pfft!

åså händer det !! Haha, sket nästan ner mig för i fan!

Sitter ute på altanen och röker, tittar ut mot mörkret och försöker lista ut vad det bankande ljudet kan vara, det som som jag hör var och varannan kväll: bang, bang.. Bang! *tyst* ... bang, bang.. Bang! Låter som att det kommer från bodan, typ som om det är en fucking häst där inne som försöker dunka upp dörren med huvudet. Samtidigt som det säkert skulle kunna vara någon som spelar basket i huset bredvid.. men det är helt omöjligt att avgöra. Sitter där i min egen värld och är smått livrädd, funderar på vad för hemskheter det där ljudet faktiskt kan vara. Och om jag borde utforska det närmare med Maja, eller ringa polisen och be dom kolla.. haha.. Och mitt i mina egna nojjer så hör jag någonting innifrån mitt hus, vänder mig om och tittar mot glasdörrarna.. Och där står en fucking gubbe inne i matsalen! Lång, smal, stor mustasch, lite skabbiga kläder och långt hår! Han tittar sig omkring precis som om han aldrig varit där tidigare och blir sen lite förvånad då han ser mig, ler lite och kollar fundersamt på mig.
OH MY FUCKING GOD, det händer inte, det händer tamigfan bara inte! är tanken som dyker upp i mitt huvud. Nu kommer jag bli våldtagen och bortförd, instängd i en källare och fucking dö. I fullständig panik så fimpar jag ciggen och skyndar mig in för att stänga in mig på rummet innan han äns hinner tänka någonting! Men precis när jag kommit in så ser jag en kvinna komma fram från hallkorridoren.. what the fuck?

Var ju för fan en hotellgäst.. en jäkla australienare och hans fruga på semester.
Och jag hade just sett hela mitt liv passera framför mig.
Fan vad jag fick garva åt mig själv alltså.. Hur fan kan jag vara så jävla överparanoid!?!?

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Det är nog den generella otryggheten som tar ut sin rätt... hoppas det går över av sig själv när du kommer i en annan miljö. Stackars dig vad läskigt i alla fall. Kramar

2011-11-28 @ 00:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0