiskt inte deras tillåtelse längre, därför har den inte varit aktuell för mig förrän nu.


Men nu har jag bestämt mig, så let's go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0