skjut inte fram lyckan, Lev idag.


Med stormsteg så flyger livet vidare, känns som alldeles nyss jag låg på vardagsrumsgolvet i min lägenhet och lyssnade på bluesmusik och kände mig helskum över att lämna en stad jag trivs i.. Men nu, efter några veckor i Boden så känns det inte alls. Det var en awesome tid de sista månaderna, men jag har också accepterat att den är över och att nya awesomea tider väntar mig, någon annanstans. 

Nu ska jag alltså ta mitt pick och pack ner till Helsingborg och se vad det blir av mig där. Socionom? Ja det är då tanken, men sen vad som händer och sker vet inte en jävel, inte äns jag. 

Det bästa av allt är att jag känner mig så fri, och så snäll mot mig själv. Jag gör det JAG vill, det JAG känner för. Och sen om det blir fel, eller jag ångrar mig, jaha, då gör jag väl det? Just nu känns det ju som en bra idé, så då kör jag på den och ser var den tar mig. Rätt vad det är så tar jag examen med de andra studenterna om 3½ år. Eller så står jag i en hamburgerestaurant i spanien och undrar vart fan jag valde snett. 

Vem fan vet, och vem fan vill veta? Nu kör vi och ser vad som händer. 
Bra blir det alltid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0