kan verkligen inte komma på en rubrik ._.

Jag är så trött att jag inte har förmågan att tänka klart.
Haft en stressig dag på jobbet, och många skumma kunder som vanligt.

Hade en snubbe med en JÄTTEstor kalfläck i nacken, några små på sidorna och
sen ett riktigt pundarhår han låtit växa i 3 ÅR,
Han ville att jag skulle göra det så kort som möjligt utan att man skulle se fläckarna, vilket innebar i princip en lång page i nacken. Haha, det skulle vara mitt nya favoritord om jag hade kunnat kalla det för en manlig page!
Men jag tog in sidorna och och flikade ur det rejält, gjorde ett riktigt bra jobb trots ett så ovanligt utgångsläge. Jag har verkligen aldrig sett något sådant i min karriär hittills!

Och jag tyckte så synd om han då han berättade om alla behandlingar han testat och mediciner han provat, sen tillslut gav han upp och lät det växa och växa, så när jag fick klippa av de gråa lockiga decimetrarna och gör det till en proper frisyr så såg man riktigt hur glad han blev.  Felt good :)

Men herregud säger jag bara vad jävla trött jag är. Jag är ledig imorgon så jag borde ju typ dra till puben och ta nån bira.. men jag orkar inte. Hade jag haft en uns energi hade jag nog övervägt att lägga den på att göra middag, men det orkar jag inte heller. Blir nog ett seriemaraton, tidig kväll och lååång vila :)
Sen imorgon hoppas jag på solsken! Vill cykla ner till stranden och dra ett chill innan det börjar bli för kallt och grått. Än finns det varma dagar kvar, men de lyckas ju regna på alla mina lediga! haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0