go for it all

Nu har jag missat mycket här i bloggen märkte jag visst :)
Har jobbat 7 dar i sträck nu den här veckan, är ledig idag och sen är det 8 dar i sträck som gäller nu. Hårt liv!
Men äsch, låter det inte stoppa mig från att leva ändå. Nu i helgen så blev det alkoholintag både fredag och lördag, sena nätter, tidiga morgnar och ändå 17 OBtimmar insamlade. Tyckte jag lyckades riktigt bra!

Kan berätta lite om lördagen,
När jag slutade vid 19 tiden så ringde jag jasmine och berättade om cruisingen och att vi borde ta en sup och kolla läget i stan! Hon var på, så jag for och hämtade upp henne och den klirrande kassen, sen mixade vi sinsemellan med all alkohol vi hade skramlat ihop. Och där någonstans lyckades jag nog bli riktigt full. Eller så var jag bara utmattad efter allt jobb och fläng hit och dit. Men i efterhand minns jag inte så jävla mycket, så jag drar slutsatsen att jag kanske drack lite för mycket för att egentligen gå till jobbet dan efter om vi säger så.

Blev iallafall att åka liiite jänkare under cruisingen, även fast den kanske egentligen var över vid den tiden haha. VI fixade nämligen skjuts in till hamnkrogen, som då precis stängde då vi kom dit. DAMN IT, men aja, vi drar till svenssons då! Men näe, då stängde dom också. Helt insane ju, det var ju lördag! Och cruising - fel att ha öppet liiiite längre? 

Aja, vi höll humöret uppe ändå. Sen träffade vi sebbe och hans kompisar och hängde med dom på en efterfest någonstans, men vi blev inte där så länge innan vi flyttade hela kalaset till sebbe och fortsatte där istället!

Sen vaknade jag av en jävligt högljudd väckarklocka på söndagmorgon. Så var det bara knata till jobbet igen då. Suck. Trodde jag skulle vara i trädgårdskassan och ha en ganska lugn och sansad dag, men då hade dom ändrat schemat så jag var både i kassan och stressiga kundtjänsten. Måste nog erkänna att jag kanske inte borde gått till jobbet alls den morgonen, kände mig helt verklighetsfrånkopplad första timmarna. Fan, full.. fortfarande? Blipp, blipp, blipp. Tvåhundrasextiotvå kronor tack. Blipp, blipp, blipp... Kändes helsjukt haha.
Det vart nog den lääääängsta arbetsdagen sen jag började där. Var gode slut då jag kom hem sen,
däckade vid 20tiden och sov till 12 idag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0