sedär!

Kom just å tänka på en grej jag inte reflekterat över tidigare!

Jag har inte känt mig uttråkad en endaste gång på 3 månader.


Det är ju helt insane egentligen, och jag vet inte om det är ännu mer insane just att jag inte tänkt på det?
Hemma i Boden var jag uttråkad åtminstone en liten stund så gott som varje dag, iallafall minutrarna innan bussen kommer, eller då man väntar på att kompisen ska bli klar, eller över huvud taget bara lite små less på alla vardagsgrejer. Här har jag ju inte kunnat vara less på små vardagsgrejer, eftersom jag gör alla varagsgrejer i en helt ny miljö, och det finns alltid någonting nytt att upptäcka, nått nytt att titta på eller en annan väg att ta. Och alla människor, alla kooonstiga boscombe-bor, affärernas skyltfönster... ja alltid finns det något!

Och att laga mat, tvätta, städa osv, allt sånt fungerar ju också annorluna här än vad det gör hemma, plus att jag rår om mitt egna boende och bryr mig på ett annat sätt, så inte äns de vardags sysslorna har jag blivit less på eller uttråkad av.

Jag har inte fattat hur jävla awesome det egentligen är. För att vara rastlös och uttråkad är ju fan bland det värsta som finns. Och det måste ju vara en av det bästa sakerna jag sluppit sen jag for... trots att jag glömt bort att tänka på det ;) haha!

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Det är som med huvudvärk den är plågsam som fasen när den är men man märker inte när den går över :o) jag har så gott som aldrig tråkigt för så fort den känslan kan anas så gör jag något annat istället (thats what people do - why be bored? when you can be happy havin fun? :o)

2011-11-22 @ 09:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0