Smokin' aces

Hade förbannat kul i förrgår då jag söp till på puben!
Men det blev inte bara jag och Juan som for, det hände nämligen en grej.

Juan stod och lagade mat och fick igång brandalarmet på något vänster, (och alla som flyttat in hat fått en ORDENTLIG genomgång i hur man stänger av det, alla knappar att trycka på, koder osv.) Och det tjöt högt som fan i hela byggnaden, men det som hände var att alla 6 som bor här i huset kom ju ditspringades, så det var alltså första gången vi var alla samlade, första gången jag äns sett de 3 andra som bor här!

Hur som helst så började vi ju prata efter att brandalarmet och paniken var över, och då fick jag en chans att lära känna den svenska tjejen lite grann :) Vi kom överens om att hon skulle hänga med mig och Juan och visa oss de bästa ställena!

Blev dock inte de lokala pubarna som är 1-2 minuter härifrån, istället tog vi bussen in till det stora bournemouth center. Började med en ganska stor pub, mysig inredning och perfekt ljudvolym, plus att det fanns en beergarden (uteplats), vilket är jävligt uppskattat. Man vill ju kunna ta en cigg till bärsen ;)Där satt jag och Juan och surrade ett ganska bra tag medan maja var och pratade med sin kompis som jobbade där. Efter vi druckit upp varsin pint så drog vi vidare till nästa ställe, Smokin' aces. Där var volymen BETYDLIGT högre.. Men det var awesome musik! Allt från Nirvana till Johnny cash, Dolly parton och Metallica.. :)

Majas spanska vänner joinade oss under kvällen, så samtalen var rullande och det pladdrades på om allt möjligt! Sen när vi gick ut och rökte träffade vi på en jätteflummig bisexuell 40 årig gubbe med gulblonderat hår, han försökte övertyga oss alla att köra upp ett finger i arslet nästa gång vi suger av nån, samtidigt som han sniffade poppers (eller vad fan det hette) mellan sina meningar! haha, han pratade om det så sjukt entusiastiskt och vi alla bara garvade åt honom haha.. stackarn ;> Underhållande snubbe iaf! HAHA.

Här sitter vi och rullar våra cigg inför en rökpaus utomhus, eller det är ju såklart bara jag som rullar när bilden togs, alla andra var klar långt innan, jag har fortfarande inte fått upp tekniken ordentligt! :D Haha.
..så spårade det ;> HAHHA. Vad gjorde vi?!


När jag kom hem gick jag ut och rökte, sen när jag kom in på mitt rum så mådde jag lite dåligt och fick för mig att det var en jättebra idé att sova inne på toan för säkerhets skull, så jag verkligen inte skulle råka pjuka på heltäckningsmattorna någonstans :P hahahah...


Jättehärlig kväll! Behövde verkligen det där,
att få fara ut ett gäng unga vänner och bara supa till och diskutera strunt, både på engelska och svenska! :) Fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0