Vid slutet av min roadtrip

Yeah!
Har bilat cirkus en 140 mil nu dessa dagar, men har chillat på och gjort en grej av det istället för att stressa ner på bara en dag. Gjorde första stoppet i Härnösand, där jag passade på att hälsa på brorsan och jasmine innan jag sen for till sebastian och sov. På morgonen så startade jag min gröna böna, eller ryssbussen som den under dessa dagar kanske borde kallas, och rullade vidare ner till Motala. Där sov jag över hos nille och alma, dvs pappas kusin och hans tjej.
Det var jättetrevligt att träffa dem igen, var bra många år sedan sist! Sen rullade jag vidare längs med kringelkroksvägar och flygrake-liknande e4 bitar.. Ja, vägarna här nedåt är sannerligen något helt annat än 110vägen vi har mellan boden och luleå. (hann faktiskt bli lite irriterad över hur skamliga summor de förmodligen lägger på vägarna söderut i jämförelse med hålorna i norr, så orättvist fördelade pengar, SATANA!)

Inatt stannar jag och sover i Halmstad hos Annas föräldrar, en bekant jag lärde känna under min senaste trip till England. Det var hos henne, Tequila stek house som deras kollektiv där kallade sig, som jag vaknade på morgonen med den värsta nackspärren någonsin. Hade däckat på golvet i deras vardagsrum med nacken mot en fotölj eller nå. Vaknade upp i panik och fattade inte vars jag var, sen kom jag på att Juste, jag for ju till England igår. Och Juste, vi for till anna.. Och vafan.. Jag tog mig visst aldrig till pubarna. DAMN IT! Hehe, det vart en väldigt intressant start på den resan, och det blev ännu mer intressant när jag kom hem till stine och mathias och fick höra vad som hänt stine under natten.. hehehe...

Jo, nu blev det lite off point, men det var historien om hur jag och anna känner varandra, och hur det kommer sig att jag sover i hennes gamla rum i Halmstad ikväll!
__

Imorgon börjar nollningen!
Det är helt sinnessjukt så jävla awesome den verkar utifrån deras katalog, ett 32 sidors långt och färglatt, för att inte tala om knäppt, schema för kommande 2 veckor. Och jag har på känn att det kommer bli APKUL! alltså då snackar vi typ legendary alltså...

Önskar typ jag kunde bifoga den så ni fick se, men det verkar inte gå.
Temat för hela nollningen är iallafall "känt från tv", och utklädnader förväntas för i princip alla dagar, och det är aktiviteter inbokat för varje dag. Men först och främst så ska vi bli indelade i grupper, och alla grupper kommer tävla mot varandra i olika grenar! Bland aktiviteterna för nollningen så finns bowling, tipsrundor, pubkvällar, bal, stadsvandring, -och båt över till Danmark där pubarna på andra sidan sundet ska utforskas! Ja det är allt möjligt, är så satans peppad alltså! :D


Så imorgon blir det uppstigning kl. 8 för att i lugn och ro göra mig klar, och sen köra sista milen ner till Helsingborg. Sen ska jag möta upp alla andra nyblivna studenter på vad som verkar vara i stil med american pie's BETA house hehehe. "Konsul perssons villa" heter det, och är någon typ av samlingslokaler för hgb studenter. Sett i beskrivningen att det även finns en pub där inne. Intressant!

haha.. Nejfan, nu ska jag ge mig!
Är sjukt jävla trött och kan behöva lite sömn tror jag,
speciellt med tanke på att jag inte har någonstans att sova imorgon så vitt jag vet än.. !

let's get rollin'!

Nu är det bara minuter kvar innan jag börjar rulla.
Wish me luck yo!

<3

skjut inte fram lyckan, Lev idag.


Med stormsteg så flyger livet vidare, känns som alldeles nyss jag låg på vardagsrumsgolvet i min lägenhet och lyssnade på bluesmusik och kände mig helskum över att lämna en stad jag trivs i.. Men nu, efter några veckor i Boden så känns det inte alls. Det var en awesome tid de sista månaderna, men jag har också accepterat att den är över och att nya awesomea tider väntar mig, någon annanstans. 

Nu ska jag alltså ta mitt pick och pack ner till Helsingborg och se vad det blir av mig där. Socionom? Ja det är då tanken, men sen vad som händer och sker vet inte en jävel, inte äns jag. 

Det bästa av allt är att jag känner mig så fri, och så snäll mot mig själv. Jag gör det JAG vill, det JAG känner för. Och sen om det blir fel, eller jag ångrar mig, jaha, då gör jag väl det? Just nu känns det ju som en bra idé, så då kör jag på den och ser var den tar mig. Rätt vad det är så tar jag examen med de andra studenterna om 3½ år. Eller så står jag i en hamburgerestaurant i spanien och undrar vart fan jag valde snett. 

Vem fan vet, och vem fan vill veta? Nu kör vi och ser vad som händer. 
Bra blir det alltid.


Careless and free

Känner mig som 14 igen. Det är underbart hörrni.
 

fantastiska tid

 
Full fräs hela tiden! Fiiiiifan vad skönt det är att få umgås med alla som jag saknat. Helt underbart jävla awesome!

Sånt som jag kunnat sakna är bland annat det sättet bästa vänner kan säga tusen ord till varandra med EN blick, typ som när man står i kassakön och ser någon rolig människa, så behöver man bara titta på varandra och man vet att man tänker på samma sak. SÅNT har jag saknat. Och alla intenskämt, och bara hur allmänt avslappnad man kan vara när man känner varann så väl.


Jag och linnea, från igår.
Dra mig baklänges och snurra mig fem varv, så jävla full vi blev. HEHEHE

Det blir en bit!

Lunds universitet i Helsingborg, 
Förbered er för den galna norrlänningen!


miniupdate

Hemma på jägar once again, känns skitskumt!
Menmen, har ju en månads semester, gratis boende och mat. 
Klagar inte!

Det som är lite lustigt dock, är hur kroppen pushade sig till sin limit och höll sig frisk hela sista jobbveckorna, flyttstädningen och flytten, för att nu sen när jag slappnade av igen, så bröt det ut så jag blev sjuk. Samma var det ju på studenten, då höll jag ut i 14 dars supande, sen på studentkvällens slut-natten, då blev jag sjuk.

Men det som är konstigt nu är att jag har typ halsfluss, men det känns inte som att jag håller på att dö, som det annars alltid gör. Det verkar lixom vara en lindrigare variant, så det är ju tacksamt. Jäävligt tacksamt.


RSS 2.0