så oförutsägbart, så föränderligt, så mindblowingly exciting

Idag har jag rest i 9 timmar för att ta mig från Härnösand till Boden.
En rumpförlamning senare så öppnade jag ytterdörren på jägar och chockades nästan av den svarta golvmoppen som kom springandes i ilfart och attackerade mig. Jag har med risk att sakna ludde till döds, tydligen valt att förtränga att han fanns. Hhehee. Men det var en glad överraskning!

När bussen svängde in i rondellen vars namn jag alltid glömmer, och tog riktning mot Luleå centrum så fick jag en liten nostalgisk flashback. Kändes lite ensamt.. ingen busskompis, ingen Clara! Vi som åkt buss så himla mycket tillsammans till och från skolan under gymnasiets alla år. Slogs av tanken "åhh guud vad länge sen det var nu.. " sen kom nästa tanke "eller vänta nu.. det har inte ens gått ett år sen jag gick ut ju!!"

Det känns som vanligt helt sjukt att titta tillbaka och se hur mycket som har hunnit hända på så kort tid. FÖR ETT ÅR SEN HADE JAG INTE ENS TAGIT STUDENTEN. Känns helt fucked.. som om jag hunnit leva flera liv sen dess! Jag har hunnit haft 4 olika jobb, ta körkort, gjort lilla gesällen, varit till turkiet, haft en oförglömlig studentvecka(hur full man än var..!), bott i fucking England, kommit tillbaka till lillboden spenderat 3 månader på ingenting, fixat innehåll till att inreda en hel lägenhet och sen flyttat till Härnösand! Insane...

Lixom, jag har fightats med kilklackar i händerna, jag har varit så full att att jag somnat sittandes på toalettstolen fullt påklädd och fått släpats till hotellsägen av jennifer och linnea utan att reagera, FULLT ÖS MEDVETSLÖS - bokstavligt talat! Jag har sett en spya flyga rakt fram, sen nästan serverat en spya i ett dricksglas till min spyende kompis, hahhaa... och jag har transporterat 4 väskor med två händer, -dvs magi, jag har supit hejdlöst på hemmafester i england, jag har klippt schizofrena damer och eldslukare, filmdirektörer, djupt kristna holländskor, galna frispråkiga halvskottar, alkoholister med tatuerade ansikten och hört alla möjligt helt sjuka livshistorier dessa engelsmän så härligt delar med sig av. Sen har jag cyklat längs med den underbara stranden, druckit litervis av kaffe och knapprat på min laptop på alla möjliga små caféer, fått dampanfall på en potentiell chef, skrattat hejdlöst då jag råkat prata svenska men trott mig prata engelska, druckit findrinkar, förvirrat frågat Sainsbury's personal var bearnaise sås finns.. då den i england inte finns, fått varningsbrev från mina landlords att jag kunde ha exploderat kvällen innan pga av gasspisen.... Ja herregud.. och de där är ju bara några få grejer, och bara från mina utlandsäventyr 2011..

Insane, säger ju det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0