från himmel till helvete, pms:ens uderbara fenomen

Kämpar mig fram längs med stadsgatorna, svajande från höger till vänster med varje steg jag tar. Datorväskan som inte bara innehåller datorn och laddaren utan även 3 stycken tjocka böcker. Den slår mot höften för varje steg jag tar, och handväskan som hänger på andra axeln och även den är fullproppad, glider sakta men säkert ner. Ännu en stor kraftansträngning krävs för att humpa till så att väskorna på vardera axel hamnar i rätt läge. Men då hade headsetkabeln fastnat under ena bandet och hörlurarna slits ur öronen. Ännu en kraftansträngning krävs för att hålla väskorna på plats, samtidigt som jag med högerhanden håller i icakassen med tungt groggvirke och vänsterhanden får smidigt lirka in hörlurarna igen. Det är tungt. Jag är less. Fan vad drygt det är. Förbannade ju mig själv igår efter att ha gått med gymväskan och datorväskan och en påse med böcker, då lovade jag mig själv att fan aldrig gå och bära sådär tungt igen då det bara gör mig svinirriterad och riskerar att förstöra mitt humör totalt.

Idag har stressen varit överhängande hela dagen. Forskarplanen som från början verkade rätt simpel visade sig vara ett rent helvete att få klart i tid. Pappa har ringt och tjajat om ett jävla ägarbyte till skotern som måste skickas in idag, och det blev ett kaotiskt jävla tjorv det där. Sen så var det tänkt att jag skulle klippa hannes ikväll, men det fick jag ställa in eftersom jag haft så jävla mycket och göra, och verkligen vill hinna göra bort det så jag kan festa ikväll. Såå jaa.. Med all den stressen och pms:en och bara allmänt jävla dryga dagen, så fick jag nog.

Tog mitt jävla väsklass och knallade in på favoritcaféet, beställde en stor och underbar chy latte. Och nu sitter jag här. Skriver av mig mina aggressioner och gör mig redo för lite positivare inställning. Måste ju faktiskt bli på bra humör igen innan jag dyker ner i vodkan och knäcker bärsen känner jag. Men ingenting får hindra, för ikväll vill jag glömma all yttre stress och bara dansa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0