update

Hey! Jag har ju inte skrivit någonting alls om min helg och det jag gjort sen dess :)
I lördags så var jag med jasmine och manne hela förmiddagen och hängde hos jasmine, hade skitkul.
Var på frasses och käka och sen på kvällen drog jag till sanna och umgicks en stund :)

Och på söndagen så hade jag en fullspäckad fixochtrix dag med syrran! Vi klippte ordentligt och färgade in en effekt, sen så agerade jag makeup-artist och efter det mästarfotograf med hennes systemkamera med syftet att fixa en ny profilbild till hennes facebook OCH företag.
Efter (dessutom) ett gäng bilder på oss två tillsammans så begav vi oss till hennes firmalokal för att fota lite bilder till hemsidan. Allt avslutades med en liten coachningshalvtimme :) Då strukturerade vi tillsammans upp lite grann hur jag ska gå tillväga nu för att ta mig till England i höst.

Jag måste ju sätta igång med en massa grejer redan nu, bland annat läsa på lite om lagar och regler, ringa till nån random salong och fråga en massa frågor om frisöryrket i england, sen måste jag knappra ihop ett engelskt CV, hitta hemsidor som kan hjälpa mig hitta salonger att söka jobb på, sen faktiskt ringa och söka jobben (säkert hundratals), sen måste jag ju börja ta kontakt med familjen jag kommer bo hos de första dagarna/veckorna.

Sen är det mycket mer som ska göras, bland annat bättra på mitt huvudlexikon. Alla fackuttyck inom frisöryrket.. det finns säkert jättemycke ord jag inte kan översätta direkt till engelska. Och alla ord att beskriva en friyr på, ja jag måste ju redan nu börja plugga lite extra engelska så jag är redo då jag kommer :) Fan vad awesome detta år kommer bli ! yeeeyyy, längtar somfan! Studentresa, studenten med en veckans konstant festande, sommar och sol, vara i stugan, fiska, jobba ihäl mig på något sommarjobb, samlat ihop dryga 20 tusen och sen STICKAAAAAAA... Yeey! Tjawesome!


Ja, nu spårade jag ju.. haha.
Skulle fortsätta med att skriva att senare på söndagen så hade vi en spelkväll hos mig. Tove, mathias, marcus, manne och jasmine :) Rappakalja, kan det bli roligare? Nej vi hade en awesome söndagskväll.

Sen dess, alltså mån, tis och ons så har jag hunnit... se mycket bigbrother, skriva ett svenskt cv, umgåtts med clara och linnea, varit och tittat på Jasmines projektarbete (hon&jenny har haft en dansgrupp med ett gäng barn).. Ja, jag har varvat nytta med nöje.
En bra vecka! Nu är det två dagars praktik med nackspärr som ska utforskas haha, sen kommer helgen :)
Veckorna går så jävla fort nu, snart är ju fan framtiden ikapp mig, aaah längtar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0