Aldrig fasta, alltid sträva framåt

Annars då, vad händer?
Förutom att jag jobbar som en gnu alltså.

Drack öl och spelade spel hos jocke med några kollegor i helgen, blev såklart mnycket jopbbsnack och insider skvaller, vilket jag tyckte var skitkul! Sen körde vi snurra flaskan med modern teknik och fick avslöja saker om oss själva, som såklart också är jäkligt intressant ;) Plus då att jag äntligen drack guinness!

Sen tog jag med manne och jasmine ut och grillade vid havet en dag, och jag körde jamie oliver style och tog med halva kylskåpet ut för att göra lyxmiddag över elden. åså fick vi aldrig upp någon ordentlig eld att grilla över!!! .. men vi käkade grekiskt bröd och åt chips med dipp, så det blev mer än lyckat iallafall!

Har varit några svängar bort till höga kusten bron också, med mashor och med manne och med dem båda. Kastat macka och diskuterat hur flummiga bröllopsritualen och frieriet ser ut för traditionella muslimer, och såklart var det ju mycket roligare eftersom mashor är muslim själv och ändå kan garva åt det på samma sätt som jag kan garva åt jesus i kristendomen.

Sen har jag varit med annika också, sett hennes lägenhet och surrat om allt mellan himmel och jord. Plus då att jag försökt umgås med sebastian så ofta jag hunnit. Så jaa.. det har verkligen varit fullt upp kan jag säga.
Och jag har ingen koll på dagarna eller tiden, jag bara kör, kör, kör. Och det är underbart. Jag tänker fortsätta med det också, så länge jag bara kan!

Kommer kännas obeskrivligt skumt sen att komma tillbaka till boden och ha 1 månads semester innan flytten söderut. Kommer lixom inte ha något eget place att rymma till, och dessutom är villan på jägar inte samma sak längre eftersom morsan inte bor där längre. Ja, mycket KAN kännas skumt.
Men det kommer vara FETT KUL att träffa alla vänner igen, så jävla vrålmegadunder jävla VRÅLIGT KUL. Fan vad jag längtar efter det! Festa och ragga runt, dricka bärs i sommarsolen på bränna, se mina kompisars nya lägenheter, luleåkalaset, klassreunion, SOMMARFUCKINGSTUGAN. oh my GOD, sneeeeeeeesudden!!!!!! OMG. fan vad jag kommer hänga i snesudden!!! AAAAAAH !!

Okej. Livet känns awesome igen nu.
Fan vilken pepp det blev att sätta ord på tankarna! Nu känns det inte lika vemodigt med flytten! Jag ska njuta precis som jag gör nu, fram till sista dagen här, sen ska jag köra släp för första gången någonsin och köra 50 mil dirr. Sen ska jag ha semester och leva loppan och bo på soffor i 4 veckor, sen flyttar jag till malmö eller dalarna och börjar om IGEN! STUDENTLIV, NYTT FOLK, FESTER, NY BOSTAD/RUM, nytt allt. Och massvis av nya äventyr jag idag inte har en aning om. JA, den kommande 1 års perioden kommer blir minst lika spännande som den gågna, det är ett som är säkert! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0