blandade känslot!

Har börjat märka att jag mentalt förbereder mig nu för att lämna härnösand, och ju mer jag tänker på det desto svårare känns det. Visst, jag litar fullhjärtat på framtiden och att dett ligger så sjukt mycket roligt framför mig. Men vemodet är oundvikligt. Jag tycker om härnösand, jag tycker om min lägenhet, mitt jobb, mina vänner och kollegor. Jag tycker om mitt liv här.

Men jag längtar också jättemycket efter livet soim studerande, i Lund eller Kalmar, Göterborg eller Uppsala.. Eler någon av de andra 14 skolorna jag sökt till. Jag längtar efter den ovissa framtiden som är full av spännande nya dörrrar att öppna. Full av nya människor, nya utmaningar och nya erfarenheter.

Egenligen så har jag nog bara lite separationsångest över att lämna det liv jag börjat bygga här i härnösand. Blandat med lite rädsla över att det ska bli som med England, att jag tittar tillbaka och undrar varför jag stressade iväg. Men jag tror inte att det blir så den här gången. Jag tror att allt kommer kännas jävligt bra om några månader, då jag bor i en ny lägenhet, i en ny stad att lära känna, med nra människor runt mig. Då jag lärt känna skolan och vad det egentligen är jag studerar. Då allting börjar falla på plats. Då kommer allting att kännas typ så som det känns nu här. eller ännu bättre. Jag bara vet det! Så nu satsar jag, och jag satsar helhjärtat! 

Antagningsbeskeden kommer nästa vecka!
Då får jag veta var mina studieår påbörjas, var mitt flyttlass går,
var min framtid tar mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0