avskaffa skiten

Everyday new people choose to go abroad and fight wars for other nations, sometimes they come back, and sometimes they don’t… Copy this if you think broccoli looks like small trees!

Kan låta lite väl hårt.. but damn it, jag förstår inte. Varför väljer man att riskera sitt eget liv och fara över till afghanistan eller annan krigszon, och lyda order från en annan regering? Min egen jävligt hårda tro är att de flesta blir hjärntvättade inom militären, och att när de sen i ett eller flera år lärt sig att lyssna på den högre rankade och sen kommer till afghanistan för att hjälpa där... så tänker dom vid det laget inte själva. Jag tror dom tappat sin objektiva synvinkel och lyssnar och tror blindt på vad officern säger.

Tänk er scenariot
"Dom där är här för att döda och härja bland lokalbefolkningen,
ni får använda alla medel för att bekämpa dom. Ord, misshandel eller skott... bara dom försvinner"

Sen kör de ditshippade soldaterna på för fullt och tar död på hälften och ser den andra hälften skottskadat halta därifrån.

Men i tysthet har dom egentligen bara lytt order och har ingen aning om vilka människor dom egentligen attackerat, allt är styrt från de högre makterna och the goverment kunde lika gärna ha skickat dom på sina privata ärenden.  Who the hell knows? And who the hell is asking?
Alla är bara tysta, har lärt sig att inte ifrågasätta och avslutar med en honör.


Nej jag kunde inte brytt mig mindre om masshysterin i media om svenska soldater som dör i afghanistan eller var fan det än är. Dom har med egen fri vilja, valt att fara dit.  MEDVETEN om riskerna.  Varför är det en chock när dom kommer tillbaka i bitar då?


Fattar inte att vi årligen lägger miljarder på sveriges millitärer, då det bevisligen är där hjärntvätten börjar.
Och dessutom tycker jag det är sjukt att vi skattebetalare inte äns kan välja om vi vill sponsra skiten!

Män i uniform kan va sexigt, men millitärer går FETbort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0