damn those mornings

Ibland fattar jag inte varför jag envisas med ställa alarmet före fan varje morgon trots att jag inte har något att stiga upp till. Borde nästan njuta av dessa sovmornar jag kan ta, nu då jag fortf. kan.

Steg upp 05.30 under tre dar förra veckan då jag hade introduktionen.. men idag då jag tog min morgoncigg vid 07.30 och tittade ut på alla människor som rörde sig ute på gatorna och lastbilschaufförerna som var i full fart på e4:an, så kunde jag för allt i världen inte förstå hur jag var uppe tidigare än så förra veckan. Det är ju helt insane så trött man kan vara ibland, och sånna dagar är det en helt omöjlig tanke att människor är igång redan 6 på morgonen och påväg mot jobben.

Steg ju dessutom upp vid 6 under hela gymnasietiden då jag pendlade till luleå, och då kändes det minsann inte lika omöjligt. Nu däremot har jag ju haft lyx sen dess.. jobbade ju på silentium, saxarna och som festivaljobbare i somras och inget av de jobben innebar särskilt tidiga mornar ju. Sen började jag 10 som tidigast på salongen i England. Så det här med svintidiga mornar känns förbannat jävla långt bort nu måste jag säga.

Njaee.. fyfan! Tror jag hade funkat svinbra med nattskift, för är det nått jag är så är det en nattuggla.. ingen morgonmänniska.

Nåja! Har hinkat i mig lite kaffe och tagit en dusch nu, och det är mina två måsten för att få upp ögonen på morgonen. Gärna lite halvhög 70tals musik också, då kan jag känna mig hyffsat vaken inom en tmme efter uppstigning. Vad är era trick egentligen? Finns det någon hemlig morgonritual där ute jag missat?

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Hehe

Jag brottades med morgonsegheten i alla år från det att jag fyllde 11 till ca 35.... från 30 blev det allt lättare och det tror jag hör till åldern, inte så mycket att göra åt alltså.

Mina trick som funkat bäst är att bannlysa snoooozen för det är att ligga kvar som är seghetsskapande, just för att det är så överjä__la skönt. Så även om jag känner mig mer utvilad i kroppen efter en par-fem snooze så är jag klarare i knoppen om jag går direkt upp på första och in i duschen. <3

2012-04-28 @ 11:06:20
URL: http://blogg.coachfredrika.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0