från mig till er

Någonstans under 2011 började jag inse att det verkligen inte ger en någonting att titta tillbaka och önska att saker kunde vara som de va förr. Att försöka återskapa eller nostalgiskt återuppleva det i tanken, ger ingenting. Ett litet leende och sen känns livet här och nu surt i jämförelse, för att man minns det goda men inte allt runti kring och det faktum att det fanns en vardag även då.

Men sen lärde jag mig efter en jävla massa om och men, att blicka frammåt. Sikta in mig på framtiden, hitta på nya saker jag önskar ska bli verkligt - lika bra som det gamla jag tänker på fast nytt och annorlunda.

Vet inte om det har att göra med att jag skulle gå ut gymnasiet och framtiden faktiskt började öppna sig, valbarheten kom osv. När jag bestämde mig för att flytta utomlands efter studenten, lixom sätta ett mål. För ända sedan dess har jag fortsatt sätta upp både stora och små mål och önskningar. Flytta från boden, skaffa egen lägenhet, lära känna massvis av nya människor, testa på annat än frisör jobb, resa, skaffa bil, inspireras varje dag, VÅGA. Och nu är mitt nästa mål att flytta ännu mer söderut och läsa universitets studier till hösten, slitas med i studentlivet och leva det till fullaste fullo.

Alla vardagens små och stora bekymmer känns så mycket mindre då man vet att man slipper dom sen! Så att sätta upp mål, eller destinationer dit man ska fara eller så, bara man har någonting att LÄNGTA EFTER,- det tror jag är jätteviktigt! Åtminstone har det gjort en enorm skillnad för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0