stressig lördag as usual

Det har varit så jääääääävla stressigt på jobbet idag, men det har tamigfan varit den roligaste dagen av dem alla! Har haft svinhärliga kunder, och bara gått lös och fått klippa massa intressanta och utmanande frisyrer, gjort makeovers, uppsättningar, massvis av slingor. osv, ja det har varit så jävla nice bara!

Och dessutom så slog jag salongsrekord idag, drog ihop mer pengar på en 9 timmars arbetsdag än vad någon annan någonsin gjort. Booojah! ;> 253 fucking pounds ! Fan vad jag är BÄST alltså! :D

Jobbar på med en jäävla räserfart alltså! Igår hade jag 16 kunder på mina 9 h, varav en jäkla massa slingkunder och 2 färgningar, resten klippningar!

Idag ver jag inte hur många kunder jag hade, men stressigt som fan var det iaf. Vid ett tillfälle hade jag en kvinna med full head highlights, och under hennes verkningstid så blonderade jag utväxten på en annan tjej, och det slutade med att båda kunderna var i shamponeringen precis samtidigt, och båda skulle klippas och fönas av mig efteråt! Stress?? :D

Sen nu innan jag slutade så kom det in en tjej med axellångt mörkrött hår, och ville ha en intensiv röd färg så jag gjorde ett bleachbath, eller sodatvätt eller halvblondering eller vad man nu ska översätta det till så alla förstår =) iaf sen applicerade jag den röda färgen, och under verkningstiden så gjorde jag en uppsättning på en  tjej som skulle på 60talsparty med sin tjejkompis som också var där och skulle ha en likadan uppsättning. Och när jag gjort uppsättningen så gick jag och sköljde den röda färgen, sen fick den kunden vänta i 20 min medan jag gjorde den andra "beehive" uppsättningen, sen var det 20 min kvar till jag slutade och på den tiden så gjorde jag en total makeover klippning på den rödhårig tjejen och stylade till det riktigt ballt, blev så att jobbade över 10 min. But hey!  vad gör det?

Alltså fiifan säger jag bara, det har verkligen varit en awesome dag!
Vissa dagar när man är trött och siten så är det ju bara CPJOBBIGT när det är vråååålstressigt, men dagar som den här så är det bara awesome när man har flytet med sig och energi så det räcker! 

Och salongen jag jobbar på har ju bara drop in och inga bokningar, så det finns ju nästan alltid kunder som sitter och väntar och det är lixom fullt möjligt att göra sin dag så stressig som det bara är tänkbart. Och somsagt, ibland suger det, men ibland är det bara awesome helt enkelt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0