keep your head in the game

[personlig fortsättning på det tidigare inlägget]

Jag har de senaste åren blivit mer beige, osäker och.. lite skygg? ja, jag har förändrats på ett lite tråkigt sätt med åren, och jag tycker inte om det. Hade ju hellre varit energisk och full av positivitet och glädje. Ha längtan och viljan att hitta på nya saker hela tiden och älska att träffa nya människor. För det verkar ju lätt vara den härligaste livsstilen -Håll med mig! Ingen vill väl gå omkring och känna sig blyg och tråkig?

Så jag bestämde mig ju här för några månader sen att jag skulle försöka omringa mig mer bland positiva, energiska, utåtriktade personer.

Men det är inte så lätt faktiskt, att släppa in nya människor. Jag vet inte, det kanske bara är jag, men det känns faktiskt svårt och.. awkward på något sätt. Det är lättare att fortsätta vara bekväm och falla in i gamla vanor och mönster. Jag tror att en stor del av mig vill flytta utomlands och starta om på nytt just för att det då blir omöjligt att falla in i gamla vanor, eftersom att allt kommer vara så nytt. Jag tvingas lära känna nya människor och att välja bland alla de jag lär känna vilka som får stanna och vilka som får passera. Det kommer bli jättespännande och det är verkligen den typ av utveckling jag känner att jag behöver mest nu. Kunde det finns ett bättre och roligare sätt för personlig utveckling?

Hur som helst, att bara tänka på vilka människor man umgås med av vana och vilka man umgås med för att man mår bra av det är nog en viktig tankeställare inte allt för många ställer sig själva. Självklart dras man ju också till de människorna som man tillsammans med kan skapa en positiv och givande energi, och därför aldrig behöver ställa sig själv frågan. Men alla där ute som aldrig reflekterat över varför ni har de vänner ni har, do it. Det behöver inte vara i syfte att rensa bland relationerna, mer kanske för att ha koll på vilka av de kompisar ni har som har liknande mål och ambitioner som dusjälv. Ibland har vi ju perioder då vi hoppar mellan våra kompisar och inte umgås med vissa på länge, det kan ju faktiskt vara det att i just den perioden du befinner dig nu så är det den eller de människorna du dras till, som du behöver just nu. Och eftersom våra liv förändras ständigt och det går upp och ner hela tiden, så är det väldigt vanligt med dessa perioder, och de är nyttiga för det mesta.

Jag är glad över alla de vänner jag umgås med. Jag vinner någon typ av energi, inspiration, glädje.. ja, jag vinner någonting av alla mina relationer. Och det vill jag verkligen poängtera att jag är tacksam över.

Thank u guys (:
<3

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Så väl formulerat och så klokt - önskar att alla läste detta... i alla fall alla som känner att livet står still, som att de inte har skoj eller som känner att ödet är trist med dem.

2011-03-24 @ 09:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0