blågrå

Jobbade på fruktavdelningen hela dagen igår! Har pratat med cheferna och sagt att jag gärna testar på så många olika stationer som möjligt. Erfarenhet är alltid kul, och dessutom får jag ju ett större perspektiv på hur det hela fungerar. Och sen så är det allmänbildande, och kunskap är någonting jag tycker om!

Så hittills är det ju förbutiken med kundtjänst, post, spel och café som jag testat, och kassan såklart, och frukten. (golvet och lager ingår) Sen nu till veckan så ska jag vara i trädgårdskassan och frysen. Spännande! :) ä-l-s-k-a-r mitt jobb!

-
Gjorde förresten bort mig lite grann hehehe.. Av någon (förmodligen mycket bra) anledning så jobbade ena chefen i frukten precis som oss andra, och så kommer en kund till mig och frågar vad isbergssalladen kostar. "eeh.." säger jag, tittar snabbt på chefen, rannsakar mitt huvud och har för mig att vi har kampanjerbjudande på den. Så jag säger till kunden "Jag är inte säker på priset, men jag är ganska säker på att att jag sett något i tidningen om att vi har kampanj på den den här veckan! :)" Åså frågar jag chefen och han svarar att näee, vi har inte någon annons ute om den nu.

Sen kommer jag hem, öppnar tidningen och ser att ica Maxi har en halvsides annons om just isbergs sallad.
Hahahha. Åh, så pinsamt.

För det är ju ingen hemlighet att Ica och och coop är konkurenter,
de båda svinstora affärerna ligger precis bredvid varandra nämligen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0