what are you trying to tell yourself?

När mitt undermedvetna talar till mig, som de oftast gör genom mina drömmar, så kan jag inte neka alltför länge. Jag försöker ett tag, men sen tvingas jag av min egen självinsikt att ta itu med det för att jag sakta men säkert inser "allvaret".

Om ni analyserar era drömmar, kan ni då också förstå rädslor, viljor, dolda drivkrafter osv som ni har i ert verkliga liv? Kan era drömmar på något sätt varna er om var eran drivkraft kan leda er och vad det kan få för konsekvenser i framtiden?

Drömtydningsböcker törs jag nog påstå är påhittade.
Man kan bara förstå sina egna drömmar.

Du, ur den personliga upplevelsen av ditt eget liv,
är den enda som kan avgöra varför din hjärna skapade de bilderna du under natten fick se.

Jag kan inte tyda någon annans dröm, däremot kanske ge logiska förslag för vad de olika sakerna i drömmen kan ha symboliserat utifrån dennes egen livssituation, men det är ju bara gissningar.

Exemepelvis brukar jag få symboliska val i mina drömmar, där jag väljer eller väljer bort någonting, och känslorna efteråt (fortfarande i drömmen), eller sånt som händer i drömmen som konsekvenser efter valet jag gjorde eller inte gjorde, det visar litegrann hur jag kanske hade reagerat på något val som står nära i fokus i mitt verkliga liv.  På så sätt kan mina drömmar hjälpa mig att tänka rätt, eller att bara tänka efter och kanske uppmärksamma mig om val jag kan göra, som jag inte visste att jag kunde. Val jag kanske inte såg fanns.

Och som ni vet, "Att inte välja är också ett val." Och det skulle inte förvåna mig om vi fler gånger under en dag gör passiva val om att låta saker och ting vara, än de val som vi gör som faktiskt förändrar någonting.


Så tänk på det nästa gång du drömmer någonting,
speciellt om drömmen på något sätt är antingen intressant eller skrämmande.

Vad betyder den, utifrån vad som händer och sker i ditt liv just nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0