-

ligger på vardagsrumsgolvet och lyssnar på blues.
seriöst.. lite overkill.. ?

Har inte tid egentligen, men jag har ingen ork, ingen lust, ingen energi.
VILL INTE STÄDA MER. Kan det ba va klart???

Nej, jag lägger benen i kors och lyssnar till legendarisk boden blues en stund till,
det kändes ju så bra.

byebye coop

Nu har jag varit till coop och lämnat in brickan och arbetskläderna och sagt hejdå till alla underbara kollegor. Känns såklart jättetråkigt att lämna alla. Har ju halvt som halvt bott på jobbet sen jag började där, knappt varit ledig nå alls. Så coop har varit en grymt stor del av mitt liv i härnösand :) Kommer sakna alla sköna bönor där!
Lindas busringningar från kundtjänsten, mina norrländska utrop i högtalarna och felsägningar, personalmötena runt godispåsen på lagret, Jockes gliringar, sanels maffiabossimitation, mimmis skratt, och kerstin härliga kerstin. Sofie, Linda S, Kajsa, Therese, Hampus, Jenny, Maria, Christoffer, Isabell, Evelina, Danne, Robert, Linn och tillochmed bittra sussi!
Massvis av underbara människor som jag kommer sakna!


Och sen Annika, Sebastian och Mashhor såklart. -v-

Har haft ett gäng toppenmånader i denna stad, och många goa minnen att ta med mig.

VI SES IGEN, SOMETIME, SOMEWHERE.

Utsikt från min balkong,
Man skymtar coop mellan träden, och den ljusblåvillan man ser är trippelmordshuset.

Rastrutin: Muggmugg med kaffe, öppna kylen och kolla om bageriet tagit upp nå tårtor, sen ut och röka!

ibland så infinner sig också hembakade tårtor, här hade jennifer bakat en GUDOMLIG till Kerstin!I fika rummet fanns alltid rostmackor, limpor och bageriets bröd, smör och ost fanns alltid redo i kylen. Sen varje helg, och ibland på vardagarna så ser det ut såhär: två feta påsar med wienerbröd, bullar OSV ! ... Världens charmigaste bild på mig i kundtjänsten. Lagomt bakis och oengagerad.
 
Jobbat i Kundtjänsten, Posten, Cafét, Frukten, Frysen, Trädgårn, och Kassan.
Hade aldrig kunnat ana vilken grym erfarenhet det skulle bli
och hur många fantastiska kollegor jag fick jobba med!
 

TACK FÖR EN AWESOME TID MED ER HÄRNÖSANDSCOOPARE
 
 
 
 
 
 
 
 

update, mitt i kaoset

Logiskt tänkande har som inte riktigt varit på min sida alltid, men i detta fall känner jag mig rätt bra. Skurat hela lägenheten och omringat mig själv ochg vardagsrumsbordet, så nu sitter jag som en liten buddha på det och vänbtar på att golvet ska torka. Kan verka väldigt ologiskt, men det var väl genonmtänkt, nu kan jag ju sitta på den enda möbeln jag fortf har här, och blogga en stund medan tiden finns!
Frysarna och kylen av avfrostade, och alla matvaror körda till manne och jasmine.
Och min mage kurrar. Jag är sådär brutalt, svidande jävla hungrig.
Too bad, huh?

Känns ändå som att jag ligger till rätt bra med städningen och så.
Har några få grejer som ska packas ner, sen ska jag till coop och lämna brickan och kläderna, och köpa morgondagens färdkost.Efter det ska jag skruva isär cykeln, borden och ta lös sängbenen, rensa avloppet och skura hela toan. Och duscha. OCH ÄTA. Sen ska det sista av allt göras, packa ner datorn, tv:n, högtalarna osv.

SEN ÄR DET DAGS IMORGON.

 
Bjuder på en sne snuskyss
 

!


!

 

!

Att börja 17 är det bästa! Hunnit med massvis idag. 5 timmars städning, en lägenhetsbesiktning, pizza på tre kronor, kollat luft och olja på bilen och tvättat rutorna.. Nudå? Ja, jag haaade ju faktiskt hunnit en powernap. Men risken finns ju att jag vaknar imorn då ^^

att börja om utan story

Fick en annorlunda kommentar förra veckan appråpå min flytt, typ "Du vill bara så långt bort som möjligt eller vad?? Flyr du från nå?" 

Rätt intressant ändå.
Men jag flyr inte. Eller, skulle det vara så så flyr jag från att fastna.
Vill inte känna mig bekväm innan jag känner mig färdig. Och jag är inte färdig.
I'm not ready to settle.

Men det överlägset bästa med att flytta är att man inte har någon story där man landar. Portsmouth, Bournemouth, Härnösand.. Lund? Malmö? Dalarna? - Ingen story.

Inga förutfattade meningar, ingen som kan döma mig varken efter mina egna handflingar, min familjs eller mina vänners. I am no one, and i fucking love it.

Jag väljer själv lite vem jag vill vara, vad jag vill berätta och vad jag låter stanna i det förflutna.
Jag är den jag vill vara. Lämnar gammalt bagage och gamla bekymmer bakom mig och lever som den männislka jag är här och nu.

Det är underbart.

.

 

heeeeelp me!

Hela den här veckan lär handla om flytten, flyttstädning och min stigande ångest att köra 50 mil med släp på onsdag nästa vecka.

Vi börjar med flyttstädningen: WTF!?
Ingen har varnat mig hur jävla svårt det är, hur fan börjar man??

Försökte häromdan och tog ned lite tavlor och började packa ner.. slutade med att jag tog upp dem igen för att hela vardagsrummet plötsligt såg så tomt ut.

Separationsångest? Vanlig flyttnoja? WTF!?
 

Aldrig fasta, alltid sträva framåt

Annars då, vad händer?
Förutom att jag jobbar som en gnu alltså.

Drack öl och spelade spel hos jocke med några kollegor i helgen, blev såklart mnycket jopbbsnack och insider skvaller, vilket jag tyckte var skitkul! Sen körde vi snurra flaskan med modern teknik och fick avslöja saker om oss själva, som såklart också är jäkligt intressant ;) Plus då att jag äntligen drack guinness!

Sen tog jag med manne och jasmine ut och grillade vid havet en dag, och jag körde jamie oliver style och tog med halva kylskåpet ut för att göra lyxmiddag över elden. åså fick vi aldrig upp någon ordentlig eld att grilla över!!! .. men vi käkade grekiskt bröd och åt chips med dipp, så det blev mer än lyckat iallafall!

Har varit några svängar bort till höga kusten bron också, med mashor och med manne och med dem båda. Kastat macka och diskuterat hur flummiga bröllopsritualen och frieriet ser ut för traditionella muslimer, och såklart var det ju mycket roligare eftersom mashor är muslim själv och ändå kan garva åt det på samma sätt som jag kan garva åt jesus i kristendomen.

Sen har jag varit med annika också, sett hennes lägenhet och surrat om allt mellan himmel och jord. Plus då att jag försökt umgås med sebastian så ofta jag hunnit. Så jaa.. det har verkligen varit fullt upp kan jag säga.
Och jag har ingen koll på dagarna eller tiden, jag bara kör, kör, kör. Och det är underbart. Jag tänker fortsätta med det också, så länge jag bara kan!

Kommer kännas obeskrivligt skumt sen att komma tillbaka till boden och ha 1 månads semester innan flytten söderut. Kommer lixom inte ha något eget place att rymma till, och dessutom är villan på jägar inte samma sak längre eftersom morsan inte bor där längre. Ja, mycket KAN kännas skumt.
Men det kommer vara FETT KUL att träffa alla vänner igen, så jävla vrålmegadunder jävla VRÅLIGT KUL. Fan vad jag längtar efter det! Festa och ragga runt, dricka bärs i sommarsolen på bränna, se mina kompisars nya lägenheter, luleåkalaset, klassreunion, SOMMARFUCKINGSTUGAN. oh my GOD, sneeeeeeeesudden!!!!!! OMG. fan vad jag kommer hänga i snesudden!!! AAAAAAH !!

Okej. Livet känns awesome igen nu.
Fan vilken pepp det blev att sätta ord på tankarna! Nu känns det inte lika vemodigt med flytten! Jag ska njuta precis som jag gör nu, fram till sista dagen här, sen ska jag köra släp för första gången någonsin och köra 50 mil dirr. Sen ska jag ha semester och leva loppan och bo på soffor i 4 veckor, sen flyttar jag till malmö eller dalarna och börjar om IGEN! STUDENTLIV, NYTT FOLK, FESTER, NY BOSTAD/RUM, nytt allt. Och massvis av nya äventyr jag idag inte har en aning om. JA, den kommande 1 års perioden kommer blir minst lika spännande som den gågna, det är ett som är säkert! :D

flytt tankar

Fan vad svårt det är att börja packa inför flytten. Känns som om det fortfarande är långt borta. Fast det handlar bara om 12 dar nu. TOLV DAGAR. lixom what? Tiden går så sinnessjukt fort.

Vill leva kvar i min fina härnösandsvärld in till sista dagen, vill inte börja packa, vill inte bo i ett flyttkaos de sista 12 dagarna. Vill inte säga hejdå till alla.

Vad skönt det vore att antingen stanna datum nedräkningen och bara leva i en pausad tidszon ett tag. Eller bara knäppa med fingarna åså är allt klart.

Fast nu är det ju ingen idé med sånna önsketankar, så jag tog första steget idag och plockade ihop två påsar med random grejer som jag inte har någon nytta av i framtiden. Så jag har iallafall börjat! Plus att jag tog upp två tomma banankartonger för att påminna mig varje dag att jag borde börja packa.
Alltid nått iallafall!


For sure!

Gunde svan, dalahästar och falukorv...
JAG FLYTTAR TILL DALARNA OM EN MÅNAD :D hehehe

-


och några nollor efter

Hade några timmar i frukten i morsen, sen hade jag frysen några timmar för att sen avsluta med 4 timmar i kundtjänst. Känner mig ganska slut. But in a good way! Av frukt & frys blir man fysiskt slut, och av kundtjänsten blir man mentalt slut :) Men en blandning av dem alla funkar alldeles utmärkt!

Men imorgon går jag på mitt schema för kundtjänst, så nu tror jag att det blir nästan bara det framöver. Känns lite synd ändå, älskar ju att vara alltiallo och springa mellan alla olika avdelningarna. Fats å andra sidan går timmarna allra fortast i förbutiken så det blir nog bra! :)

Fick för övrigt veta att dom hade gjort schema för mig ända till sslutet på augusti, så jag blev tvungen söka upp chefen så fort jag kunde och ge beskedet om att jag far sista Juli. Kändes jävligt drygt av mig, att ha dragit ut och väntat med att säga det, utan anledning. Eftersom mitt schema täcker kundtjänst, post och spel så kan inte vem som helst hoppa in och ta det, som med kassapass. Nej nu måste dom träna upp någon ny för att kunna det området. Känner mig lite fittig, då dom varit så shysst mot mig. Menmen!

Fan vad jag kommer sakna att jobba på coop! Älskar allt teamwork och vänskapskänslan som är alla emellan. Tror vi är runt 80 anställda, och det är helt otroligt hur skön stämning det är och hur allt hänger ihop och fungerar. Trodde aldrig det kunde vara sån gemenskap då man är så stort arbetsgäng! 

-


blandade känslot!

Har börjat märka att jag mentalt förbereder mig nu för att lämna härnösand, och ju mer jag tänker på det desto svårare känns det. Visst, jag litar fullhjärtat på framtiden och att dett ligger så sjukt mycket roligt framför mig. Men vemodet är oundvikligt. Jag tycker om härnösand, jag tycker om min lägenhet, mitt jobb, mina vänner och kollegor. Jag tycker om mitt liv här.

Men jag längtar också jättemycket efter livet soim studerande, i Lund eller Kalmar, Göterborg eller Uppsala.. Eler någon av de andra 14 skolorna jag sökt till. Jag längtar efter den ovissa framtiden som är full av spännande nya dörrrar att öppna. Full av nya människor, nya utmaningar och nya erfarenheter.

Egenligen så har jag nog bara lite separationsångest över att lämna det liv jag börjat bygga här i härnösand. Blandat med lite rädsla över att det ska bli som med England, att jag tittar tillbaka och undrar varför jag stressade iväg. Men jag tror inte att det blir så den här gången. Jag tror att allt kommer kännas jävligt bra om några månader, då jag bor i en ny lägenhet, i en ny stad att lära känna, med nra människor runt mig. Då jag lärt känna skolan och vad det egentligen är jag studerar. Då allting börjar falla på plats. Då kommer allting att kännas typ så som det känns nu här. eller ännu bättre. Jag bara vet det! Så nu satsar jag, och jag satsar helhjärtat! 

Antagningsbeskeden kommer nästa vecka!
Då får jag veta var mina studieår påbörjas, var mitt flyttlass går,
var min framtid tar mig!

symboliskt avslut för en redan avslutad era

 
Mommes halsband föll i golvet. Gick i två delar.
Trasigt. Färdiganvänt.

Jag tror ju litegrann att det har sin mening. Halsbandet var ju en tröst i en tid då jag behövde någonting att tro på. En påminnelse om vem jag var där & då, vem jag varit innan och vem jag ville bli.

Och det är någonting jag inte längre behöver. Jag har bearbetat allting både framlänges och baklänges, och tagit med mig erfarenheterna som kunskap för att sedan avslutat hela det kapitlet av mitt liv.
Halsbandet behövde gå sönder. För det var numera bara någonting som påminde mig om en förvirrad tid i mitt liv. och varför ska jag bära omkring på någonting som syboliserar det? Jag är stadig nu, ja jag har nog aldrig känt mig stadigare. Och något halsband som påminner mig om vem jag är, varit och vill bli - det behöver jag inte.
 


Men tack ändå, för det egentligen meningslösa stöldgodset du inte visste var du skulle göra av och gav till den enda tjejen i lägenheten. Ingen hade kunnat ana vilken stor innebörd det halsbandet kunde få, och det satt garanterat bättre runt min hals än den tidigare ägaren, vem den än var och befann sig."det bär även mina tankar till er".
Peace upon you all. Ta det lugnt, krya på er och lev era drömmar en dag.

stjärnmärkt sommarnatt

Tjoho! Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen.

Jag var med mashor hela kvällen, gled runt lite i stan och surrade om allt som hänt eftersom det var längesen vi sågs nu. Och sen fick vi en svinbra idé, vi skulle ta oss till vindsnurrorna och se dom på nära håll. Och när vi kom fram dit så upptäckte vi Härnösands LÄTT vackraste plats. Helt insane vilken view alltså!
Stannade en stund och rökte vattenpipa mitt på en stor slalombacke täckt i sågspån, och bara njöt av sommarnatten. 

Mashor hade aldrig sett höga kusten bron, eller varit så "långt norrut" någon gång tidigare, så då fortsatte vi vår sightsing och tog E4:an norrut och åkte 15 minuter senare över den! Stannade till på höga kusten hotellet/campingen och surrade med den mycket trevliga personalen en stund också. Blev en jättebra kväll, som avslutades med nattkäk på en av pizzerierna här i stan :)min fina mercedes

Bild från i måndags förra veckan,

Tog bilen till jobbet, trots att det nästan är så att man skymtar mitt hus i bakgrunden. Det är löjligt!
Men jag hade precis fått hit bilen och tog alla chanser att sätta mif bakom ratten! :)

 
Det är nästan som att vara nykär har jag märkt.. :)


mittemellantiden

Ledig!? Vad fan är det?
Det betyder ju bara att man har en dag att ladda upp energi för ännu en arbetsvecka! Och fixa allt man inte hunnit med eller kommer hinna med.. Typ som vad jag har gjort idag.. Diskat, städat, tvättat 4 maskiner, lagat matlådor för en veckan frammåt, handla, vädra och bädda rent.... Plus att jag tvättat och polerat bilen i två timmar!  wtf. Vars tog den lediga tiden vägen, den där då man bara njuter av att göra ingenting??

Vet ni vad?
Jag tror att det här är att vara vuxen.
Ska man bara acceptera det då eller vad? Damn it, när växte jag upp?
Var det inte ganska nyss som jag tog pappa i handen då vi skulle gå över Ica parkeringen?


Menmen. Det är inte bara bittersidor med att växa upp och axla allt ansvar som kommer.
För friheten i att alltid ha ett val och att alltid kunna styra över sitt liv, det är värt allt det där jävla ansvaret som tillkommer.

Jag kan välja att jobba med vad jag vill, var jag vill och när jag vill. Jag kan flytta imorn, jag kan ta mina sista sparpengar och resa så långt de räcker, jag kan kasta ut mina prylar genom fönstret bara för att få höra hur det låter när dom krachar, om jag vill. Jag kan välja vad jag vill äta till frukost, lunch och middag eller om jag inte vill äta alls. Jag kan välja att skita i disken och dammsugningen, eller välja att alltid ha det rent och snyggt. Jag kan välja om jag vill tatuera hela min kropp. om jag vill dricka en bärs till maten eller om jag vill gå och lägga mig klockan 5 på morgonen. Valet är alltid mitt, och mitt endast.
Och många gånger. ja, så gott som alltid, så väljer vi ju de sunda valen. Men bara att veta att det finns andra val att ta, gör att ansvarsdelen känns rätt okej ändå, för jag väljer ju att vilja ta ansvar. Right?

Ikväll när jag var färdig med allt jag behövde hinna med,
valde jag att använda sista timmarna till att njuta av min lediga tid så som jag njuter allra bäst.
Tog bilen och körde omkring tills jag hittade en awesome spot, sen satte jag mig på en fin brygga i solnedgången och skrev. Underbart.

go for it all

Nu har jag missat mycket här i bloggen märkte jag visst :)
Har jobbat 7 dar i sträck nu den här veckan, är ledig idag och sen är det 8 dar i sträck som gäller nu. Hårt liv!
Men äsch, låter det inte stoppa mig från att leva ändå. Nu i helgen så blev det alkoholintag både fredag och lördag, sena nätter, tidiga morgnar och ändå 17 OBtimmar insamlade. Tyckte jag lyckades riktigt bra!

Kan berätta lite om lördagen,
När jag slutade vid 19 tiden så ringde jag jasmine och berättade om cruisingen och att vi borde ta en sup och kolla läget i stan! Hon var på, så jag for och hämtade upp henne och den klirrande kassen, sen mixade vi sinsemellan med all alkohol vi hade skramlat ihop. Och där någonstans lyckades jag nog bli riktigt full. Eller så var jag bara utmattad efter allt jobb och fläng hit och dit. Men i efterhand minns jag inte så jävla mycket, så jag drar slutsatsen att jag kanske drack lite för mycket för att egentligen gå till jobbet dan efter om vi säger så.

Blev iallafall att åka liiite jänkare under cruisingen, även fast den kanske egentligen var över vid den tiden haha. VI fixade nämligen skjuts in till hamnkrogen, som då precis stängde då vi kom dit. DAMN IT, men aja, vi drar till svenssons då! Men näe, då stängde dom också. Helt insane ju, det var ju lördag! Och cruising - fel att ha öppet liiiite längre? 

Aja, vi höll humöret uppe ändå. Sen träffade vi sebbe och hans kompisar och hängde med dom på en efterfest någonstans, men vi blev inte där så länge innan vi flyttade hela kalaset till sebbe och fortsatte där istället!

Sen vaknade jag av en jävligt högljudd väckarklocka på söndagmorgon. Så var det bara knata till jobbet igen då. Suck. Trodde jag skulle vara i trädgårdskassan och ha en ganska lugn och sansad dag, men då hade dom ändrat schemat så jag var både i kassan och stressiga kundtjänsten. Måste nog erkänna att jag kanske inte borde gått till jobbet alls den morgonen, kände mig helt verklighetsfrånkopplad första timmarna. Fan, full.. fortfarande? Blipp, blipp, blipp. Tvåhundrasextiotvå kronor tack. Blipp, blipp, blipp... Kändes helsjukt haha.
Det vart nog den lääääängsta arbetsdagen sen jag började där. Var gode slut då jag kom hem sen,
däckade vid 20tiden och sov till 12 idag! 


RSS 2.0