din aura hänger kvar

Norrland gav mig verkligen alla sina bästa delar denna vända :) Har träffat alla dem jag längtat efter, varit i stugan och softat på, haft långa surrkvällar med systeryster, festat, hört en massa skvaller, pratat minnen, reflekterat över livet, inspirerats, blivit påmind om varför jag valde att lämna och alla gånger efter då jag valt att gå tillbaka för att sen lämna igen, träffat intressanta filurer, druckit den älskade guinness ölen, låtit dagen tagit impulsiva vändningar, överraskat, smidit planer, pratat pratat pratat, badat badkat med massvis av badskum, bastat, inte bastat, kört en massa skoter, grillat körv, dunkat runt i stan i en minibil, sena kvällar och morgontimmar utan natt.

Även om Boden från utsidan kanske ser likadan ut nästa gång jag kommer upp, så kommer den trots allt vara annorlunda. Och det behöver verkligen inte vara synd. Allting har sin gång, utan förändringar hade vi ju dött av uttråkan, vare sig det är bra eller dåliga förändringar.

Jag har laddat upp ett nytt stort batteri med energi nu, längtar efter att få komma igång for real nu i härnösand och haffa mig jobb, vänner, rutiner och allt som hör en vardag till. Sen så längtar jag efter dessa vårdagar då solen strålar och man gott kan sitta ute med laptopen och knappra, kanske vid hamnkanten, bergskanten, ute på ängen eller alla de andra oräkneliga ställena som jag har kvar att utforska!

Nu är klockan mycket, och eftersom jag inte fick mig nå sömn i natt kan det var bra att få sig lite ikväll. Vända på dygnet sista dagen var kanske inte så jätteawesome, men fett värt iallafall.
Nu ska jag sova.
Tack allihopa för en turbulent men fantastisk hemvända!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0