och några nollor efter

Hade några timmar i frukten i morsen, sen hade jag frysen några timmar för att sen avsluta med 4 timmar i kundtjänst. Känner mig ganska slut. But in a good way! Av frukt & frys blir man fysiskt slut, och av kundtjänsten blir man mentalt slut :) Men en blandning av dem alla funkar alldeles utmärkt!

Men imorgon går jag på mitt schema för kundtjänst, så nu tror jag att det blir nästan bara det framöver. Känns lite synd ändå, älskar ju att vara alltiallo och springa mellan alla olika avdelningarna. Fats å andra sidan går timmarna allra fortast i förbutiken så det blir nog bra! :)

Fick för övrigt veta att dom hade gjort schema för mig ända till sslutet på augusti, så jag blev tvungen söka upp chefen så fort jag kunde och ge beskedet om att jag far sista Juli. Kändes jävligt drygt av mig, att ha dragit ut och väntat med att säga det, utan anledning. Eftersom mitt schema täcker kundtjänst, post och spel så kan inte vem som helst hoppa in och ta det, som med kassapass. Nej nu måste dom träna upp någon ny för att kunna det området. Känner mig lite fittig, då dom varit så shysst mot mig. Menmen!

Fan vad jag kommer sakna att jobba på coop! Älskar allt teamwork och vänskapskänslan som är alla emellan. Tror vi är runt 80 anställda, och det är helt otroligt hur skön stämning det är och hur allt hänger ihop och fungerar. Trodde aldrig det kunde vara sån gemenskap då man är så stort arbetsgäng! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0