du underbara lediga dag

Vilken underbar dag jag har haft idag :)
Steg upp vid halv åtta trots att jag är ledig. Tog bussen in till Bournemouth town centre för att gå till frisörgrossisten där och inhandla lite wellafärg.. Letade i en dryg timme, gav upp och hoppade på bussen hem. Och givetvis passerar jag den med bussen! >_<  Bara måttligt irriterande :)

Nåja, jag klev av bussen och traskade iväg till salongen,
inte för att jag saknade mina kollegor utan för att today was the day - Jag skulle bli blond!

Och en avfärgning och färgning senare så var jag det också =)
tog inte äns 1½ timme, och kostade inte mer än 9 pund ;> Såå..

Efter det så gick jag till Aldi och handlade mat för 200 spänn, fyndade bland annat 2 kg köttfärg för motsv. 50 spänn! Så när jag kom hem så var jag i full gång med att tillreda denna veckas matlådor. Chicken tikka utan kyckling ;) haha. Nej jag vet inte !

Gjorde en förbannat smarrig köttfärsröra med nån riktigt stark sås till, sen kokade jag upp både ris och nudlar som tillbehör för matlådorna. Och till min lunch så blev det ett sånt där smarrigt bröd jag inte vet namnet på, och köttfärsröran på det plus en massa sallad. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ gott!

Sen klackade jag upp mig med mina nya underbara skor och traskade iväg till mitt stammisställe för en rejäl kaffe och lite laptop skrivande :) Åh vad jag älskar att ta med datorn till cafét och bara sitta här med mina egna tankar och inget annat än ett tangentbord till att göra mig av med dem. Helt underbart. Och definitivt någonting jag kommer fortsätta med no matter where in the world I might be.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0