could be anyone

Jag hade en period under 2010 då jag mådde ganska så jävligt och fick då ett fantastiskt tips som jag gärna vill dela med mig av!

Radera de negativa människorna från ditt liv,
ta ingen skit du inte vill ha, lev för din egen skull och låt ingen ta din energi.

Allergiteorin,- basicly, var allergisk mot de människorna som inte ger dig någonting, som du inte har lust att umgås med men som du är med ändå, eller dem som trycker ner dig, dina tankar, idéer, skämt, eller vad det nu kan vara. Dem som inte får dig att känna dig piggare, klokare, gladare, bättre eller inspirerad - fuck em!

Omringa dig bland de människorna som får dig att må bra!
Umgås inte med någon som får dig att känna dig liten och oviktig,
umgås med dem som bryr sig och som uppmuntrar, peppar och tror på dig!

Även om det innebär att du rensar bort 99% av din bekantskapskrets så är det ju värt det.
Nu behöver man ju inte vara så drastisk kanske. Men om man tar sig en funderare tror jag att alla kan komma på åtminstone 1 person de vistas kring trots att man inte har lust. Kan vara en jobbig en släkting, en kompis kompis, någons pojk/flickvän, någon man ser upp till, eller det jag tror är vanligast- en gammal kompis. En relation man inte frågasätter för att det funnit så länge, eller för att man bruuukade ha så kul.

__
Kommer ihåg då jag fick det här tipset.. tyckte först att det lät skitdumt! Lixom, där kom jag och var i allmänhet skitdeppig och tyckte synd om mig själv, förväntade mig magi eller underverk åså fick jag det där supersimpla, dumma, tipset! Hm tänkte jag, testar väl en vecka och ser då. Man måste ju åtminstone vara öppen för förslag!
Nästa gång jag snackade med han som tipsade mig om det så skrattade jag, åt både honom och mig och hur sjukt det var att lösningen på ett så stort problem, var sååå jälva enkelt. Damn it, kunde ingen ha sagt detta tidigare!?!

Så därför säger jag det till er nu! Kanske finns det någon som kan ha likanade nytta av det som jag :)

Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

delta sweeties! :D

http://fotokobran.se/2012/may/delta-sweeties-1.html#comment

2012-05-25 @ 21:41:19
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0