shake that ass

När vi var hemma från fisketuren vid 22 tiden så snörde jag mig i duschen på en gång. Sen drog jag på mig mina gröna jeans, finsminkade mig, fixade håret och pimpade upp mig med smycken - sen for jag till krogen!

Kände mig inte riktig som mig själv med allt detta pådrag. Var trots allt över fyra månader sedan jag orkade bry mig i att fixa mig så. Bara att dra igenom med plattången och göra lite finare lockar, har jag inte pallat göra en enda gång sen jag lämnade england. Men det var iallafall kul att pimpa till sig lite, nu vet jag ju att jag fortfarande kan se ut så - men att jag aldrig skulle orka lägga ned den tiden igen till vardags.

Hur fan ids vi brudar hålla på så jävla länge med att kleta på massa smink och trycka in oss i obehagliga kläder? Sen gå på krogen och visa upp sig i en utsida man vanligtvis inte går omkring i? Känns mer fake än dessa profilbilder där man lägger upp det snyggaste fotot man har på sig själv.  Nja jag vet inte.. Tycker det känns så bakvänt på nå vis.
_

Nåja! :)
Jag hade kul på krogen iallafall, träffade nå folk som jag satt och surrade med, dansade lite emellanåt och surrade med folk som kom och satte sig vid vårt bord. Bland annat så fick jag lyssna på fransk hiphop musik, hahaha! Tänk er hur kul det låter! Det var en vrålniggah som satt mitt emot oss, med HEADSET (på krogen?!).. Så jag började fundera på om det var för imagens skull eller om han faktiskt lyssnade på något... så jag frågade honom. Hhaha. Och jajjemän, frank hiphop dunkade i dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0